Çağlar Bayur 7 Ocak 2021 Paylaş 7 Ocak 2021 rutin bir arzıza değil maalesef bu, aklıma tek gelen enjektör tesisastında kısa devre olabilir? bir de böyle püskürten enjektör riskli, pistonu erirtir Yorum bağlantısı
Ahmet FARUK ÜLKER 7 Ocak 2021 Paylaş 7 Ocak 2021 Enjektörler ölçumü yapildi abi işemesi gayet iyi dedi kendim ölçturdüm o zaman ustaya bir sorayım nasıl taktın bir sıkıntı var mı diye yada yeni enjektör taktirayim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2021 Paylaş 7 Ocak 2021 enjektör değil, enjektöre giden kablo demetinde sorun olabilir 1 Yorum bağlantısı
Ahmet FARUK ÜLKER 7 Ocak 2021 Paylaş 7 Ocak 2021 Bu kablo demeti abi elektrikçi mi bakıyor yoksa tamircimi çağlar abi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Ocak 2021 Paylaş 7 Ocak 2021 Rölantide sorun görünmüyor. O tekleme gibi dediğin şey olur eski arabada o kadar. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet FARUK ÜLKER 8 Ocak 2021 Paylaş 8 Ocak 2021 Sağol caglar abi sağol emre abi ben bu enjektör kablo demetinede bi baktirayim Yorum bağlantısı
Ahmet FARUK ÜLKER 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Abi iyi günler kolay gelsin elektrikçiye götürdüm enjektör kablo tesisatın sağlam dedi çağlar abi ben bu arabayla 150 km yol yaptım yakıt düşmedi dün arabaya sıfır lama yaptim bugün de sabah gazcıya götürdüm problemi anlattım oksijen sensörü yeni degiştini gaz cihazina lpg ye bağladı birde egzoza borusuna bi cisim daha soktu oksijen sensörüne baktı adam bana şunu dedi bunun kelebek boğazı manifold emme manifoldu kelebek boğaz ayarı egzoz manifoldu olur dedi bende kafaya taktım uğraşıcam düzeltene kadar başka neresinde sorun olabilir birde sifirlama resetleme yaptiktan sonra benzin mazot degerleri eşitlendi ikiside 11 11 oldu benzin lpg Lpg ustası bunu dedi birde youtubeda videolarin altina yazdim sorunu herkes kaçak olabilir aarabada dedi conta egzoz manifoldu kelebek bogazi dediler Yorum bağlantısı
Ahmet FARUK ÜLKER 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Arabada kaçak olabilir dediler egzoz manifoldu emme manifoldu arızalı olabilir egzoz manifold contası arızalı olabilir dediler kaçak olarak ne olabilir arabada ? Yorum bağlantısı
Ahmet FARUK ÜLKER 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 (düzenlendi) Abiler allah için şu kardeşinize bir yardimci olun 11 Ocak 2021 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Hem gazı hem benzini çok yaktığına göre.. Yakıt hattı ile uğraşmak gereksiz. Ateşlemeden bahsedilmemiş sanki. ateşleme sistemi düzgün mü. Silindir komresyonları ölçüldü mü. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet FARUK ÜLKER 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Ölçülmedi abi silindir kompresyonları ama zengin karışım yakıyor ne yaptiysam düzelmedi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Zenginse öncelikle boğaz kelebeğinin orada hava ayarı vidası vardır o biraz gevşetilebilir. Anlamıyorsan usta kontrolünde yapılsın sonra niye stop ediyor diye başlık açarsın:) Yorum bağlantısı
Ahmet FARUK ÜLKER 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Baktırayım abi birde emrah abi emme manifoldu kelebek bogazi contası egzoz manifoldu dediler onlarında yakitla alakasi var midir ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 @Çağlar Bayur ben bilmem onu ağabeyim bilir Yorum bağlantısı
Ahmet FARUK ÜLKER 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Emre abi çağlar abimide bunalttım asgari ücretle calisiyorum ama herkes çaglar abi gibi usta değil doymuşlar adamlar artık çözüm odaklı bir usta yok artık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Ahmet FARUK ÜLKER yazdı: Baktırayım abi birde emrah abi emme manifoldu kelebek bogazi contası egzoz manifoldu dediler onlarında yakitla alakasi var midir ? bunların kaçırması yakıtı böyle etkilemz, bunlama yok ben üzülüyorum okudukça tabii, bir de bu kadar uzun süreli enjeksiyon ile piston çok hızlı şekilde aşınır Yorum bağlantısı
Ahmet FARUK ÜLKER 11 Ocak 2021 Paylaş 11 Ocak 2021 Hayirlisi abim baktircam enjektörlere tekrardan sagolasin desteklerin ve yardimlarin için Yorum bağlantısı
Recommended Posts