Mert Yeldan 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 Sevim koşşş Land yine bozulmuşşş 8 6 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 17 saat önce, Servet Aydın yazdı: kompl ünite değişti. üniteyi değişcen diyecektim... onuda değişmiş yaaa... şeyden olmasın.... hmmm... @Önder Özcan abinin ahı ... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Aralık 2017 Yazar Paylaş 22 Aralık 2017 üniteyi değişcen diyecektim... onuda değişmiş yaaa... şeyden olmasın.... hmmm... [mention=47964]Önder Özcan[/mention] abinin ahı ...Olabilir, Önder'i dövsem geçer mi kara büyü? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Önder'i dövsem geçer mi kara büyü? Hayır dövmede... Asıl tarifi vereyim. Bir gece ansızın gidiyorsun... Bir bisiklet veya motosikletin iç lastiğini kesiyorsun yaklaşık 15-20 cm kadar... Tirent fokuz un eksozuna kesiğin şamreli geçirip kelepçeyle sıkılaştırıyorsun.. Sabah @Önder Özcan geliyor marşa bir basıyor değişik değişik sesler... biraz gaz vereyim geçer herhalde diyip basıyor.... Ohooo arkada eksoz... senfoni orkestrası gibi.. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 6 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Sevim koşşş Land yine bozulmuşşş Kahkaha attım yaa, ince görmüşsün, helal 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 Kahkaha attım yaa, ince görmüşsün, helal [emoji3]Bizimkiler ayrı bir güzeldi yaa 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Aralık 2017 Yazar Paylaş 22 Aralık 2017 Kahkaha attım yaa, ince görmüşsün, helal [emoji3]Ev halkı da aynı şekilde kahkaha attı ya la 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 7 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Sevim koşşş Land yine bozulmuşşş Hahaha, harika olmuş 5 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: üniteyi değişcen diyecektim... onuda değişmiş yaaa... şeyden olmasın.... hmmm... @Önder Özcan abinin ahı ... Yok yok, ah falan etmedim, direk yüzüne söylüyorum ben diyeceğimi, mesela bakınız hemen aşağıda ona verdiğim cevap 4 saat önce, Servet Aydın yazdı: 5 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: üniteyi değişcen diyecektim... onuda değişmiş yaaa... şeyden olmasın.... hmmm... [mention=47964]Önder Özcan[/mention] abinin ahı ... Olabilir, Önder'i dövsem geçer mi kara büyü? Ben geçenlerde demiştim ki sıradaki arıza şanzuman olacak, ne bileyim araçta ABS varmış. Bilsem direk derdim abs bozulacak diye 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Aralık 2017 Yazar Paylaş 22 Aralık 2017 Mert, çay posteri keseceğine evlenecek kız kessene sen Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Ben geçenlerde demiştim ki sıradaki arıza şanzuman olacak, ne bileyim araçta ABS varmış. Bilsem direk derdim abs bozulacak diye Komik değil. Ben senin trent focusunla alay etmiyorum, yada edebilirim ama bana olunca hoş olmuyor. gidiyorum ben. gülmedim 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 27 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Mert, çay posteri keseceğine evlenecek kız kessene sen Komik değil. Ben senin trent focusunla alay etmiyorum, yada edebilirim ama bana olunca hoş olmuyor. gidiyorum ben. gülmedim Kabul edelim azıcık komik. Ama iyi komik. Güzel komik. Fakat ne komik be. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Aralık 2017 Yazar Paylaş 23 Aralık 2017 Başkanla Tekirdağ dağlarında bişey deniyoz 10 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Sürücüsü ve yolcusu da kaçmış niye ki .Sürücüsüz arabamı yaptın.+ Tekirdağa gittin Köfte nerede? Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Alttaki foto hangi otelin otoparkı çözemedim ki? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 1 dakika önce, Cem Işık yazdı: Alttaki foto hangi otelin otoparkı çözemedim ki? Benzin istasyonu sanırım...S ile başlayan marka gibi... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Abs siz(bozuk) arabayla otoparkta manevra bile yapmam. İyi cesaret diycem, sizdekinin adı cesaret değil. Delilik. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Aralık 2017 Yazar Paylaş 23 Aralık 2017 Sürücüsü ve yolcusu da kaçmış niye ki .Sürücüsüz arabamı yaptın.+ Tekirdağa gittin Köfte nerede?Ağam bi çorba ile kandırıldım. Ahanda belgesi Alttaki foto hangi otelin otoparkı çözemedim ki?Orası değil Benzin istasyonu sanırım...S ile başlayan marka gibi...Napacan markayı. Karşısına istasyon mu açacan Abs siz(bozuk) arabayla otoparkta manevra bile yapmam. İyi cesaret diycem, sizdekinin adı cesaret değil. Delilik.Düşün nasıl üstün çekiş sistemi var. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Karşısına istasyon mu açacan Tenha bir yere benziyor açsak batarız... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Ahmetbeyde köfte yenmeli camış yoğurdu ile. Başkanın 4 çeker nerede? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Aralık 2017 Yazar Paylaş 23 Aralık 2017 Tenha bir yere benziyor açsak batarız...Kaçak yakıt satsak? Ahmetbeyde köfte yenmeli camış yoğurdu ile. Başkanın 4 çeker nerede?Yağan kar azmış, beğenmedi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Döndünüz mü peki, hani bugün bostancı, servis? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Aralık 2017 Yazar Paylaş 23 Aralık 2017 Döndünüz mü peki, hani bugün bostancı, servis?Bütün landların kaderi liftte durmak Yorum bağlantısı
Recommended Posts