Misafir 17 Mart 2017 Paylaş 17 Mart 2017 Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin. Amma araba değiştirdin be [emoji13] Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 17 Mart 2017 Paylaş 17 Mart 2017 Hayırlı olsun bea, güzelmiş maşallah. Çok güzel hatta. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 ATAM'a , Şehit ve Gazilerimize Selam olsun. Allah onlardan razı olsun 2 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 (düzenlendi) Arslana dün kamera montajını da yaptım. Xiomi-Yi miz yerini aldı. Allah ihtiyacını göstermesin inşallah. Bazı yerlerde az da olsa kablo görünsede fena olmadı. 20 Mart 2017 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 Plakamız da hayırlısı ile çıktı. Özel gibi oldu. Oğlumun ismini sessiz harfleri AYAZ ve doğum tarihim gibi bir durum. [emoji4] Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 20 dakika önce, Kerem Minaz yazdı: Arslana dün kamera montajını da yaptım. Xiomi-Yi miz yerini aldı. Allah ihtiyacını göstermesin inşallah. Bazı yerlerde az da olsa kablo görünsede fena olmadı. Hayırlı olsun kardeşim.Güle güle kullan.Kameranın montajını kendin mi yaptın.Bende hafta sonu yapacaktım ama havalar bir türlü müsade etmedi. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 17 dakika önce, Mustafa Özcan yazdı: Hayırlı olsun kardeşim.Güle güle kullan.Kameranın montajını kendin mi yaptın.Bende hafta sonu yapacaktım ama havalar bir türlü müsade etmedi. Sağol Mustafa. Evet kendim yaptım. Clio daydı. Ondan sökmüştüm. Ancak hafta sonu fırsat buldum. 10 dakika falan sürdü. Tek sıkıntı kablo için yer bulmak. Gerisi kolay. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 Kardeşim kazasız belasız .bende 3 gün önce kuryeye monta ettim ben elektiriği direk teyip için vitesin önüne konulan usb den aldım . direk kabloyu taktım hop çalıştı konta kapatınca elektiriği kesiyor açınca veriyor çok ciks oldu haberin olsun araç üstü usp dende çalışıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 8 dakika önce, Okan Tansel yazdı: Kardeşim kazasız belasız .bende 3 gün önce kuryeye monta ettim ben elektiriği direk teyip için vitesin önüne konulan usb den aldım . direk kabloyu taktım hop çalıştı konta kapatınca elektiriği kesiyor açınca veriyor çok ciks oldu haberin olsun araç üstü usp dende çalışıyor. Sağol abi. Ön konsolda Usb var. Ama orayı doldurmak istemedim. Müzik dinlemek, telefon şarj etmek vb için gerekli oluyor. El freni önünde çakmaklığa taktım. 10 cm daha uzak olsa çakmaklı, kablo yetmeyecek. Çok milimlik oldu valla. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 44 dakika önce, Kerem Minaz yazdı: Sağol Mustafa. Evet kendim yaptım. Clio daydı. Ondan sökmüştüm. Ancak hafta sonu fırsat buldum. 10 dakika falan sürdü. Tek sıkıntı kablo için yer bulmak. Gerisi kolay. Takacağın sigortayı nasıl belirledin.Beni orası düşündürüyor.Araç kontrol kalemi olsa işim daha kolay olacak aslında.Sigortaya bağlamak için bu e-bayda satılan aparatı almayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 Şimdi, Mustafa Özcan yazdı: Takacağın sigortayı nasıl belirledin.Beni orası düşündürüyor.Araç kontrol kalemi olsa işim daha kolay olacak aslında.Sigortaya bağlamak için bu e-bayda satılan aparatı almayı düşünüyorum. Sigorta falan yok yahu. Direkt çakmaklığa bağladım. Kendi kablosu ile. Sigorta vb işine girince uzun iş. Anlayan lazım. Malum Vag gurubu. Çökertmeyelim aracı. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 1 dakika önce, Kerem Minaz yazdı: Sigorta falan yok yahu. Direkt çakmaklığa bağladım. Kendi kablosu ile. Sigorta vb işine girince uzun iş. Anlayan lazım. Malum Vag gurubu. Çökertmeyelim aracı. O yüzden bende beklemeye aldım.Hafta sonu memlekette gitmeyi düşünüyorum.Orda sağlam bir ustam var onla beraber bağlamayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 (düzenlendi) 47 dakika önce, Kerem Minaz yazdı: Sağol abi. Ön konsolda Usb var. Ama orayı doldurmak istemedim. Müzik dinlemek, telefon şarj etmek vb için gerekli oluyor. El freni önünde çakmaklığa taktım. 10 cm daha uzak olsa çakmaklı, kablo yetmeyecek. Çok milimlik oldu valla. Öle oldumu daha güzel sarkan yer yok , mis gibi benimki de milimi milimine usb gitti. bir karışı sonra çakmaklık var ulaşamadı oraya . 20 Mart 2017 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 Hayırlı olsun Kerem plakada iyi denk gelmiş hani[emoji4] Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan Ateş ediyo maşallah [emoji95] [emoji95] Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 Hayırlı olsun. Sesi kapat yanlış kayıtlar yapma Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 Haftasonu Tekirdağ'a gelirsen o kabloları gizleriz.. benden sana araba hediyesi :D 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 Tuna, o kablo kanalı olmamış ki bak bende spiral var hem de kırmızı [emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 7 saat önce, Tuna İşgören yazdı: Haftasonu Tekirdağ'a gelirsen o kabloları gizleriz.. benden sana araba hediyesi 7 saat önce, Adnan Çakır yazdı: Tuna, o kablo kanalı olmamış ki bak bende spiral var hem de kırmızı Geçin dalganızı geçin bakalım.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 Kerem hayırlı olsun. Sen ne ara sattin da ne ara aldın bu güzelliği. ..Maaşallah. .. Yorum bağlantısı
Recommended Posts