Mert Yeldan 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 O bölümler sıkıntılı hep, günde 7 bin kişinin giriş ve çıkışına uygun değil, proje çok kötü ne yazık ki bu şekilde de uygulanmış.O kadar saçma şeyler var ki, pompa odası mahkemelerin altında tüm pompalar çalıştığında mahkeme kaleminde masa üstünde bardak duramaz hale geliyor titreşimden, sesi söylemiyorum bile. Eksi katlara mahkum girişleri Otokar marka cezaevi araçları 4cm ile kurtarıyor tavanı. Eski araçlar hep tavanı sürttü betona.Gel de yerinde göstereyim komedileri 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 Votka içmişler sanırım bolca çizerken.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2017 Arabaya vodka mı içiricez? 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 6 saat önce, Mert Yeldan yazdı: O bölümler sıkıntılı hep, günde 7 bin kişinin giriş ve çıkışına uygun değil, proje çok kötü ne yazık ki bu şekilde de uygulanmış. O kadar saçma şeyler var ki, pompa odası mahkemelerin altında tüm pompalar çalıştığında mahkeme kaleminde masa üstünde bardak duramaz hale geliyor titreşimden, sesi söylemiyorum bile. Eksi katlara mahkum girişleri Otokar marka cezaevi araçları 4cm ile kurtarıyor tavanı. Eski araçlar hep tavanı sürttü betona. Gel de yerinde göstereyim komedileri O kadar geldim bana hiç göstermedin adliyenin tozlu dehlizlerini Mert? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 Yok bu sefer bozulmadı.. Bolca kırıldı.. Ancak kendi tabiri ile safra attı... Normalmiş.. Ve bu adam manyak.. videoyu görünce anlarsınız.. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 Ocakbaşına kadar gidiyorsa sorun yok 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2017 Yok bu sefer bozulmadı.. Bolca kırıldı.. Ancak kendi tabiri ile safra attı... Normalmiş.. Ve bu adam manyak.. videoyu görünce anlarsınız.. Öhöm Çok fena liftim geldi. Ses iyicene arttı. Bende soluğu No Name'de aldım. Yoğun çay eşliğinde ses yapan S rot olduğunu tespit ettik. Millet Z der ama bu land kardeşim. Öyle amele arızaları olmaz. Lejyoner gibi araç. Kemera hâlâ yerinde taş gibin 6 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 5 Ağustos 2017 Paylaş 5 Ağustos 2017 Z rot s mi olmuş .Helal king senden başkası yapamazdı zati. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ağustos 2017 Paylaş 5 Ağustos 2017 Z rotu da kırmış.. ben onu anlıyorum 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ağustos 2017 Paylaş 5 Ağustos 2017 Hala saglam diye ovundugu alt kameradan tek kare izleyemedik? Z rotu S rot haline getirirken gorus acisi kapandi ellaam. [emoji23][emoji23][emoji23] 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2017 5 saat önce, Önder Özcan yazdı: Dur! Peki 4 saat önce, Haşmet Güngör yazdı: Z rot s mi olmuş .Helal king senden başkası yapamazdı zati. Virajlara sert girince oluyor denişiklik 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Z rotu da kırmış.. ben onu anlıyorum Hadi be ordan duydun sende sesi. Duydum de noolur 2 saat önce, Önder Özcan yazdı: Hala saglam diye ovundugu alt kameradan tek kare izleyemedik? Z rotu S rot haline getirirken gorus acisi kapandi ellaam. İlk gün çamura girince yalan oldu. Bugün liftte bile zor temizledim. Kabuk bağlamış. Yıkama şart acilen 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ağustos 2017 Paylaş 5 Ağustos 2017 Evet duydum.. bir kırık parça sesi geliyordu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2017 Bu kadar hızlı satış görmedi bu gözler 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ağustos 2017 Paylaş 6 Ağustos 2017 Arkadan bakınca S gibi görünmesin? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2017 Arkadan bakınca S gibi görünmesin?Ara çubuk formu biraz şey olmuş hocam. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 15 saat önce, Servet Aydın yazdı: 16 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Arkadan bakınca S gibi görünmesin? Ara çubuk formu biraz şey olmuş hocam. Ne olmuş. ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2017 Tamam uzatmayalım mevzuyu cnm. Şey yapalım sonra konuşalım Eğildiğini kimseye söylemem ısrar etme Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 (düzenlendi) On 05.08.2017 at 10:47, Servet Aydın yazdı: O arkada görünen benim kayıp Ka mı? arkadaş arabayı alayım dedim kayıp ettiler aracı ahanda gördüm 7 Ağustos 2017 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ne olmuş. ? Yeni bişey yok, kırmış. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Kirli sakal ekleyip gözlük taktık mı, ovv aynısı oldu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2017 Oradan kovduk buraya gelmiş.. Niyet ciddi ise elden teslim yaparım, Pazartesi suvas yoluna gidecem 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts