Tolgahan Doğru 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 On 21.05.2018 at 09:56, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Güneşli ve bulutlu havada farklı karakteri var rengin. Boya çok guzel. Farların yukarı sağ köşesine siyah bir uygulama mı yaptınız yoksa oyle miydi normalde. Bir de farlar sararmadan cizilmeden dolayı işlem bekliyor gibi😀 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Ah catara patara fiestam geldi aklıma. Egsozda ne var. Ya da ne Yok diyeyim Bunun bı de abisi vardı cougar. Jaguar olamamıs 🐈 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mega-motor-s-dan-fort-cougar-2.5-v6-emsalsiz-515074591/detay Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 12 saat önce, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Teşekkürler. Tamam 10 cm geri aldım [emoji4] rüzgarı ne yapacağız Aganin eli tutulmaz [emoji16] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 8 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Ah catara patara fiestam geldi aklıma. Egsozda ne var. Ya da ne Yok diyeyim Bunun bı de abisi vardı cougar. Jaguar olamamıs 🐈 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mega-motor-s-dan-fort-cougar-2.5-v6-emsalsiz-515074591/detay Oyhs.. Ne güzel yaa Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 12 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mega-motor-s-dan-fort-cougar-2.5-v6-emsalsiz-515074591/detay Resimlere baksana... Dışı ne kadar aykırı ise.. içi de o kadar tanıdık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 16 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Ah catara patara fiestam geldi aklıma. Egsozda ne var. Ya da ne Yok diyeyim Bunun bı de abisi vardı cougar. Jaguar olamamıs 🐈 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mega-motor-s-dan-fort-cougar-2.5-v6-emsalsiz-515074591/detay sakın haaaaaa Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 22 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2018 Bir saat önce, Çağlar Bayur yazdı: sakın haaaaaa Parçası yurtdışında bile yok katılıyorum 17 saat önce, Tolgahan Doğru yazdı: Boya çok guzel. Farların yukarı sağ köşesine siyah bir uygulama mı yaptınız yoksa oyle miydi normalde. Bir de farlar sararmadan cizilmeden dolayı işlem bekliyor gibi😀 Orjinali böyle. Farlar için yapacak pek birşey kalmadı. Çok dikkatli bakınca görülen mikro çatlaklar var. Sol farın sıfırı var sağı bir şekilde elime geçse çift olarak değiştireceğim 17 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Ah catara patara fiestam geldi aklıma. Egsozda ne var. Ya da ne Yok diyeyim Katalizör yok yerine 4-2-1 manifold var, orta susturucu yok yerine düz boru var, son susturucu var ancak 2.0 opel susturucusu. Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 4 saat önce, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Parçası yurtdışında bile yok katılıyorum Orjinali böyle. Farlar için yapacak pek birşey kalmadı. Çok dikkatli bakınca görülen mikro çatlaklar var. Sol farın sıfırı var sağı bir şekilde elime geçse çift olarak değiştireceğim Katalizör yok yerine 4-2-1 manifold var, orta susturucu yok yerine düz boru var, son susturucu var ancak 2.0 opel susturucusu. Demek ki fotoda bulanık gözükmus bana farlar. Umarım bulursun☺ Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Haziran 2018 Paylaş 14 Haziran 2018 harika olmuş harikaaaaaa. Ama havada durması yokmu şu arabanın leylek gibi kahrediyor beni..... Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 4 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2018 Triger gergisi ses yapmaya başladı. Değişmişken kayışla birlikte değiştireyim dedim. Kayışı buldum, gergi sadece bu araca özel. Binbir eziyetle ancak yurtdışından getirebildim. Araca taktık sıkıntı çözüldü 3 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Temmuz 2018 Paylaş 4 Temmuz 2018 Geçmiş olsun, özel araçlara sahip olmak kolay değil Türkiye'de maalesef. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Temmuz 2018 Paylaş 4 Temmuz 2018 Hiç sorma, sırf bu yüzden bazen abd de yaşayasım geliyor, bırak parça bulmayı, parça yoksa arıyorsun firmanın birini özel yapıyorlar, onuda bırak özel tasarım yapıyorsun onuda yapıyorlar, nerede bizde böyle sanayi.... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2018 Paylaş 4 Temmuz 2018 Qaahqainin yağ filtresini bulamadım Nevşehir’de 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Temmuz 2018 Paylaş 4 Temmuz 2018 12 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Qaahqainin yağ filtresini bulamadım Nevşehir’de Renault servisine sormaıdn mı?? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2018 Paylaş 4 Temmuz 2018 Renault servisine sormaıdn mı??Yok sormadım Sipariş verdi parçacım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Temmuz 2018 Paylaş 4 Temmuz 2018 2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yok sormadım Sipariş verdi parçacım Sorsaydın abi, onlar getirirdi bulamazsan. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 4 Temmuz 2018 Paylaş 4 Temmuz 2018 Ama öyle herşey kolay bulunsa ne tadı kalır Böyle daha bir kıymetli oluyor insanın gözünde aracı 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 5 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2018 Boya işinin ardından 3 ay geçti. Bu haftasonu vakit bulabilirsem boya düzeltme ve koruma işlemlerini yapacağım. Hazırlıklarım tam 😊 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 37 dakika önce, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Boya işinin ardından 3 ay geçti. Bu haftasonu vakit bulabilirsem boya düzeltme ve koruma işlemlerini yapacağım. Hazırlıklarım tam 😊 Harika bişey oldu bu... Maşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 Ön farlardaki sararma gözüme battı ama gerisi için diyecek lafım yok, nazar boncuğu gibi olmuş ,süper:) Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 18 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2018 Dün yoğun bir mesai harcadım. Rengi ruhsata işletmek için muayene zorunluluğu getirmişler. Egzozla ilgili işlemler için egzozcuya uğradım. Ardından park ampülü temassızlığını giderdim. Muayeneden geçtik. Yaz aylarında Antalya sıcağında baya zorlandım. Noterde ruhsatı yeniledim. Yeni Rengimiz Mavi(Metalik). Aracı köpükle güzel bir yıkadım. Ardından çift kova ile yıkadım. Kil ile pütürlerini aldım. Çift kova ile tekrar yıkadım. Farlarını elden geçirdim. 800-1500-2000-2500-3000 zımpara ardından Plastix. Üstüne bir kat Chemical Guys Jet Seal uyguladım. Kürleşmeye bıraktım. Akşam serinliğinde bir kat daha atıp arkama yaslanıp keyifle izleyeceğim. 8 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Temmuz 2018 Paylaş 18 Temmuz 2018 4 dakika önce, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Dün yoğun bir mesai harcadım. Rengi ruhsata işletmek için muayene zorunluluğu getirmişler. Egzozla ilgili işlemler için egzozcuya uğradım. Ardından park ampülü temassızlığını giderdim. Muayeneden geçtik. Yaz aylarında Antalya sıcağında baya zorlandım. Noterde ruhsatı yeniledim. Yeni Rengimiz Mavi(Metalik). Aracı köpükle güzel bir yıkadım. Ardından çift kova ile yıkadım. Kil ile pütürlerini aldım. Çift kova ile tekrar yıkadım. Farlarını elden geçirdim. 800-1500-2000-2500-3000 zımpara ardından Plastix. Üstüne bir kat Chemical Guys Jet Seal uyguladım. Kürleşmeye bıraktım. Akşam serinliğinde bir kat daha atıp arkama yaslanıp keyifle izleyeceğim. Elinize sağlık, Antalya sıcağında yapılan bu işler hem zor hemde bir o kadar değerli olur. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Temmuz 2018 Paylaş 18 Temmuz 2018 2 saat önce, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Dün yoğun bir mesai harcadım. Rengi ruhsata işletmek için muayene zorunluluğu getirmişler. Egzozla ilgili işlemler için egzozcuya uğradım. Ardından park ampülü temassızlığını giderdim. Muayeneden geçtik. Yaz aylarında Antalya sıcağında baya zorlandım. Noterde ruhsatı yeniledim. Yeni Rengimiz Mavi(Metalik). Aracı köpükle güzel bir yıkadım. Ardından çift kova ile yıkadım. Kil ile pütürlerini aldım. Çift kova ile tekrar yıkadım. Farlarını elden geçirdim. 800-1500-2000-2500-3000 zımpara ardından Plastix. Üstüne bir kat Chemical Guys Jet Seal uyguladım. Kürleşmeye bıraktım. Akşam serinliğinde bir kat daha atıp arkama yaslanıp keyifle izleyeceğim. Tespit yerine, komple muayeneye mi girmek zorunda artık ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts