İçeriğe Yönlendir

Sonradan Takılan Mercek Muayene den Geçer Mi ?

Volkan İşli

Recommended Posts

Volkan İşli
Evet Murat. Amatör ruhu olanlar için farı açıp montaj yapmak kafi.

Farı açmak bile ayrı bir mevzu ilk kez deneyen için. Bir de plastik değil cam far benimkisi bir tanesini çatlattım şimdi sıra diğerin de bakalım.. [emoji28]
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
8 dakika önce, Volkan İşli yazdı:

Farı açmak bile ayrı bir mevzu ilk kez deneyen için. Bir de plastik değil cam far benimkisi bir tanesini çatlattım şimdi sıra diğerin de bakalım.. emoji28.png

Camlı fara mercek uygulamayı düşünüyorsanız olmaz maalesef.

Yorum bağlantısı
Volkan İşli
Camlı fara mercek uygulamayı düşünüyorsanız olmaz maalesef.

Neden ? [emoji1334]
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Farı açmak bile ayrı bir mevzu ilk kez deneyen için. Bir de plastik değil cam far benimkisi bir tanesini çatlattım şimdi sıra diğerin de bakalım.. [emoji28]

Karpuz gibi yarmadan olmaz bu işler

Neden ? [emoji1334]

Cam olan eski nesil farların ışık deseni camdaki optik yapı ile tayin edilir. İçeri mercek takınca iş görür ancak yeni nesil gibi içteki reflektör ile ışık tasarımına sahip, dış camı optik yapıda olmayan farlar kadar verim alınmaz. İdeal olanı, eski camın aynısından polikarbon yaptırıp mercek kullanmak
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
93ce02405f2b7c1f917109e9830a5ba3.jpg
Bu şekilde devam o zaman..[emoji1424]☹️

Yo yoo. Buna mis gibi olur. Önü düz cam
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
25 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Evet Murat. Amatör ruhu olanlar için farı açıp montaj yapmak kafi.

Hatasız oturtma işçiliğini herkes yapamaz. Bir de bu yöntem daha hesaplı, 1 çift far, kaliteli mercekler d1s ya da d2s kit 1500 liralara çıkar

Yorum bağlantısı
Volkan İşli
Hatasız oturtma işçiliğini herkes yapamaz. Bir de bu yöntem daha hesaplı, 1 çift far, kaliteli mercekler d1s ya da d2s kit 1500 liralara çıkar

Farı Letgo dan 80 kiraya aldım, merceği AliExpress ten 100 liraya alsam, içinden çıkan h4 leri bağlasam 180 liraya biter mi bu iş ?! [emoji16]
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hazır mercek alacak, tak çalıştır. Merkezleme derdi yok. Pratik. Sonrasında zehiri alan zaten oem çıkma ürünlere yönelecek

Farı Letgo dan 80 kiraya aldım, merceği AliExpress ten 100 liraya alsam, içinden çıkan h4 leri bağlasam 180 liraya biter mi bu iş ?! [emoji16]

H4 ampülleri unut. Ampülün metal yuvası ve farın içimdeki şapkayı sök at. Merceği geçir vidala. H4 xenon tesisatı lazım olacak birtek.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan İşli

H4 ampülleri unut. Ampülün metal yuvası ve farın içimdeki şapkayı sök at. Merceği geçir vidala. H4 xenon tesisatı lazım olacak birtek.

efe727b91ef2a6d674990c44e3897e51.jpgdcf2437dc992d6ef220d9aa6e7718090.jpg
Böyle birşey iş görür mü mesela ? 100 ₺ !
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Led ampul is gormez ;) Yalniz Servet abi cok guzel bir noktaya degindi. Zehri alan oem ye yonelir ;)

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

efe727b91ef2a6d674990c44e3897e51.jpgdcf2437dc992d6ef220d9aa6e7718090.jpg
Böyle birşey iş görür mü mesela ? 100 ₺ !

Aman aman onlardan uzak dur. Daha düzgün ürünler var lakin 500 600 TL ledler. Mercek tak daha iyi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Çin işi bi xenon mercekler yanlış bilmiyorsam h4 ampüllü fara takılıyor ama kendisi h1 kullanıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
9 dakika önce, Murat Atagenç yazdı:

Çin işi bi xenon mercekler yanlış bilmiyorsam h4 ampüllü fara takılıyor ama kendisi h1 kullanıyor.

H7 ye de takilabiliyor. Cesit cesit.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...