İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Fatih Keskin
Bir saat önce, Servet Aydın yazdı:
Bir saat önce, Fatih Keskin yazdı:
Ooo sayın King i arıyordum buradaymış.

Çekirdek al otur kenara

Sen ne dersen o olur.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Servet Aydın

Naapmıştık, aracı alırken enjektörlerin bobin hariç tüm ekipmanını yeniletmiştik. Sonrasında motor soğuk iken ve tabi hava da soğuk iken 2000 dd civarında sarsıntılar, mahallenin sinek ilacı dozunda beyaz duman derdimiz vardı. Motor ısınınca veya hava sıcak iken sorun yok. Geçen hafta aracı bıraktım yine..

Pazartesi sabah enjektörler onarım yapılan yere gitti. Sıfır hata. Olur mu olur, test cihazı bozuktur dendi başka enjektör bakım servisine gitti. Orada da sağlam. Olm bu aracın sahibi bahtsız, kesin bu cihazda bozuktur dendi ve bosch car service test cihazı ile kontrol edildi. Nalet yine sapasağlam...

Ne yaptı bizim usta, çekti yanına aynı aracı. Tüm elektriksel veriler normal.. Enjektörcü, bizim usta ve land rover elektronik işinde ehil üç kişi mesleği zirvede bırakma kararı aldı. Sonrasında kaza sonucu arabamı yakacaklar. Herkeş kurtulacak...

Saat 22 civarı olmuştu pazartesi gecesi. Telefon çalıyor ve diğer tarafta benim usta.

Abeyyy gözümüz aydın, aracın arızasını bulduk... Arka fonda halay sesleri havaya silah sıkmalar filan.. Nooldu la dedim.

Elektronik işi yapan arkadaş demiş ki, yahu şu enjektörleri motor bloğuna sabitleyen kelepçeleri azıcık gevşetin. Yarım tur gevşeyince araç normale dönmüş...

Bosch car service'den alınan tamir takımı. Milimetrik boyutta uzun. Sen kelepçeyi sıkınca enjektör kasıl, motor ısınınca blok genliği ile düzel..

4 adet tamamen sıfır komple set takıldı. Bilabedel. Dedim arada 4000 tl fark var. ''Kaç aydır uğraşıyorsun, yakıta fazla para verdin, araba buradan çıkmadı, ağzını açıp bi küfür çıkmadı bize. Özür olarak kabul et''

Şimdi fısır fısır ve tabiri caizse it gibi gidiyor araç. Yarın bi offroad yapayım bari

• Beğen 15
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sağolun. Gözümden gönlümden düşmüş olsaydı çoktan bırakırdım sanayide üç kuruş paraya. İnşallah bundan sonra dert çıkarmaz

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

Gözünden düşünce söylede Arkalarına 2 halat bağlayıp bakalım hangisi çekecek abi :)

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Tüm dertleri bitince yeni sahibine hayırı olsun diyorlar genelde :) Ben burada onu gördüm en azından...

Gönlünce kullanırsın inşallah... :nazar::nazar::nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hadi gecmis olsun cok sevindik forumca. Bi ocakbasina patlar bu sana.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
50 dakika önce, Erdem Dertsiz yazdı:

Gözünden düşünce söylede Arkalarına 2 halat bağlayıp bakalım hangisi çekecek abi :)

Kimle kimi çekiştiriyoz olm

47 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı:

Tüm dertleri bitince yeni sahibine hayırı olsun diyorlar genelde :) Ben burada onu gördüm en azından...

Gönlünce kullanırsın inşallah... :nazar::nazar::nazar:

Deme be öyle, az kar yüzü gördün araç

32 dakika önce, Kemal Korkmaz yazdı:

Gözün aydın abi dağlar seni bekler...emoji4.png

Niğdenin dağlarında kar çok diyola

25 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

Evet satılabilir hale gelmiş demektir

İşin yok mu senin

13 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Hadi gecmis olsun cok sevindik forumca. Bi ocakbasina patlar bu sana.

Sebep?

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Abi gözün aydın. Denemek istersen bizonla bağlayıp çekişelim. 4x4 e almayacağım söz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz
43 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Kimle kimi çekiştiriyoz olm

13 dakika önce, Cem Işık yazdı:

Abi gözün aydın. Denemek istersen bizonla bağlayıp çekişelim. 4x4 e almayacağım söz?

4 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Arabamı niye ikiye bölmek istersin anlamam

Fazla zorlamayalım abi Golf ile deneriz işte :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Gözün aydın kardeşim. Güle güle kullan.

Sağol abi.

40 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

P.Tesi gel yerime başla

4000 avro ile hemen

29 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

chipleyelim 200 ps cepte

130 şimdilik kafi

Bir saat önce, Erdem Dertsiz yazdı:

Fazla zorlamayalım abi Golf ile deneriz işte :)

Arabandan kurtulmak için başka planlar bul cnm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Sivrisinekler çoğalacak desene ,
Neyse geçmiş olsun ağız tadıyla bin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...