Halit Bebek 30 Nisan 2017 Yazar Paylaş 30 Nisan 2017 Far karartmali isiksiz hali ile yakindan beyaz parklarla... 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Abi güle güle kullan, Metin ellerine sağlık. Farlar çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın. Ancak bu araba çok siyah [emoji4]Abi diyorum ama dinletemiyorum, o jantlar değişecek... 1 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 8 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2017 Bir sonrakini kacirma Ankara...Otokulup ve biriz medya farkiyla...Iyi seyirlee 2 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 15 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2017 Bir guncelleme yapayim.Highline panjurla devam. Ancal fazla krom sevmedigim icin cerceve piano black kaplanacak. Izgara ve logo krom kalacak.Omanyt jantlarla uyumluluguna bakacagim. 4 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 15 Mayıs 2017 Paylaş 15 Mayıs 2017 Bir guncelleme yapayim.Highline panjurla devam. Ancal fazla krom sevmedigim icin cerceve piano black kaplanacak. Izgara ve logo krom kalacak.Omanyt jantlarla uyumluluguna bakacagim.Hele bi jantlar gelsin deneyelim de o zaman netleşir o iş... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Mayıs 2017 Paylaş 15 Mayıs 2017 Panjur farlari golgede birakti eski haline donmelisin hicbirsey benim emegimin onune gecemez Omanyt ler bile [emoji14] Bence sadece plakanin oldugu kisim piano black veya seffaf boya ile boyanmali. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2017 Paylaş 16 Mayıs 2017 Bence boyama... Bu arabanın kontrasta ihtiyacı vardı zaten 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 16 Mayıs 2017 Paylaş 16 Mayıs 2017 Panjur farlari golgede birakti eski haline donmelisin hicbirsey benim emegimin onune gecemez Omanyt ler bile [emoji14] Bence sadece plakanin oldugu kisim piano black veya seffaf boya ile boyanmali.Omanyt candır, çerçeve kaplanırsa orta nikelaj kalırsa daha da derinlik sağlar gibi... 2 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 16 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2017 Panjur farlari golgede birakti eski haline donmelisin hicbirsey benim emegimin onune gecemez Omanyt ler bile [emoji14] Bence sadece plakanin oldugu kisim piano black veya seffaf boya ile boyanmali.Senin farlar golgede kalmaz meraklanma. Alttaki fotolara bak daha guzel derinlik katacak. Bence boyama... Bu arabanın kontrasta ihtiyacı vardı zaten [emoji4]Abi asiri parlakligi sevemedim. Mat gumus olsa belki dokunmazdim. Guzel ornekler var kafamdaki icin. Alttaki Foto hakkinda ne dusunuyorsun?Omanyt candır, çerçeve kaplanırsa orta nikelaj kalırsa daha da derinlik sağlar gibi... Katiliyorum.Fotolar nasil? Boyle olacak insallah... 3 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 16 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2017 Bi montaj yaptim.Omanyt jantlarla guzel olacak insallah... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2017 Paylaş 16 Mayıs 2017 20 dakika önce, Halit Bebek yazdı: Abi asiri parlakligi sevemedim. Mat gumus olsa belki dokunmazdim. Guzel ornekler var kafamdaki icin. Alttaki Foto hakkinda ne dusunuyorsun? Aynalar gibi yapsak ? Bu arada, konu çok teknikleştiği için Passat bölümüne taşıdım Yorum bağlantısı
Halit Bebek 16 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2017 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Aynalar gibi yapsak ? Bu arada, konu çok teknikleştiği için Passat bölümüne taşıdım Abi aynalar R36 denen o passat b6 lara ait. O panjuru bulabiliyoruz ama tampon yok malesef. Bizim tamponlarda çok işlem yapmak gerekiyor; zira o panjur daha geniş ve derin... 3 tip panjur var B6 larda; 1 . Comfortline ve Highline için ana hatları aynı ancak ızgara ve logo büyüklüklükleri farklı tip 2. R line panjur ki highline ve comfortla aynı fakat desen farklı 3. R36 panjur ki diğer iki gruptan ebat olarak tamamen farklı ancak ızgara dilimleri R line ile aynı (tam olarak da değil ) Mat gümüş kaplama folyolarının eğip bükmede çok zor olduğunu duymuştum. Parlak folyolar kolay dönüyor. Bu yüzden buna yöneldim. 1 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 19 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2017 Mehmet abi bu degisiklik sana gelsin Mat gumus folyo ile kaplama ve alt izgara dilimlerine krom citalar...Omanyt gumus jantlarla agresif goruntuden biraz uzaklasacagiz.Yarin da yeni jantlarla devam... 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mayıs 2017 Paylaş 19 Mayıs 2017 Süper.... Eline sağlık.. Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 19 Mayıs 2017 Paylaş 19 Mayıs 2017 Sanki arabanın tamponu öne doğru uzamış gibi duruyor [emoji6] Yorum bağlantısı
Halit Bebek 19 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2017 Shop galiba bi yamukluk var cunku [emoji4]Yok valla şop mop Sanki arabanın tamponu öne doğru uzamış gibi duruyor [emoji6] Krom yansimadan dolayi hatlari göstermiyor. Mat olunca daha belirgin.Hava kapaliydi hafif parliyo aslinda 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 19 Mayıs 2017 Paylaş 19 Mayıs 2017 Ledlerin güzelmiş [emoji48] Göze değişik geliyor ama Jantlarla kontrastı tamamlar, yarın görelim bakalım. 2 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 19 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2017 Ledlerin güzelmiş [emoji48] Göze değişik geliyor ama Jantlarla kontrastı tamamlar, yarın görelim bakalım. Ledlerim şekil, yarin nabiyon? Kafiyeli... [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 20 Mayıs 2017 Paylaş 20 Mayıs 2017 Ledlerim şekil, yarin nabiyon? Kafiyeli... [emoji16]Boya badana işleri var, işçi lâzım... Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 20 Mayıs 2017 Paylaş 20 Mayıs 2017 Üstad aracı biraz yükseltecek olursan passat variant autdoor diye yeni bir model oluşturacaksın SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts