Fatih Keskin 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Teşekkürler Tamer. Daha da iflah olmaz bu araç.... Cam dugmesine bastigim arac iflah olmaz dönüş yolundacki yogun duman atma problemine bugun mutlaka baktir 2 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 3 saat önce, Fatih Keskin yazdı: Cam dugmesine bastigim arac iflah olmaz dönüş yolundacki yogun duman atma problemine bugun mutlaka baktir abi biz uygulamalı olarak görmedik rica etsem tekrar düğmeye basıp videoya cekermisiniz hazır deney için land varken Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Cam düğmesine basınca Duman mı atıyor ? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Cam düğmesine basınca Duman mı atıyor ?Duman atma en iyi durum 20 bin masraf üst limit hangisini isyerseniz 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Duman atma en iyi durum 20 bin masraf üst limit hangisini isyersenizGudubetlik sende o zaman 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan 2017 Yazar Paylaş 20 Nisan 2017 Araba bu sabah itibariyle bostancı land servisinde yerini aldı. Dedim daha iflah olmaz diye 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Daha iyi yürüsün diye depo ya benzin koyduğunu yazilim arti box yaptirdigini soyleme sakın farsa yoksa baskan cami açtı actim iste bak foto lu 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Hadi buyur... Gene ne oldu. Bostancı sanayiye gelip, (19.30dan sonra) beni aramazsan arabanı bi daha göremezsin. Gerçi normalde de göremiyorsun ama olsun Bostancı sanayi evime 1 km. Her akşam metrodan inip sanayinin önünden geçiyorum. 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 (düzenlendi) Alacan zaman ara da saat 2 ye kadar sana sanayi de Abdullah da yemek ısmarliim.(daha sonra kalmıyorda saat ondan) Hem şu cipini, bir okuyup, üfüreyim. 20 Nisan 2017 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Bundan sonraki buluşmaları bostancı land servisinde mi yapacaz? 5 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 güzel bir esnaf lokantası bulursak neden olmasın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan 2017 Yazar Paylaş 20 Nisan 2017 Daha iyi yürüsün diye depo ya benzin koyduğunu yazilim arti box yaptirdigini soyleme sakın farsa yoksa baskan cami açtı actim iste bak foto luHani aramızda kalacaktı Hadi buyur... Gene ne oldu. Bostancı sanayiye gelip, (19.30dan sonra) beni aramazsan arabanı bi daha göremezsin. Gerçi normalde de göremiyorsun ama olsun [emoji3] Bostancı sanayi evime 1 km. Her akşam metrodan inip sanayinin önünden geçiyorum.Bostancı'da oturmak zenginlere göre bişey.. . C5 zengin arabası... Dur bakim buradan bişeyler çıkacak gibi Alacan zaman ara da saat 2 ye kadar sana sanayi de Abdullah da yemek ısmarliim.(daha sonra kalmıyorda saat ondan) Hem şu cipini, bir okuyup, üfüreyim.Beni okuyup üfle abi Bundan sonraki buluşmaları bostancı land servisinde mi yapacaz?Land servisi ağaoğlundan rezidans alacakmış, benle ne alakası var çözemedim hâlâ 5 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 1 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı: güzel bir esnaf lokantası bulursak neden olmasın Sanayide Abdullah'ı bilmiyorum deme Doğuş. Bilmiyorsan, gurmelik den istifa et. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Hadi buyur... Gene ne oldu. Bostancı sanayiye gelip, (19.30dan sonra) beni aramazsan arabanı bi daha göremezsin. Gerçi normalde de göremiyorsun ama olsun Bostancı sanayi evime 1 km. Her akşam metrodan inip sanayinin önünden geçiyorum. Ben de bostancıda otursam ve cebeşim olsa ben de metro kullanıp eve 1 km yürürdüm 2 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Şimdi, Haşmet Güngör yazdı: Sanayide Abdullah'ı bilmiyorum deme Doğuş. Bilmiyorsan, gurmelik den istifa et. kartal sanayi çocuğuyum ben abi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 45 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Ben de bostancıda otursam ve cebeşim olsa ben de metro kullanıp eve 1 km yürürdüm Allahım, sen sabır ver ya rabbim bu araba satıldığında (sebepsiz bi gülme geldi bana ya ) bu forum ne konuşacak acaba. 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Allahım, sen sabır ver ya rabbim [emoji3] bu araba satıldığında (sebepsiz bi gülme geldi bana ya [emoji3] ) bu forum ne konuşacak acaba.Aslında forumdan alan çıkacak da tepkiden çekiniyor 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 15 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Allahım, sen sabır ver ya rabbim bu araba satıldığında (sebepsiz bi gülme geldi bana ya ) bu forum ne konuşacak acaba. Muhtemelen kapatıp gideriz abi 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan 2017 Yazar Paylaş 20 Nisan 2017 Neresini bozdun yineValla ben bozmadım bu sefer Ben de bostancıda otursam ve cebeşim olsa ben de metro kullanıp eve 1 km yürürdüm [emoji3]Kavgada söylenmez 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Kavgada söylenmez Protein eksikliği var bende bu aralar, ne diyeceğimi şaşırıyorum bazen. Çabi den sucuk olmazsa land tamirden çıkınca keyfi mangal yapalım, durum çok ciddi [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Protein eksikliği var bende bu aralar, ne diyeceğimi şaşırıyorum bazen. Çabi den sucuk olmazsa land tamirden çıkınca keyfi mangal yapalım, durum çok ciddi [emoji4]Sucukla, mangalla aciklanacak gibi degil senin durumun. Sanki yurek yemis gibi bir eda var sende [emoji23] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Sucukla, mangalla aciklanacak gibi degil senin durumun. Sanki yurek yemis gibi bir eda var sende [emoji23] Abi yemekhanede ne veriyorlarsa artık, ithal midir nedir çarpıntı yaptı demek Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Nisan 2017 Paylaş 20 Nisan 2017 Protein eksikliği var bende bu aralar, ne diyeceğimi şaşırıyorum bazen. Çabi den sucuk olmazsa land tamirden çıkınca keyfi mangal yapalım, durum çok ciddi [emoji4]Acilmiş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts