Mert Yeldan 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Yarın deli işler bekliyor beni. 5 ay uğraşıp yaptığım maklna 6 saat çalıştı ve yine bozuldu. Plaka için ancak pazartesi olacak gibi Zaten etrafımdaki tanıdıklar hemen sıraya girdi Adam unutmadan git, sonra beni arama 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Hayırlı olsun Abi. Kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2017 Yazar Paylaş 13 Nisan 2017 Adam unutmadan git, sonra beni aramaİşinin adı ne git al benim yerime Hayırlı olsun Abi. Kazasız belasız.Eyvallah Engin, sağolasın Yorum bağlantısı
Engin Deniz 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Bunların 1.8 benzinlileri nasıl abi bu arada? 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Güzel araba Allah nazardan saklasın. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2017 Yazar Paylaş 13 Nisan 2017 Bunların 1.8 benzinlileri nasıl abi bu arada? Benzinli olanların tümü düşman başına. Güzel araba Allah nazardan saklasın. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Teşekkürler, amin efendim 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Hayırlı olsun servet abi bu kasanın aynısı ama göstergeleri daha farklı galiba bi eski modeli olması lazım. Onunla rizeye yaylaya gitmiştik bikere arazide vites kolundaki mekanizmayı aşşağıya çekmişti aracı süren akrabamız. O anda başka bir konu olduğu için soramamıştım o nedir acaba low mu aracı görünce aklıma geldi merak ettim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2017 Yazar Paylaş 13 Nisan 2017 Sağol Ebrar, ilk kez land rover firması tarafından yapıldığını bildiğim, eğim iniş kontrolü. Bizden daha iyi frenleme ile araç iniş yapıyor. Lr 2'de ilave terrain response sistemi varki akıllara ziyan 3 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 9 dakika önce, Servet Aydın yazdı: araç iniş yapıyor. tırmanışta fren tekniği denicemm bi gelsene.. kaç parça boyanan vardı? 2 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Hayırlı olsun Servet abi kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Hayırlı olsun ağabey zevkle binmen dileğiyle. Kango'nun yerini tutmaz be 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Terrain response sistemi yuvarlak bi parça ile zemin şartlarına göre manuel olarak çekiş motor gücü vs özellikleri ayarlanan sistem dimi servet abi. Daha önce o özellikte bi araç kullanmadım hiç. Modlar arasında belirgin farklar var değilmi Sürücüyü çok keyiflendirir bu. Ben genelde koleos ile offroad yaparken ilk önce 4x2 ile gidiyorum araç biyerde kaldığı zaman geri geri gelip 4x4 e alıp orta diferansiyeli kilitliyorum ve tekrar gaza basıp aynı yeri hiç zorlanmadan tek seferde çıkıyorum bu bile ayrı bi mutluluk veriyor yada ne bileyim bunu yapıp tek zevk alan kişide ben olabilirim saçma sapan bi duygu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Şimdi, Ebrar Tüfek yazdı: kaldığı 2 çekerde kalıp 4 e alınca güle oynaya gitmesi çok zevlki.. TR başka bir dünya, frenden gaz tepkisine kadar değişiyor herşey 2 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Abi hayırlı olsun muradına erdin sonunda. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 3 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: 2 çekerde kalıp 4 e alınca güle oynaya gitmesi çok zevlki.. TR başka bir dünya, frenden gaz tepkisine kadar değişiyor herşey Çağlar abi hazır konu açılmışken bizim araba arazide yüksek devirlerde bi 5 10 dakika aralıksız oynasak vites kutusu yağı sıcaklık uyarısı veriyor. Bu neden olabilir. Edc 6 ileri otomatiklerde bu sorun hepsinde varmı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Hayırlı olsun abicim, hazır deri koltuklu gelmişken ben buna bi ön inceleme yapayım ocakbaşında. Bu araba da ben el değmeden satılırsa portife wax atarım yeminle 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 7 dakika önce, Ebrar Tüfek yazdı: vites kutusu yağı sıcaklık uyarısı veriyor. bir süre sonra zaten 4x4 te iptal oluyor. edc yi bilmrem de ısınabilir ama. arazide türbinli klasik candır 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Servet hayırlı olsun. Doya doya arazi yaparsın inşallah 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Abi hayırlı olsun ... Sahibinden.com da land rover başlığını tiklayinca "DAAALIN" yazıyordu,sebebi anlaşıldı.? 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 2 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: bir süre sonra zaten 4x4 te iptal oluyor. edc yi bilmrem de ısınabilir ama. arazide türbinli klasik candır Uyarı çıktığı anda araç hareketi durdurdu yerinden bile kıpırdamadı gaza basınca tepki yok. 5 dakika boyunca çamurun içinde soğumasını bekledim yanlış bi pozisyonda öyle kilitlenip kalsa çok sakat bi durum mekanik candır elektronik işin içine girdikce berbatlaşıyor Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Servet abi hayırlı olsun, bir 4 çekerde bize nasip olur inşallah, henüz naylon yeni ama bilinç altında yatıyor... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts