Emre Şimşek 5 Mayıs 2019 Paylaş 5 Mayıs 2019 11 saat önce, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: hizliresim e eklemiştim. Bende görülüyor şu an Sorunun kaynağı bizim evin internet hizmeti sağlayıcısından çıktı. Hücresel veriyi açınca güzellikler ortaya çıktı 😁 Elinize sağlık çok temiz olmuş. 👏🏼👍🏼 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2019 Paylaş 5 Mayıs 2019 Taban halısı mükemmel olmuş. Renk zaten mükemmel. Maşallah. Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 12 Haziran 2019 Yazar Paylaş 12 Haziran 2019 İyi gidiyoruz, fren performansımız da kötü değil ama geliştirme araştırmaları sonuca yaklaştı. İrlandalı satıcıyla anlaşabilirsek uzun zamandır planladığım bir geliştirme için parçaları tedarik edeceğim. Heyecanlıyım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Haziran 2019 Paylaş 12 Haziran 2019 bunlar hurda yahu başka bir kaliper uymazmı? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Haziran 2019 Paylaş 12 Haziran 2019 17" jantlarıniz değil mi? Focus 300mm disk için 17" ve üzeri istiyor brembo sitesinde. Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 12 Haziran 2019 Yazar Paylaş 12 Haziran 2019 3 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: 17" jantlarıniz değil mi? Focus 300mm disk için 17" ve üzeri istiyor brembo sitesinde. Jantlar uygun, daha gelişmiş kitlerin bile uyacağı mesafe var. 3 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: bunlar hurda yahu başka bir kaliper uymazmı? Hurda ve çıkmaya karşı ekstra bir ilgim var Direk alıp taksam beni kesmez. Biraz üstünde uğraşmam lazım. Diğer yandan bütçe buna yetiyor. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 12 Haziran 2019 Paylaş 12 Haziran 2019 İki amerikan yanyana gezinmiştik bir ara Denizli'de. Ama bu usa versiyon. 2.0 mı ne motor vardı deyyusta. Çok acayip gidiyordu Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 14 Haziran 2019 Yazar Paylaş 14 Haziran 2019 Acayip gittiği doğrudur Bu araç 300.000 km ye yakın bildiğim kadarıyla. Geçen sene sahibindende görmüştüm. En büyük motor 1.7 Pumada. Amerika'da hiç satılmadı. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 14 Haziran 2019 Paylaş 14 Haziran 2019 Kıskanıyoruz haliyle Çıkmaseverlere saygımız sonsuz. Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 14 Haziran 2019 Yazar Paylaş 14 Haziran 2019 2 saat önce, Musa Değerli yazdı: Kıskanıyoruz haliyle Çıkmaseverlere saygımız sonsuz. Alamadık abi, satıcı İngiltere’de diye düşünüyordum İrlanda’da çıktı. Parça parasının 3 katı kargo çıkınca kaldı. Hayırlısı olsun diyelim. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 14 Haziran 2019 Paylaş 14 Haziran 2019 Alamadık abi, satıcı İngiltere’de diye düşünüyordum İrlanda’da çıktı. Parça parasının 3 katı kargo çıkınca kaldı. Hayırlısı olsun diyelim. İngiltereye yollarsa oradan kargolattırabilirim hatta parcel parcel :fikir: 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 30 Haziran 2019 Yazar Paylaş 30 Haziran 2019 Musa Değerli yazdı: İngiltereye yollarsa oradan kargolattırabilirim hatta parcel parcel :fikir: Abi bu seçenek varsa listede 4-5 parça var Toparlamak güzel olurdu Yorum bağlantısı
Musa Değerli 4 Temmuz 2019 Paylaş 4 Temmuz 2019 Abi bu seçenek varsa listede 4-5 parça var [emoji4] Toparlamak güzel olurdu Sport tampon ve deri koltukları getirtebilmis adamım böyle bir secenek varsa kisminı duymamış olayım Herzaman Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 5 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2019 Musa Değerli yazdı: Sport tampon ve deri koltukları getirtebilmis adamım böyle bir secenek varsa kisminı duymamış olayım Herzaman Tampon ve koltuk geldiyse her şey gelir Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 14 Nisan 2020 Yazar Paylaş 14 Nisan 2020 Puma ile ilgilenmek, kondisyonunu korumak içinde bulunduğumuz süreçte hem bana hem Pumaya iyi gelecekti. Uzun süredir ikimiz de yattığımız için hamlaşmış olduğumuzu fark ettik. Güzel bir yıkama ve ardından hare giderici pasta ile sonuç bu oldu. Nasiol ZR53 uygulamaya hazırız artık. 11 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 14 Nisan 2020 Paylaş 14 Nisan 2020 Renk ve puma çok uyumlu. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 Nisan 2020 Paylaş 14 Nisan 2020 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Güzel bir yıkama ve ardından hare giderici pasta ile sonuç bu oldu. Kullandığınız ürünleri paylaşmanızı rica edebilir miyim? Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 14 Nisan 2020 Yazar Paylaş 14 Nisan 2020 Sinan Akgöl yazdı: Kullandığınız ürünleri paylaşmanızı rica edebilir miyim? 8 ay kadar önce menzerna 400-2500 ile pasta işlemi gerçekleştirmiştim. Ardından menzerna cila ile işlemi tamamlayıp son katman chemical guys jet seal ile korumaya almıştım. Befar'ın pasta pedleri ve giriş seviye bir polisaj makinesi kullanıyorum. Dün aracı kontrol ettiğimde yüzey çok hoşuma gitmedi. Kışın pek ilgilenememiştim. Bu işlemde Menzerna 2500 ile Divortex Koyun Yünü Hare Giderici Polisaj Keçesini beraber düşük devirde kullandım. Daha önceden yüzey bir nebze hazır olduğu için bu işlem yetti. Nasiol Seramik kaplama kullanacağım için en son yüzeyi Nasiol Seramik öncesi temizlik spreyi ile silip fotoğrafını çektim. Ardından seramik uygulaması yaptım. Şu an kürleşme aşamasında. Kısmetse yarın seramikli ilk yıkamasını yapacağım. 2 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 17 Nisan 2020 Paylaş 17 Nisan 2020 İnstagramda nadiraraclar sayfasında paylaşmışlar [emoji846] 2 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 Motoru yanlış yazmış [emoji14]Yıl aralığıda hatalı, olur öyle abi [emoji3] Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: İnstagramda nadiraraclar sayfasında paylaşmışlar Çok gömmüşler yorumlarda ama 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 18 Nisan 2020 Yazar Paylaş 18 Nisan 2020 Seramik sonrası yıkamayı yapamadan paylaşmışlar. Ara sokakta duruyor nereden buldular da çektiler anlamadım. Yorumlarda kedi ciğer ilişkisi sezdim biraz 2 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 3. Bayram günü, karantinaya deva farları gençleştirdim. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 hayırlı olsun, farı gençleştirdin ama yaşlanmaz hızını dahada arttırdın şimdi, sıkı bakım yapmalısın bundan sonra bu fara, bunların yenisini bulmam mümkünmüdür acaba merak ettim? Yorum bağlantısı
Recommended Posts