Köksal Yılmaz 3 Temmuz 2017 Paylaş 3 Temmuz 2017 (düzenlendi) @Servet Aydın hatıraların canlansın 3 Temmuz 2017 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2017 [mention=13526]Servet Aydın[/mention] hatıraların canlansın [emoji3] Valla döverim seni. Getir hemen bugün 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 7 saat önce, Servet Aydın yazdı: Valla döverim seni. Getir hemen bugün Şu portiflere gösterdiğin şevkati bi bana göstermedin, hemen döv 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 15 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Şu portiflere gösterdiğin şevkati bi bana göstermedin, hemen döv Bence Servet dayağın sana yakıştığını düşünüyo, ondan 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 2 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Direk mi yağlanıyor bununla.. Abi portif kızağına sıkıyormuş kimisi 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 Abi portif kızağına sıkıyormuş kimisi [emoji3]Sen de ne geziyor. Ver adama yağlasın kızağı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 1 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Sen de ne geziyor. Ver adama yağlasın kızağı Dün geldi abi kargodan, ilk fırsatta inşallah, konum atmasını bekliyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 3 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Şu portiflere gösterdiğin şevkati bi bana göstermedin, hemen döv Portifleri dövmediğini nereden biliyorsunuz. Geçen gördüm, işe gönderirken çatala vurdu bi tane. Neymiş, su testisi su yolunda kırılırmış. Yapma etme, aptal olurlar diyorum, dinletemiyorum... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2017 Şu portiflere gösterdiğin şevkati bi bana göstermedin, hemen dövSen gel, çatal bişey yapıcaz Bence Servet dayağın sana yakıştığını düşünüyo, ondan Muhteşem ikili oluyorlar Portifleri dövmediğini nereden biliyorsunuz. Geçen gördüm, işe gönderirken çatala vurdu bi tane. Neymiş, su testisi su yolunda kırılırmış. Yapma etme, aptal olurlar diyorum, dinletemiyorum...Gittikleri yerde bozulup iş çıkarmasınlar banaSen de ne geziyor. Ver adama yağlasın kızağıHeç 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 Heç Adam asmacanın portif versionu gibi, portif ligi yaz tatiline girsin gelirim, fotoyu görünce emin olamadım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2017 Adresim belli hele bi gelmesin ürün Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 Ocakbaşında pirzola eşliğinde olsun teslimat Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2017 Yarın için siparişleri geçiyorum Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 Kokudan bagaja sıkmıştı [emoji7] Harbi düzeltmişler yaa [emoji7] [emoji24] [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 Yarın için siparişleri geçiyorum Abi yarın(artık bugün oldu) akşam otobüse yolcu götürücem sonra ki istediğin bir aksam olur Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 Yarın için siparişleri geçiyorum Bagaja bi kaç fıs fıs yaparız artık [emoji140] [emoji299] 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 8 saat önce, Servet Aydın yazdı: Beni de yolcu et spreyi verip Dün bir cahil cesareti ile etiketini elimle kapatıp hanıma koklattım, ilk yorumu erkek tüccar(ne tüccarı olduğu etikette belli) kokusu oldu hiç ipucu olmadan. Usulca dolaba kaldırdım sesimi çıkarmadan, az daha ben yolcu olacaktım 6 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 6 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Dün bir cahil cesareti ile etiketini elimle kapatıp hanıma koklattım, ilk yorumu erkek tüccar(ne tüccarı olduğu etikette belli) kokusu oldu hiç ipucu olmadan. Usulca dolaba kaldırdım sesimi çıkarmadan, az daha ben yolcu olacaktım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 23 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Dün bir cahil cesareti ile etiketini elimle kapatıp hanıma koklattım, ilk yorumu erkek tüccar(ne tüccarı olduğu etikette belli) kokusu oldu hiç ipucu olmadan. Usulca dolaba kaldırdım sesimi çıkarmadan, az daha ben yolcu olacaktım Kanka gel, Aile ve Sosyal Politikar İlçe Müdürlüğünde tanıdık var sana bir sığınma evi ayarlarız 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2017 Bagaja bi kaç fıs fıs yaparız artık [emoji140] [emoji299] Mor çatı kaydı açtır önce Dün bir cahil cesareti ile etiketini elimle kapatıp hanıma koklattım, ilk yorumu erkek tüccar(ne tüccarı olduğu etikette belli) kokusu oldu hiç ipucu olmadan. Usulca dolaba kaldırdım sesimi çıkarmadan, az daha ben yolcu olacaktım [emoji3]Ben denerim uğraşma boşuna Kanka gel, Aile ve Sosyal Politikar İlçe Müdürlüğünde tanıdık var sana bir sığınma evi ayarlarız [emoji3][emoji3][emoji3]Yemekleri iyi değil. Tercih etmiyorum orayı 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Yemekleri iyi değil. Tercih etmiyorum orayı Ocakbaşı yakınında yurdu var 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts