Nuri Alemdar 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Merhaba arkadaşlar fiestami sattım ve geçen cuma juke aldik 2011 1.6 sport pack donanım forumun da sanırım ilk juke konusu olcak aracım da farkettim bir sorun var vites kolu boştayken sağa ve sola fazla oynuyor bosluk varmış gibi sorun varmi acaba neyden olur bu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 İlk juke'u değil ama onu biliyorum Vites kolunu dengede tutan yaylar vardır. Deforme olmuş yada kopuk bir parça vardır. 1 Yorum bağlantısı
Özgen Acar 3 Nisan 2017 Paylaş 3 Nisan 2017 11 saat önce, Nuri Alemdar yazdı: Merhaba arkadaşlar fiestami sattım ve geçen cuma juke aldik 2011 1.6 sport pack donanım forumun da sanırım ilk juke konusu olcak aracım da farkettim bir sorun var vites kolu boştayken sağa ve sola fazla oynuyor bosluk varmış gibi sorun varmi acaba neyden olur bu hayırlı olsun memnun musunuz? Yorum bağlantısı
Nuri Alemdar 3 Nisan 2017 Yazar Paylaş 3 Nisan 2017 araçtan çok memnunum özellikle yakıtı beni çok sevindirdi 3 farkli sürüş modu var normal sport ve eco ben normalde kullandığım halde s.içi ve s.dışı karışık 35 kuruş yaktı şimdide ekonomi modunda kullanıyorum bakalım ne çıkıcak 1 saat önce, Özgen Acar yazdı: hayırlı olsun memnun musunuz? Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük 3 Nisan 2017 Paylaş 3 Nisan 2017 Hayırlı olsun Juke visit DCi bende var bir sıkıntı olursa yardimci olurum Yorum bağlantısı
Nuri Alemdar 4 Nisan 2017 Yazar Paylaş 4 Nisan 2017 On Monday, April 03, 2017 at 17:08, Tuncay Küçük yazdı: Hayırlı olsun Juke visit DCi bende var bir sıkıntı olursa yardimci olurum Sağol abi.Birde aracı sabahlari sadece ilk çalıştırma da oluyor 5 6 saniye ugultulu bi ses geliyo sonra gün boyu birdaha yapmıyor sizde de varmi böyle birşey. Ve ilk mesajda bahsettim vites sorunu sizde nasıl varmi sağa sola sallanma bu sallanma her viteste oluyor Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 6 Nisan 2017 Paylaş 6 Nisan 2017 Bende geçen hafta bir juke fırtınasına girdim henüz konu açamadım yoğunluğumdan geniş kapsamlı bir juke tanıtımım olacak yakında. Hayırlı olsun foto yokmu foto.. 2011 Otomatik Premium Paket Juke.. 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 6 Nisan 2017 Paylaş 6 Nisan 2017 Bende geçen hafta bir juke fırtınasına girdim henüz konu açamadım yoğunluğumdan geniş kapsamlı bir juke tanıtımım olacak yakında. Hayırlısı olsun Erkan[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 Tekrardan Hayırlı olsun Erkan güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Nuri Alemdar 8 Nisan 2017 Yazar Paylaş 8 Nisan 2017 On 06.04.2017 at 14:55, Erkan Gültekin1 yazdı: Bende geçen hafta bir juke fırtınasına girdim henüz konu açamadım yoğunluğumdan geniş kapsamlı bir juke tanıtımım olacak yakında. Hayırlı olsun foto yokmu foto.. 2011 Otomatik Premium Paket Juke.. sizede hayirli olsun daha düzgün resmi yok plakasını değiştikten sonra atarım 1 Yorum bağlantısı
Nuri Alemdar 9 Nisan 2017 Yazar Paylaş 9 Nisan 2017 arkadaşlar benzinli jukelerde zincirmi var kayışmı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Zincir var-mış yağ bakımları ve gergi paletleri kontrol edildiği sürece de 400k 500k km problemsiz kullanılıyormuş. 2 Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük 9 Kasım 2017 Paylaş 9 Kasım 2017 Sağol abi.Birde aracı sabahlari sadece ilk çalıştırma da oluyor 5 6 saniye ugultulu bi ses geliyo sonra gün boyu birdaha yapmıyor sizde de varmi böyle birşey. Ve ilk mesajda bahsettim vites sorunu sizde nasıl varmi sağa sola sallanma bu sallanma her viteste oluyorBende bir ugultu yok vites kolu diğer arabalara göre fazla sağa sola sallanıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts