Mehmet Göktürk 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Başka bir araba olmuş resmen. Tebrikler. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Özellikle jantlar mükemmel olmuş. R32 Jantları. Golf R400 hocam onlar çok dedim yakışmıyor diye ama nafile [emoji6][emoji51][emoji23][emoji23][emoji23]Once Alper i feda edelim yakindir [emoji3]Alperin fardan yana kısmeti yok başkan... 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Alperin fardan yana kısmeti yok başkan... Kendi kismetimizi kendimiz arayacagiz patron Kismet ayagimiza gelmeyecek kismeti beklemeyecegiz biz ona gidecegiz 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Kendi kismetimizi kendimiz arayacagiz patron [emoji4] Kismet ayagimiza gelmeyecek kismeti beklemeyecegiz biz ona gidecegiz [emoji4]Fesatlık yok ki içimizde yoksa 2 tane yansanayii al ver işine bak, ki eleman sonradan yansanayiiye bile razı oldu. Neyse Allah büyük vardır bunda da hayır.. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Ha bu variant kimindur?Buraya iki variant fazla bak 2 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 23 Mart 2017 Yazar Paylaş 23 Mart 2017 Ha bu variant kimindur?Buraya iki variant fazla bak Allah sahibine bagislasin [emoji14]B6 Variant @hbebek61 on instagram 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Bak bak hemen tatliya bağlamalar falan [emoji16][emoji16]Eline su dökemeyiz ne yapalim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Halit bey hoşgeldiniz. Alper. Senin sultanlık buraya kadarmış. Tahtın yeni sahibi bu sw. 3 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Ne yalan söyleyeyim. Bu Variant 'ı görünce malum siteden fiyatlarına bakmadım diyemem. 1 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 23 Mart 2017 Yazar Paylaş 23 Mart 2017 Ne yalan söyleyeyim. Bu Variant 'ı görünce malum siteden fiyatlarına bakmadım diyemem. Tesekkurler recep bey.Malum sitede fiyatlarin ne kadar uygun olduğunu gormussunuzdur. Ama SW araclarin talihi iste. Ülkemizde bu alginin kirilmasi zor. Varsin olsun, daha keyifli oluyor. Allah satmak zorunda birakmazsa keyfe keder devam...Yoksa hep daha iyisi vardir.Aşağıdaki foto gibi [emoji1] B6 Variant @hbebek61 on instagramHalit bey hoşgeldiniz. Alper. Senin sultanlık buraya kadarmış. [emoji4]Tahtın yeni sahibi bu sw. [emoji4]Hosbulduk ustadim.Cok guzel bir forum kurmussunuz. Tebrikler B6 Variant @hbebek61 on instagram 3 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 23 Mart 2017 Yazar Paylaş 23 Mart 2017 Allah sahibine bagislasin [emoji14]B6 Variant @hbebek61 on instagramAlper ses etme, topu topu 2 tane var zaten [emoji16]. Gel birlik olalim. Vasvariant bir ikili olalim [emoji6]B6 Variant @hbebek61 on instagram 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 5 dakika önce, Halit Bebek yazdı: Tesekkurler recep bey. Malum sitede fiyatlarin ne kadar uygun olduğunu gormussunuzdur. Ama SW araclarin talihi iste. Ülkemizde bu alginin kirilmasi zor. Varsin olsun, daha keyifli oluyor. Allah satmak zorunda birakmazsa keyfe keder devam... Yoksa hep daha iyisi vardir. Bana zaten SW lazım. Çocuklu uzun yolculuklarda, ya SW ya da MPV. Yere yakın olması bir adım öne çıkarıyor SW 'yi tabi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 11 dakika önce, Halit Bebek yazdı: Hosbulduk ustadim. Cok guzel bir forum kurmussunuz. Tebrikler Çok teşekkür ederim.. Her geçen gün daha güzel olacak.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 DSG ile benzinli motor daha mı problemsizdir? Yani benzin+DSG mi, Dizel+DSG mi almalı? Almanya da DSG kullanıcıları bizde ki kadar mağdur oldular mı? Ya da aslında fazla mağduriyet yok da biz mi fazla yaygara koparıyoruz? DSG şanzuman garantiden tamir görünce artık sorun çıkarmaz denilebilir mi? 6 ileri mi, 7 ileri mi almalı? Audi deki DSG vw kadar sorun çıkıyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Son birkaç yıldan bu yana sıkıntı pek yok. Öncekiler de artık tamir edilir hale geldi. Dizel DSG daha sorunlu olabilir. eski alınacaklarda 6 ileri daha iyi. Ama yenilerde 6 pek yok. Audideki ile VW deki aynı. manuel alsanız? Hem daha ucuz? vitesler de gayet klik klik güzel geçiyor. 2 Yorum bağlantısı
Necati Kaygusuz 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Ne kadar güzel olmuş güle güle kullanın. Türkiyede ki SW araçlara olan ön yargıyı sizin arac yıkacak gibi. Maşallah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Staion lar en mantıklı araçlar, hacim olarak suvlardan ve mpvden fazla ,ağırlık olarak onlardan daha hafif. 2 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 26 dakika önce, Necati Kaygusuz yazdı: Ne kadar güzel olmuş güle güle kullanın. Türkiyede ki SW araçlara olan ön yargıyı sizin arac yıkacak gibi. Maşallah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Hoşgeldin Necati Abi, çok sevindim:) Senden ricamız tapatalk imzanı kapatabilir misin bu arada 3 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Ne kadar güzel olmuş güle güle kullanın. Türkiyede ki SW araçlara olan ön yargıyı sizin arac yıkacak gibi. Maşallah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHoşgeldin duayen!!!Golf 7 Gti spec ve yapılanlar için ısrarla iyi ve detaylı konu bekliyorum. 4 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Tamam Halit abi seninle iş birliğini kabul ediyorum... 2 variant birisi benzinli otomatik Diğeri manuel dizel üyelere ve aklinda sw almak olan tüm herkese bir an önce almasi yonunde bir cesaret verebiliriz. Tıpkı senin bana yaptığın gibi 2 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 23 Mart 2017 Yazar Paylaş 23 Mart 2017 Bana zaten SW lazım. Çocuklu uzun yolculuklarda, ya SW ya da MPV. Yere yakın olması bir adım öne çıkarıyor SW 'yi tabi.Mpv sinifinda sahibi de olarak kullandigim c max 2, test ettigim peugeot 5008 ve toyota verso arasinda en iyisi c max 2 idi. Ama is detaylara gelince sw bir b6 binek arac inanin hepsine gore farkli. Kaliteli mi degil mi kisiye ve ihtiyaclarina gore degisir. Ama basitlik ve sadelikte vw cok basarili. C max 2 nin yuksek kabinine ragmen alti alcak olmasi araci cok stabil kiliyor. Ama bagaj bolmesinde su bidonu dahi sabitleyecek esya gozu olmamasi, stepme bolumu ya da orta kolcagin yukseklik ayarinin olmamasi gibi ufak detaylar c max in kotu oldugu anlamina gelmiyor. Vw nin farkli oldugu anlamina geliyor. Versonun dar koltuklari ve asiri iri on gogusu ferahlik yaratsa da trim seslerinin fazla olusu vs golgeliyor.B6 larda trim sesi yok mu fazlasiyla var. Ama bircok hatayi gormezden gelmenizi saglayan en temel izelligi kullanislilik konusu var. Bir de tum vw lerde ses sistemi birkac tik ustte.Butun bunlara benim r36 hayranligimi da koyarsaniz sw b6 sevgimi de anlarsiniz. [emoji5]Neyse uzatmayim. [emoji4]B6 Variant @hbebek61 on instagram 4 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Bizde yapacagiz dedik ya r36 diye ama yavaş yavaş bayağı bir yavaş olacak gibi ama [emoji16][emoji16][emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mart 2017 Paylaş 24 Mart 2017 10 saat önce, Necati Kaygusuz yazdı: Ne kadar güzel olmuş güle güle kullanın. Türkiyede ki SW araçlara olan ön yargıyı sizin arac yıkacak gibi. Maşallah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi ustasi kim. Hosgeldin abi. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Mart 2017 Paylaş 24 Mart 2017 Halit Bey hoşgeldiniz, aracın maaşallahı var. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 24 Mart 2017 Paylaş 24 Mart 2017 Hey maşallah , bu ne güzellik. Tekerine taş değmesin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts