İçeriğe Yönlendir

Tata Vista 2011-2013 alınır mı?

Ümit Kaan

Recommended Posts

Ümit Kaan

50.000 - 100.000 km 17.000- 22.000 TL fiyat aralığında olan Tata Vista 1.3 Tdi. nasıl bir arabadır? Daha önce kullanan, veya bu arabalar hakkında bilgisi olanların fikirlerini ve tavsiyelerini rica ediyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

1.4 LPG li hyundai  era gibi bişey  denk getirmeye çalışın derim.

tata ne motoru kullanıyor mesela fiat multijetmi içindeki 1.3 dizeli ? eğer öyleyse belki alınır ama dünya hali acil bir maddi sıkışıklıkta satmaya kalktığınızda şahin parası bile vermezler

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

mahallede vardı. traktör gibi çalışıyor. ustası yok. sürekli duman atıyordu. temizini bulamk ve temkinli kullanmak gerekir. uğraşırım derseniz alın. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1.3 mjet motordur ancak 17bin lere temizi o motordan var mıdır bilemedim?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Kaporta parçasını bulmak çok zor

Yorum bağlantısı
Ümit Kaan
(düzenlendi)

Bu linkteki 46000 km (1.4 benzinli ) ve güzel görünüyor ama parçaları bulunmuyorsa sıkıntı tabiki, 3-4 senedir de Türkiye ye tata binek araçların ithalatı yokmuş sanırım.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-2012..tata..vista..aura..46.000-km-de..orjinal-405291069/detay

tarihinde Ümit Kaan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Bir arkadaşımda vardı, 4-5 yıl önce beni bir yere bırakmasını rica ettim. 5-6 km kadar sürüp beni bıraktı. İndiğimde o motor sesinden kafam güzel olmuştu. Arkadaşlar bu neyin kafası diye sorduklarında, taaaaaa.....taaaaaa....taaaaaa.... dedim :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...