Ahmet Said Avşar 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 (düzenlendi) bugün 2 defa aracımın teyp'i kendiliğinden kapandı ve 1-2 dk acamadım.sonra tekrardan açıldı.sorun ne olabilir? teyp orjinal fabikanın koyduğu teyp 7 Mart 2017 tarihinde Ahmet Said Avşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Tuşlar hafiften çıktıysa çalıştırmaz benimde bazen elim takılıyor çalışmıyırdu tuşları oturtunca çalışıyor Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 8 Mart 2017 Yazar Paylaş 8 Mart 2017 8 saat önce, Mehmet Çelebi yazdı: Tuşlar hafiften çıktıysa çalıştırmaz benimde bazen elim takılıyor çalışmıyırdu tuşları oturtunca çalışıyor 2-3-4-5 teyp tuşları mı? Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 8 Mart 2017 Paylaş 8 Mart 2017 Benimde ilk başlarda kendi kendine kapanıyordu, açılmıyordu falan. Teyibi ileri doğru yittim bastırdım sonra düzeldi. Arkadan falan temassızlık yapıyor olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 8 Mart 2017 Paylaş 8 Mart 2017 2-3-4-5 teyp tuşları mı? Evet onlar ufak bir tırnak tutuyor zamanla gevşemişse temazsızlık yapıyordur Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 8 Mart 2017 Yazar Paylaş 8 Mart 2017 Bir saat önce, Mehmet Çelebi yazdı: Evet onlar ufak bir tırnak tutuyor zamanla gevşemişse temazsızlık yapıyordur zaten tırnağı çekince çıkıyor,bu neymiş die çekmiştim daha evvel çıkartıp tekrar taktıkdan sonra yapmaya başladı zaten 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts