Selçuk Bakış 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 Tamam satılabilir kıvama gelmiş bu 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 @Mert Yeldan seramik sonrası sana alalım bunu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2017 Yazar Paylaş 26 Nisan 2017 [mention=28180]Mert Yeldan[/mention] seramik sonrası sana alalım bunu [emoji3]65.bin TL ile gelin şekerim Tamam satılabilir kıvama gelmiş bu [emoji3] Sus be şom ağızlı Kaza zaten, süsünü vermeye gerek yok. Araba alıyorum diye aldığı şeye baksana [emoji3] Gittiği servisin sahibi işi bırakıp ibizaya yerleşti. Öyle deli para kazandı adam.Esnafa destek oluyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 Ooo enjektörler değişmiş... Maf sağlam mı ? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 4 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Biz çukurovanın bağrından kopmuş anadolunun sert rüzgarlarında yıkılmamış insanız ezo gelin mi dokunur antrikot mu.. Kereviz neyinle gelseler belki Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış. Höy desen kuyruğu sıkıştırıp "Anneeee beni dövüyolar" diyip kaçar. Efelik yapıyor adamı çöplüğüne çağırıyor. " sen gel bizim mahalleye sorayim sana hesabını" sonra da Yok Çukurova dan kopmuş da sert rüzgarda harman olmuş da şöyleymiş de böyleymiş. Aman da aman. Sevsinler seni. 53 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 65.bin TL ile gelin şekerim Sus be şom ağızlı Esnafa destek oluyorum Ya arkadaş sen de orta yapıp durma voleye hazır kaç kişi var şurda . Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2017 Yazar Paylaş 26 Nisan 2017 Ooo enjektörler değişmiş... Maf sağlam mı ?Saat gibin Bize de mi lololoEvet sana da Ya arkadaş sen de orta yapıp durma voleye hazır kaç kişi var şurda . [emoji3]Taca atarız cnm Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Taca atarız cnm Direk gooolll Biz atamasak sen kendi kalene atıyon zaten. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 21 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Evet sana da Oldu o zaman biz kalkalım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 5 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Oldu o zaman biz kalkalım Ocakbaşında antrikotu fazla verince tansiyonu çıkar o ara bağlarız ucuza, acele etme 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Ocakbaşında antrikotu fazla verince tansiyonu çıkar o ara bağlarız ucuza, acele etme yok ona etten bir şey olmaz fayda etmez onun yaşı geldi artık bir iki tane katmer, birde çayına 2 şeker karıştır tamam işte şeker koması çağlar abinin ona sattığı araçların görüşmesi neden hep pastahanede hiç düşünmediniz mi adam her seferinde pastahaneye tatlı yemeye götürüyor. sonrası malum tamam aldım havale için iban alayım oluyor. der kaçarım Servet abinini Gebze'den tuzlaya gelmesi ne kadar sürer bana saklanacak yer bulun. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 22 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yok ona etten bir şey olmaz fayda etmez onun yaşı geldi artık bir iki tane katmer, birde çayına 2 şeker karıştır tamam işte şeker koması çağlar abinin ona sattığı araçların görüşmesi neden hep pastahanede hiç düşünmediniz mi adam her seferinde pastahaneye tatlı yemeye götürüyor. sonrası malum tamam aldım havale için iban alayım oluyor. der kaçarım Servet abinini Gebze'den tuzlaya gelmesi ne kadar sürer bana saklanacak yer bulun. Anlaşıldı merkez tamam Dudulluda güvenlikli kapalı garaj ayarlarım, konum atıyorum abi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: iii.. kurcalama Bir alıcı edası gördüm sanki 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 @Servet Aydın boş ver bunları sen birde şu ustaya göster o ne derse o 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2017 Yazar Paylaş 26 Nisan 2017 iii.. kurcalama [emoji4]Az bişey kaldı onuda şey yapayım tamam Oldu o zaman biz kalkalımKapıyı ört çıkarken Çip soketi ne tarafta? Soket yok karıştırma [mention=13526]Servet Aydın[/mention] boş ver bunları sen birde şu ustaya göster o ne derse o Baksın iyi olur 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2017 Acilmiş maslak Noname'de toplanmak şartmış 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Acilmiş maslak Noname'de toplanmak şartmış Açıklaması... Arabayı bozdu... 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Hemen yetişiyim .Şeker hastası olmadan kurtarayım biricik King'imizi. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Dardayız Adres versek kabul oluyor mu? afiyet olsun 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts