Köksal Yılmaz 7 Mayıs 2017 Paylaş 7 Mayıs 2017 Çok kapitalist gördüm seni [emoji3]Temiz hava ile 'Başarının Sırrı' araç kokusu çarpmasın abi aman dikkat Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2017 O kokudan iki adet mutlaka istiyorum. Birini birine bir şekilde hediye edeceğim 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Mayıs 2017 Paylaş 7 Mayıs 2017 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Bugün günlerden çayıra çimene yayılma günü. Asvalt lastiği ile çimen toprak ikilisi olan zeminde neler yapılır denedim. Beklenti, olması gereken şekilde.. Videonun ismi manidar. Kilit sistemi. Benim anladığım, araçtan memnun değil, birine kitleyecek 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Mayıs 2017 Paylaş 7 Mayıs 2017 Benim anladığım, araçtan memnun değil, birine kitleyecek Bu gün bir şişe parfüm sıktık bagaja [emoji41] ( Ben kokuyu pek alamadım ama ) İlaçlı gazoz etkisine sahip [emoji7] 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Mayıs 2017 Paylaş 8 Mayıs 2017 9 saat önce, Önder Özcan yazdı: Videonun ismi manidar. Kilit sistemi. Benim anladığım, araçtan memnun değil, birine kitleyecek yok abi sen yanlış anlamışsın oradaki kilit lafı nasıl bana kilitlediler bu aracı olarak deşifre edilebilir. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Mayıs 2017 Paylaş 8 Mayıs 2017 Bu gün bir şişe parfüm sıktık bagaja [emoji41] ( Ben kokuyu pek alamadım ama ) İlaçlı gazoz etkisine sahip [emoji7] İlacli gazoz mu [emoji33] [emoji33] kaç kaç kaç.. yok abi sen yanlış anlamışsın oradaki kilit lafı nasıl bana kilitlediler bu aracı olarak deşifre edilebilir. [emoji33] [emoji33] @Servet Aydın a bi selam edelim, sonra ben cekidek alip geliyorum. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2017 Off road mu denenmiş? Noolmuş burada?Kaldırımdan çıkabilen aracın varsa gel bi pazar günü yok abi sen yanlış anlamışsın oradaki kilit lafı nasıl bana kilitlediler bu aracı olarak deşifre edilebilir. Çok biliyon alla yaa 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mayıs 2017 Paylaş 8 Mayıs 2017 42 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Kaldırımdan çıkabilen aracın varsa gel bi pazar günü Off road ortasında lastik patlatmadan ilerliyoruz maşallah :P 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mayıs 2017 Paylaş 8 Mayıs 2017 16 saat önce, Servet Aydın yazdı: Bugün günlerden çayıra çimene yayılma günü. Asvalt lastiği ile çimen toprak ikilisi olan zeminde neler yapılır denedim. Beklenti, olması gereken şekilde.. Kilit sistemi çok güzel çalıştı... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2017 Off road ortasında lastik patlatmadan ilerliyoruz maşallah [emoji14]Şom ağızlı bir sus Kilit sistemi çok güzel çalıştı... Sizde hiç bekleme olmuyor, böylelikle fren daha geç ısınıyor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2017 Liberty ile aşık atmayı denemiş 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 8 Mayıs 2017 Paylaş 8 Mayıs 2017 Allah kaza bela vermesin abi İstanbul'a arabayla gelemiyorum artık. En kısa zamanda canlı canlı görmek istiyorum. Darısı başıma. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Mayıs 2017 Paylaş 8 Mayıs 2017 Liberty ile aşık atmayı denemiş Ben hala araziye sokmadım [emoji16] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2017 Allah kaza bela vermesin abi [emoji4] İstanbul'a arabayla gelemiyorum artık. En kısa zamanda canlı canlı görmek istiyorum. Darısı başıma. [emoji3]Lipton ile yollar ayrıldı, bende gelemiyorum artık dostum Land Rover ve diğerleri[emoji4]Kesinlikle Ben hala araziye sokmadım [emoji16] Suvasın her yeri arazi lem 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2017 Yok yaaa, ben kırmasını bilmiyormuyum 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 9 Mayıs 2017 Paylaş 9 Mayıs 2017 14 saat önce, Servet Aydın yazdı: Lipton ile yollar ayrıldı, bende gelemiyorum artık dostum Olsun be abi, tatile gelirsiniz o zaman her daim beklerim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2017 Olsun be abi, tatile gelirsiniz o zaman [emoji4] her daim beklerim.Güzel haber geldi bugün. Hayırlısı diyelim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 Mübarek cuma vakti harama bulaşıyoruz 17 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Mübarek cuma vakti harama bulaşıyoruz yazılımın tadını aldın tabi bundan sonra bütün araçlarına ilk olarak onu yaparsın gibi geliyor bana 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Firma hakkında bilgin var mıydı önceden. Yaptıkları işler falan. Fiyasko olmasın sonuç? Yorum bağlantısı
Recommended Posts