Servet Aydın 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 Fırtına öncesi sessizlik bunlar.... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Önder Özcan yazdı: Arkadaş, şu adamı arabalardan uzak tutun ya.Bu nedir Allah aşkına Arabaya verdiği para ve aldıktan sonra yaptığı masraflarla 4 cebeş alırdı muhtemelen 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Mert Yeldan yazdı: Arabaya verdiği para ve aldıktan sonra yaptığı masraflarla 4 cebeş alırdı muhtemelen Genişlet Diğer deyişle 6 Altea parası . İyi para. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Önder Özcan yazdı: Diğer deyişle 6 Altea parası [emoji4]. İyi para. 32-33 bin liralık araba 2.yi zor alır [emoji14] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 Mehmet Göktürk yazdı: Gönül meselesi bu. dur dinlemez. Güzide vatanımda bi ilk olacak bişeyi yapıyorum hayırlısı ile. Gönül yıllardır ister.. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Servet Aydın yazdı: Güzide vatanımda bi ilk olacak bişeyi yapıyorum hayırlı ile. Gönül yıllardır ister.. Vur kır parçala abi senden mühim değil bir daha alırsın 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Önce sökeceğin parçaların yedeklerini tedarik etseydin çıkmacıdan. Nasılsa hepsi işe yaramaz hale gelecek Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 Mert Yeldan yazdı: Vur kır parçala abi senden mühim değil bir daha alırsınSen işimi halletme, bu sefer yol vermem üstünden geçerim Önder Özcan yazdı: Önce sökeceğin parçaların yedeklerini tedarik etseydin çıkmacıdan. Nasılsa hepsi işe yaramaz hale gelecek [emoji3]Var olup, araç için olmayan ekipmanlar ile oluşturacağım sistemi 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 Mert Yeldan yazdı: Arabaya verdiği para ve aldıktan sonra yaptığı masraflarla 4 cebeş alırdı muhtemelen Genişlet 4 cebeş 12 altea. Servet Aydın yazdı: Güzide vatanımda bi ilk olacak bişeyi yapıyorum hayırlısı ile. Gönül yıllardır ister.. Genişlet Kesin motoru patlatacak. Yazııııık bir zamanlar iyi arabaydı rahmetimi.. . Bak gördünmü rahmet istedi gaaribim.. .??? Sormaya korkuyorum ama bu sefer neyle çalıştıracaksın? Amonyak protein karışımı ile mi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2017 Köksal Yılmaz yazdı: ptc yapıyor benceOrjinal Webasto olan araçta ptc mi? Fortmu bu öğğk 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 Servet Aydın yazdı: Orjinal Webasto olan araçta ptc mi? Fortmu bu öğğk Genişlet Bende var abi orjinal ptc 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 Sırf Cx ile oynayamıyorum diye aldı bunu... 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 Mehmet Ozyurek yazdı: Sırf Cx ile oynayamıyorum diye aldı bunu... Genişlet Çoluğun çocuğun rızkını vermesin de ıvır zıvıra Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 Önceki land da 3 takım enjektör vsvsvsvs diye gidiyordu sanırım liste. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2017 Köksal Yılmaz yazdı: Bende var abi orjinal ptc Ben binmeden önce yaşam alanı ısınmış halde bekliyor cnm Mehmet Ozyurek yazdı: Sırf Cx ile oynayamıyorum diye aldı bunu... Mazdanın logosunu gören cennetlik Önder Özcan yazdı: Çoluğun çocuğun rızkını vermesin de ıvır zıvıra Napim başka yerlerde mi yiyeyim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2017 Bugün günlerden çayıra çimene yayılma günü. Asvalt lastiği ile çimen toprak ikilisi olan zeminde neler yapılır denedim. Beklenti, olması gereken şekilde.. 12 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Mayıs 2017 Paylaş 7 Mayıs 2017 Pilotaj Emmi'den kötü hani Land olmasa fena mı fena ki Land hataları telafi etmiş .Kocaa jipi beleşe yıkayıp cilalattin kirletmeye mi gittin 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2017 Yarım yamalak yaptılar abi. Bari komple çamur yapayım, kusurları örtsün dedim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Mayıs 2017 Paylaş 7 Mayıs 2017 Abi ne ara gittin ya. Bugun Servet abi ve Adnan abi ile tanismak kismet oldu. Koksal abiyi az farkla kacirdik. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2017 Çocuklar ile buluşup asli görevi yaptım, sonrasında kaçtım dağa taşa 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Mayıs 2017 Paylaş 7 Mayıs 2017 Denemedik bi zeytinyağı kaldı bugün, dağa taşa vur ki daha çok çizilsin abi, biz insan mıyız düzeltiriz nasılsa 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2017 Köksal Yılmaz yazdı: Denemedik bi zeytinyağı kaldı bugün, dağa taşa vur ki daha çok çizilsin abi, biz insan mıyız düzeltiriz nasılsa [emoji3]Çok kapitalist gördüm seni 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts