Çağatay Özsoy 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Merhaba arkadaşlar,, Bakanlık onay verdikten sonra fiestamın ön yan camlara cam filmi yaptırmayı istedim ancak en dandiği 80 tl, kaltelisi ise 150 tl istiyor. Belki yapamam ama kendim denemek istiyorum, internette pek çok film çeşidi var ama orjinal 3m yada llumar satan bi site bulamadım, bildiğiniz satan yer var mı?? tavsiye edeceğiniz bi marka var mı?? fiestanın yan ön camlara (kelebekle beraber) ne kadar fiyat isterler ortalama?? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 bu onay nasıl oluyor, muayenede hafif kusur yazdılar bana... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Onaylı firmalar işleme başladı mı sertifikalı film ile Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 2 Nisan 2017 Yazar Paylaş 2 Nisan 2017 3m filan gibi firmalar onaylıymış, bana öyle dediler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Filmde işareti firma duvarında da belgeye bakmalı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Filmi bilmemde geçen hafta polis kontrol noktasında durduruldum.Polisin biri senin arkacamlar siyah içersi görünmüyor dedi.Bende Ford bunları fabrika çıkışlı böyle yapıyor film değil dedim.Olsun ben bakınca içini görmem lazım bu böyle olmaz dedi.Ozaman bakanlığa söyleyin bu şekilde araç ithal etmesinler dedim.Mırın kırın edip yolladılar beni. O değil bu polisler kafalarına göre uygulama yapıyorlar.Bununla ilgili doğru dürüst bir açıklama yokken film çektirmek başa bela gibi.Açıkcası benim gibi işgüzar bir polise denk gelirseniz camlardaki filmi mümkün değil açıklayamazsınız Ben orjinal siyah camı zor açıkladım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Akbas 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Kendiniz yapamazsınız cam filmi yapmak dışardan kolay gibi görünür ama çok tecrübe ister Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 3 Nisan 2017 Yazar Paylaş 3 Nisan 2017 Ahmet Türedi yazdı: Filmi bilmemde geçen hafta polis kontrol noktasında durduruldum.Polisin biri senin arkacamlar siyah içersi görünmüyor dedi.Bende Ford bunları fabrika çıkışlı böyle yapıyor film değil dedim.Olsun ben bakınca içini görmem lazım bu böyle olmaz dedi.Ozaman bakanlığa söyleyin bu şekilde araç ithal etmesinler dedim.Mırın kırın edip yolladılar beni. O değil bu polisler kafalarına göre uygulama yapıyorlar.Bununla ilgili doğru dürüst bir açıklama yokken film çektirmek başa bela gibi.Açıkcası benim gibi işgüzar bir polise denk gelirseniz camlardaki filmi mümkün değil açıklayamazsınız Ben orjinal siyah camı zor açıkladım. Genişlet Dediğiniz gibi polisine bağlı, zaten o yuzden fazla para vermek istemiyorum, çokda zorlarsa yaka numarasını isterim anlar heralde... Uyarın için teşekkürler sanırım uygulamadan haberi olmayan polisler var halen. Emre Akbas yazdı: Kendiniz yapamazsınız cam filmi yapmak dışardan kolay gibi görünür ama çok tecrübe ister Genişlet Yapamazsın demeyelim çünkü yapanlarda benim gibi insanlar, tecrube konusunda haklısın bende yapabileceğimi düşünmüyorumdum ama hepsiburada da yorumlardan gorduğum kadar yapan çok insan var, hatta bi tanesi kredi kartı ile yapmış en kotu atarım hepsini çöpe gider bi 30-40 tl fazla vermiş olurum, ama yaparsam yarın birgun polis sokturse veya yırtılsa veya kışa girerken kendim soksem tekrar yaparım 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 3 Nisan 2017 Paylaş 3 Nisan 2017 Ben düz reno ekspress arka camlarına çekmiştim. Ancak Ön cama çekilecekse muhtemelen dışardan kalıbını çıkarıp içerde takmak gerekebilir. Bizim arka camları çekerken önce dışardan ısıtarak kalıp şekli çıkarıyorlar. Ön cama film çekmeyi uygun görmüyorum. Gece görüşü düşürecek. Bendeki 2 numara filmler bile (ön cam hariç) karanlıkta yanaşırken görmeme engel oluyor. Sis uyarısını açıyorum zifiri karanlık yerlerde. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 3 Nisan 2017 Paylaş 3 Nisan 2017 Çağatay Özsoy yazdı: Merhaba arkadaşlar,, Bakanlık onay verdikten sonra fiestamın ön yan camlara cam filmi yaptırmayı istedim ancak en dandiği 80 tl, kaltelisi ise 150 tl istiyor. Belki yapamam ama kendim denemek istiyorum, internette pek çok film çeşidi var ama orjinal 3m yada llumar satan bi site bulamadım, bildiğiniz satan yer var mı?? tavsiye edeceğiniz bi marka var mı?? fiestanın yan ön camlara (kelebekle beraber) ne kadar fiyat isterler ortalama?? Genişlet Sakın arka camda ilk tecrübenizi gerçekleştirmeyin. Olmazsa ve sökmek sterseniz rezistansları da sökersiniz. aman dikkat. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Nisan 2017 Paylaş 3 Nisan 2017 arkaya öne film yapmayın, arkaya benim gibi Bod perde takın yeter,yan camlara önlere 1 arkaya 2 olabilir, ön yan camlara 1 den koyu takmayın, gece ayna görünmez oluyor... 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Nisan 2017 Paylaş 3 Nisan 2017 cumartesi yaptırdım arkalar 3 numara ön sağ ,sol cam 2 numara. 5 yıl garentili belgeli . 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 3 Nisan 2017 Yazar Paylaş 3 Nisan 2017 Okan Tansel yazdı: cumartesi yaptırdım arkalar 3 numara ön sağ ,sol cam 2 numara. 5 yıl garentili belgeli . Genişlet Güle güle kullanın, ne marka kaça yaptırdınız?? Arkalar zaten karartılmış cam, sadece ön yan camlara yapıcam, beni asıl kelebek camları düşündürüyor, oraya sıktığım su aracın içine akacak, olmazsa ıslatıp yapıştırayım gitsin Ali Cihangiroğlu yazdı: arkaya öne film yapmayın, arkaya benim gibi Bod perde takın yeter,yan camlara önlere 1 arkaya 2 olabilir, ön yan camlara 1 den koyu takmayın, gece ayna görünmez oluyor... Genişlet Abi çok geç 2 numara aldım bile Ahmet Türedi yazdı: Genişlet Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Nisan 2017 Paylaş 3 Nisan 2017 Lumar alt kalitesi bt 50 diye bir şey 260 TL çingene pazarlığı ile . 3 yıl garantili garanti belgesi verildi. Bende o su içeri akıyor diyorum ama kapı altı tahliyelerden gidiyor. nerede yaptırırsan yaptır . kaçarı yok o su girecek. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Okan Tansel yazdı: cumartesi yaptırdım arkalar 3 numara ön sağ ,sol cam 2 numara. 5 yıl garentili belgeli . Genişlet Okan Abi nereye yaptırdın ? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Ahmet Taşkın yazdı: Okan Abi nereye yaptırdın ? Genişlet Yeni 1001 3 .sanayide kardeşim. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Okan Tansel yazdı: Yeni 1001 3 .sanayide kardeşim. Genişlet Ben de 1001'e çektirmiştim. Folart çektik zamanında. 3 yıldır hafif bir açılma oldu belirsiz. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Ahmet Taşkın yazdı: Ben de 1001'e çektirmiştim. Folart çektik zamanında. 3 yıldır hafif bir açılma oldu belirsiz. Genişlet Sağlam iş yaptılar . işi yapan çocuk 2 ay olmuş gireli sıfır araç firmalarına çalışan bir firmadaymış kısa süreline burada hizmet veriyormuş çok nizami ve güzel çalıştı çocuk ALLAH var. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 Hafta sonu ben de yaptırmayı düşünüyorum. Bir de şu aynalı olan cam filmleri var. Onlar aracımda nasıl durur? Siyah daha mantıklı mı olur? Eğer siyah yaptırırsam kaç numara yaptırmalıyım? Cam tavandan giren ışığın etkisi de var. Arkada eşim ve bebek için yaptırıyorum özellikle. Aracım bu; Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 Tavanı aynalı yaptırın. Diğer camlar 1 veya 2 numaraBen hep 1 numara kullandım. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 Okan Tansel yazdı: cumartesi yaptırdım arkalar 3 numara ön sağ ,sol cam 2 numara. 5 yıl garentili belgeli . Genişlet Benim araba da 3 numara var. Ama inanılmaz karanlık. Hele ışıksız bir ortamda park edeceksem aynaları görmek için camı indirmek durumunda kalıyorum. 1 veya 2 tavsiye ederim yaptıracak arkadaşlarıma. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 ben ön sağ, solu 2 numara yaptırdım 1 numara ola bilirmi arka camları 3 numara yaptırdım .o normal 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 Mehmet Ozyurek yazdı: Tavanı aynalı yaptırın. Diğer camlar 1 veya 2 numara Ben hep 1 numara kullandım. Genişlet Mehmet abi tavanı hiç düşünmemiştim. Aynalı tavanda güzel durur Aklımdan geçen 2 numara idi. Sanırım komple 2 numara çektireceğim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 ön kapı camlarında bence 1 numarayı geçmeyin, akşam oldumu yan aynalarda detay görünmüyor, hele 3 numara direk kör, ön yanlara 1 arka yanlara isteğinizi çekin... şu filmleri fotokromik yapsalar ne güzel olurdu vallahi ... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts