İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Mert Yeldan
31 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı:

nasıl köpürür

Saç gibi yoğun malzeme lazım. Önder abi bilir.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
12 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

Saç gibi yoğun malzeme lazım. Önder abi bilir.

Bıraktım ben o işleri.Yakın bir arkadaşımdaki markası mühim olmayan Land marka bir aracın sorunları yüzünden saçlarımı döktüm. Yani arkadaşının derdiyle dertlenen, neşesiyle(?) keyiflenen bir insanımdır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Servet Aydın
(düzenlendi)

Nasip kısmet kıl müşteri şanssızlık.. Ne denir ise artık.

Kaza sonrası eksik kalan işler için aracı tekrar bırakmıştım servise. Bu arada abs ara sıra saçmalıyordu. Beyin değişmiş ama yine arıza yapmıştı. Nihayetinde sıfır taktık ve sorun çözüldü. Yine de aracı almadım. Servis sahibine, kullan çarp kır ama tüm eksik işlemleri gördüğün gibi yap. Ali'den aldığım cam kriko halatları takılmış, tüm kapılar kilitleri ayarları vs yapılmış. Emmi hatırlayacak, araç rölanti de beyaz duman atıyordu ara sıra. Dedim bakın buna da. Koku yakıt kokusu. Tek yapacak olan enjektörler. Hah işte burada ilk paragraf devreye giriyor. Gözümün önünde sıfırlanmasa diyeceğim ki çıkma parça veya katakulle yapıldı ama yok.

Sen kalk 3.enjektör arıza yap. Zaten yakıt bi düşüyor bi kafasına göre yükseliyordu. Şehir dışı 7.7 yakan araç 6 litreyi de görüyor, motor mırıltısı değişiyordu.

Servis hizmeti aldığım usta helal süt emmiş. Arıza onda da yapınca soluğu enjektörlerin değiştiği yerde alıyor. Sökülünce hatalı enjektör çıkıyor ortaya. Sıfır ürün. Rahat rahat 300.k yapacak şey 5000 km olmadan havlu attı. Tekini değiştirmek yerine 4'ü de değişmiş. Enjektör değişimi yapan usta, risk almayalım demiş. Dün aldım aracı ve en zorlu test yapıldı.

Normalde 20.bin tl o an masraf çıkarma potansiyeli olan biri direksiyon başına geçti. Hâlâ yürüyor araç. Şimdi benzinli kadar sessiz çalışıyor araç. Şaşkınım

bd82a423972d56d963e9978d31a45888.jpg

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 10
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yok lem. Şu an çalışmayan hiçbir aksam kalmadı. Artık keyfini sürme kıvamında. Demekki satmalıyım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Başkana de, cam düğmesine dokunmasın en son, o düğmeye dokunca dökülmüştü araba.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Başkana de, cam düğmesine dokunmasın en son, o düğmeye dokunca dökülmüştü araba.
Abi, 4 düğmeye aynı anda basıp dip gaz yaptı. Neymiş efendim servis testi yapıyormuş
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Ama iyi gidiyor dip gaz yaparken dip fren de yaptım yine bişey olmadı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Haydaa... 

Ne çektin bu enjektörlerden be. Geçmiş olsun.. Güle güle kullan. 

İyi ki görmüşüm boşta atılan dumanı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Haydaa... 
Ne çektin bu enjektörlerden be. Geçmiş olsun.. Güle güle kullan. 
İyi ki görmüşüm boşta atılan dumanı [emoji4]

Öyle saçma ki, yolda fark etmek imkansızdı.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Geçmiş olsun Abi. 
Teşekkür ederim Selçuk. Kurdurmaz isem artık keyfini sürerim aracın :)
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Teşekkür ederim Selçuk. Kurdurmaz isem artık keyfini sürerim aracın [emoji4]
Sen satarsin Abi [emoji3]
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
21 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı:

Geçmiş olsun Abi. 

Olmaz... Olamaz. Bitmez..

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
24 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Olmaz... Olamaz. Bitmez..

Bende huzurla aracıma binmek istiyorum benmde hakkım var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
1 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Bende huzurla aracıma binmek istiyorum benmde hakkım var

Bi gülme geldi bana :D

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Zamanında bi Land ustasının yanında işe başlasaydım şimdi boğazda yalımda keyif çatıyordum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Bi gülme geldi bana [emoji3]
Bir daha okudum da.. Bana da gülme geliyor [emoji16]
  • Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Servet abi bu arabaya bir de satış ilanı açarsa konu C5 i geçer.:))

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Servet abi bu arabaya bir de satış ilanı açarsa konu C5 i geçer.:))
Önder en başta tüm mahalleyi üye yapıp salar başıma [emoji3]
Zamanında bi Land ustasının yanında işe başlasaydım şimdi boğazda yalımda keyif çatıyordum
Zamanında Servet'in arabalarını yapacak olsam deseydin.. Marka bağımsız katlediyorum
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
11 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Önder en başta tüm mahalleyi üye yapıp salar başıma emoji3.pngZamanında Servet'in arabalarını yapacak olsam deseydin.. Marka bağımsız katlediyorum

Bi umut varsa dilekçeyi İK ya gönderiyorum, çocuklar büyüyor euro cinsinden kazanmam lazım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Bi umut varsa dilekçeyi İK ya gönderiyorum, çocuklar büyüyor euro cinsinden kazanmam lazım :D

Bu Servet bu gün 45 yaşında. Eğer yüksekten atlamazsa(portiften), elektrikle kendini öldürmezse, akü patlatmazsa( ! ), arazideyken dereye girip kendini boğmazsa Allahın izniyle bi 25-30 sene daha yaşar. Aldığı bir arabaya senede 10-15 bin arası harcıyorsa (harcar), senin çıraklık, kalfalık ve ustalık (5-6 yılda usta olursun sen) dönemlerinin maliyetini 1. yıl sonu karşılayıp 2. yıl kara geçmeye başlarsın. Ver dilekçeyi, bunu da heryerde dillendirme, pastayı bölme.

• Beğen 3
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
1 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Bu Servet bu gün 45 yaşında. Eğer yüksekten atlamazsa(portiften), elektrikle kendini öldürmezse, akü patlatmazsa( ! ), arazideyken dereye girip kendini boğmazsa Allahın izniyle bi 25-30 sene daha yaşar. Aldığı bir arabaya senede 10-15 bin arası harcıyorsa (harcar), senin çıraklık, kalfalık ve ustalık (5-6 yılda usta olursun sen) dönemlerinin maliyetini 1. yıl sonu karşılayıp 2. yıl kara geçmeye başlarsın. Ver dilekçeyi, bunu da heryerde dillendirme, pastayı bölme.

Abi izninle fikri çalıp, Kocaeli'ne taşınıyorum. Şimdi bana sermaye lazım :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...