Servet Aydın 24 Kasım 2017 Yazar Paylaş 24 Kasım 2017 Ooo sayın King i arıyordum buradaymış.Çekirdek al otur kenara Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Bir saat önce, Fatih Keskin yazdı: Ooo sayın King i arıyordum buradaymış. Çekirdek al otur kenara Sen ne dersen o olur. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2017 Yazar Paylaş 24 Kasım 2017 Estağfurullah başkanım. Ne haddimize Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2017 Yazar Paylaş 8 Aralık 2017 Naapmıştık, aracı alırken enjektörlerin bobin hariç tüm ekipmanını yeniletmiştik. Sonrasında motor soğuk iken ve tabi hava da soğuk iken 2000 dd civarında sarsıntılar, mahallenin sinek ilacı dozunda beyaz duman derdimiz vardı. Motor ısınınca veya hava sıcak iken sorun yok. Geçen hafta aracı bıraktım yine..Pazartesi sabah enjektörler onarım yapılan yere gitti. Sıfır hata. Olur mu olur, test cihazı bozuktur dendi başka enjektör bakım servisine gitti. Orada da sağlam. Olm bu aracın sahibi bahtsız, kesin bu cihazda bozuktur dendi ve bosch car service test cihazı ile kontrol edildi. Nalet yine sapasağlam...Ne yaptı bizim usta, çekti yanına aynı aracı. Tüm elektriksel veriler normal.. Enjektörcü, bizim usta ve land rover elektronik işinde ehil üç kişi mesleği zirvede bırakma kararı aldı. Sonrasında kaza sonucu arabamı yakacaklar. Herkeş kurtulacak...Saat 22 civarı olmuştu pazartesi gecesi. Telefon çalıyor ve diğer tarafta benim usta.Abeyyy gözümüz aydın, aracın arızasını bulduk... Arka fonda halay sesleri havaya silah sıkmalar filan.. Nooldu la dedim.Elektronik işi yapan arkadaş demiş ki, yahu şu enjektörleri motor bloğuna sabitleyen kelepçeleri azıcık gevşetin. Yarım tur gevşeyince araç normale dönmüş...Bosch car service'den alınan tamir takımı. Milimetrik boyutta uzun. Sen kelepçeyi sıkınca enjektör kasıl, motor ısınınca blok genliği ile düzel..4 adet tamamen sıfır komple set takıldı. Bilabedel. Dedim arada 4000 tl fark var. ''Kaç aydır uğraşıyorsun, yakıta fazla para verdin, araba buradan çıkmadı, ağzını açıp bi küfür çıkmadı bize. Özür olarak kabul et''Şimdi fısır fısır ve tabiri caizse it gibi gidiyor araç. Yarın bi offroad yapayım bari 15 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Gözün Aydın Abi, valla bende sevindim arızanın bulunmasına. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2017 Yazar Paylaş 8 Aralık 2017 Sağolun. Gözümden gönlümden düşmüş olsaydı çoktan bırakırdım sanayide üç kuruş paraya. İnşallah bundan sonra dert çıkarmaz Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Gözünden düşünce söylede Arkalarına 2 halat bağlayıp bakalım hangisi çekecek abi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Tüm dertleri bitince yeni sahibine hayırı olsun diyorlar genelde Ben burada onu gördüm en azından... Gönlünce kullanırsın inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Gözün aydın abi dağlar seni bekler...[emoji4] Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Evet satılabilir hale gelmiş demektir Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Hadi gecmis olsun cok sevindik forumca. Bi ocakbasina patlar bu sana. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2017 Yazar Paylaş 8 Aralık 2017 50 dakika önce, Erdem Dertsiz yazdı: Gözünden düşünce söylede Arkalarına 2 halat bağlayıp bakalım hangisi çekecek abi Kimle kimi çekiştiriyoz olm 47 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Tüm dertleri bitince yeni sahibine hayırı olsun diyorlar genelde Ben burada onu gördüm en azından... Gönlünce kullanırsın inşallah... Deme be öyle, az kar yüzü gördün araç 32 dakika önce, Kemal Korkmaz yazdı: Gözün aydın abi dağlar seni bekler... Niğdenin dağlarında kar çok diyola 25 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Evet satılabilir hale gelmiş demektir İşin yok mu senin 13 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Hadi gecmis olsun cok sevindik forumca. Bi ocakbasina patlar bu sana. Sebep? Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Abi gözün aydın. Denemek istersen bizonla bağlayıp çekişelim. 4x4 e almayacağım söz? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2017 Yazar Paylaş 8 Aralık 2017 Arabamı niye ikiye bölmek istersin anlamam 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 43 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Kimle kimi çekiştiriyoz olm 13 dakika önce, Cem Işık yazdı: Abi gözün aydın. Denemek istersen bizonla bağlayıp çekişelim. 4x4 e almayacağım söz? 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Arabamı niye ikiye bölmek istersin anlamam Fazla zorlamayalım abi Golf ile deneriz işte 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Gözün aydın kardeşim. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2017 Yazar Paylaş 8 Aralık 2017 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Gözün aydın kardeşim. Güle güle kullan. Sağol abi. 40 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: P.Tesi gel yerime başla 4000 avro ile hemen 29 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: chipleyelim 200 ps cepte 130 şimdilik kafi Bir saat önce, Erdem Dertsiz yazdı: Fazla zorlamayalım abi Golf ile deneriz işte Arabandan kurtulmak için başka planlar bul cnm 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 4 saat önce, Servet Aydın yazdı: ... Şimdi fısır fısır ve tabiri caizse it gibi gidiyor araç. Yarın bi offroad yapayım bari Aman abi hazir sorun kalmamisken pek bulasma derim ben http://www.topbuzz.com/article/i6496097887619908105?gid=6496097887619908105&user_id=6495819108150412297&app_id=1184 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Sivrisinekler çoğalacak desene ,Neyse geçmiş olsun ağız tadıyla bin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts