V.Ceyhun Emir 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 Hayırlı olsun, çok memnun kalacaksınız. Güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 hayırlı olsun çok güzel araç maşallah Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 Hayırlı olsun Keremim senide aramızda görmekten mutlu ve mesuduz iyi günlerde kullan [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 Maşallah Alcantara ayrıcalığı gözler önüne seriyor. Yorum bağlantısı
İsa Acar 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 Kazasız belasız güzel günlerde kullanın Kerem bey, hayırlı olsun [emoji4] Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 (düzenlendi) Hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. Almayi cok istedigim fakat maddi durumlardan dolayi bir turlu alamadigim araç. yola leon diye ciktik hesap ettik kitap ettik yeni i20 style panoramik aldik geldik. 15 Mart 2017 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 , Maşallah , hayırlı olsun kazasız cezasız kullanılsın .Yapılacaklar listesine yazılım mazılım da ekle yoksa Doğuş'un tokatı fenaymiş demedi deme [emoji41] Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 Düz vites araba mı olur hem de VAG grubunda Kerem abi hayırlı olsun, kazasız, belasız kullanın inşallah. Renk ve donanım çok güzel... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 Daha yeni gördüm abi allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin çok güzel maşallah Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 Kerem Trakya kuzusu yok mu, güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 (düzenlendi) 13 saat önce, Kerem Minaz yazdı: Aracı dün İzmir den aldım. Yaklaşık 575 km yol yaptım. Kısaca izlenimlerim şu şekilde; Clio ile herhangi bir karşılaştırma yapmayacağım. Yorumlarını zevkle okudum hız sabitleyici malesef frene basmadan devreden çıkmıyor leonda nasıl bilmiyorum ama bizde konsodaki düğmeye basarakta devreden çıkarılabiliyor fakat pek tavsiye etmiyorlar en sağlıklısı fren. Arabanın müdahale konusuna çok güldüm gerçektende çok fazla uyarıda bulunuyor buda insanı bazen "bi sus be kardeşim durumuna getiriyor" malesef. Benim favorimde telefonunu arabada unutma uyarısı utanmasa oturup sohbet edecek meret. Ayrıca ayfoşun arabayla uyumuda çok güzel tlf çaldığında arabanın birden telefona dönüşmesine bayılıyorum açıkçası. Motor zaten efsane polo ufak bir araba olduğundan bazen altımdan kaçıp gidecekmiş hissi veriyor fazla gaza gelmemek lazım Sen de zaten kullandıkça daha çok seveceksin tekrar iyi günlerde kullan. 16 Mart 2017 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 Kerem tekrardan hayırlı olsun kardeşim. Kesinlikle araç cam filmi diye bağırıyor. İyi günlerde kullanman dileği ile. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 9 saat önce, Tevfik Işık yazdı: Hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. Almayi cok istedigim fakat maddi durumlardan dolayi bir turlu alamadigim araç. yola leon diye ciktik hesap ettik kitap ettik yeni i20 style panoramik aldik geldik. Nasip işi. Ben de kısa vadede Clio yu değiştirmeyi düşünmüyordum. Hatta değiştirsem bile aklımda Leon yoktu. Ne olduysa şu 15 günde oldu. Zehirlendim. 8 saat önce, Adnan Çakır yazdı: , Maşallah , hayırlı olsun kazasız cezasız kullanılsın . Yapılacaklar listesine yazılım mazılım da ekle yoksa Doğuş'un tokatı fenaymiş demedi deme Sağol abim. Ama onu yazılım mazılımla da geçemeyiz.. Boşuna üzmeyelim kendimizi. 8 saat önce, Ramazan Turan yazdı: Düz vites araba mı olur hem de VAG grubunda Kerem abi hayırlı olsun, kazasız, belasız kullanın inşallah. Renk ve donanım çok güzel... Valla otomatisch için bi 10 bin daha ateşlemek gerekiyor neredeyse Ramazan hocam. Sağolasın. 7 saat önce, Ayhan Sırtıkara yazdı: Kerem Trakya kuzusu yok mu, güle güle kullan. Kuzu olmazmı abicim. Zamanı az kaldı. 2-3 aya patlatırız kısmetse. 4 saat önce, Sertaç Karginer yazdı: Yorumlarını zevkle okudum hız sabitleyici malesef frene basmadan devreden çıkmıyor leonda nasıl bilmiyorum ama bizde konsodaki düğmeye basarakta devreden çıkarılabiliyor fakat pek tavsiye etmiyorlar en sağlıklısı fren. Arabanın müdahale konusuna çok güldüm gerçektende çok fazla uyarıda bulunuyor buda insanı bazen "bi sus be kardeşim durumuna getiriyor" malesef. Benim favorimde telefonunu arabada unutma uyarısı utanmasa oturup sohbet edecek meret. Ayrıca ayfoşun arabayla uyumuda çok güzel tlf çaldığında arabanın birden telefona dönüşmesine bayılıyorum açıkçası. Motor zaten efsane polo ufak bir araba olduğundan bazen altımdan kaçıp gidecekmiş hissi veriyor fazla gaza gelmemek lazım Sen de zaten kullandıkça daha çok seveceksin tekrar iyi günlerde kullan. Evet gerçekten güzel. Akıllı yönlendirme sistemi ciddi başarılı çalışıyor. Telefonu unutmaya kadar uyarıyor. Adamlar yapmış. Bize de keyfini sürmek kalıyor. 56 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Kerem tekrardan hayırlı olsun kardeşim. Kesinlikle araç cam filmi diye bağırıyor. İyi günlerde kullanman dileği ile. Teşekkürler Abicim. En kısa zamanda cam filmi gelecek kısmetse. Herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 Kazasız belasız allah nazarlardan saklasın. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 hayırlı uğurlu olsun abi donanım iyiymiş özellikle sunroof da olsa on numara olurdu cliodan sonra yüzünde tebessüm oluşturmuştur kullanırken ama Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 9 saat önce, Adnan Çakır yazdı: , Maşallah , hayırlı olsun kazasız cezasız kullanılsın . Yapılacaklar listesine yazılım mazılım da ekle yoksa Doğuş'un tokatı fenaymiş demedi deme abi Doğuş'u geçebilmek için önce beni geçmesi lazım yoksa kontak açmıyor doğuşbenzinime yazık diyor 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 4 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: abi Doğuş'u geçebilmek için önce beni geçmesi lazım yoksa kontak açmıyor doğuşbenzinime yazık diyor Beybi! Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 Hayırlı olsun. Allah kaza belâ göstermesin. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kerem hocam. Arka tekerlek yamuk muduur nedir Yorum bağlantısı
Recommended Posts