Emre Şimşek 27 Ağustos 2017 Paylaş 27 Ağustos 2017 Aracı boğmadan mavi bir şeyler yapmalı. Ama ne? 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 27 Ağustos 2017 Paylaş 27 Ağustos 2017 Bence çok güzel olmuş, ellerine sağlık, maşallah diyelim nazara gelmesin... Bu arada bu eski sahip Ford parçacısı abimiz Trde olmayan parçalarda uzman gibi birisi [emoji48][emoji48][emoji48]Bana da Mk3 St220 ön Tampon bulsa ya da getirse.... Sorar mısın sana zahmet. Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 27 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2017 7 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Aracı boğmadan mavi bir şeyler yapmalı. Ama ne? 2 parça için hazırlık yaptım. Aynen dediğimiz gibi boğmayacak parçalar. Önerilere açığım 5 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Bence çok güzel olmuş, ellerine sağlık, maşallah diyelim nazara gelmesin... Bu arada bu eski sahip Ford parçacısı abimiz Trde olmayan parçalarda uzman gibi birisi Bana da Mk3 St220 ön Tampon bulsa ya da getirse.... Sorar mısın sana zahmet. Teşekkürler. Tamam yarın sorayım özelden sonucu bildiririm. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 27 Ağustos 2017 Paylaş 27 Ağustos 2017 Teşekkürler. Tamam yarın sorayım özelden sonucu bildiririm.Tşk ederim Yorum bağlantısı
Musa Değerli 27 Ağustos 2017 Paylaş 27 Ağustos 2017 Bence havalandırma çerceveleri ve vites konsolundaki puma yazısı mavi olsa sanki Kapı düğmelerinin o kısım filan 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Ağustos 2017 Paylaş 27 Ağustos 2017 Sağlı sollu havalandırma menfezlerinin çerçeveleri uygun görünüyor. Gri-krom yerlere hiç dokunmamalı gayet hoş duruyor. Bir de aklıma klima düğmelerinin mavi bir şeylerle değiştirilmesi geldi. Uyar mı bilmiyorum: http://urun.n11.com/diger/ford-focus-klima-dugmesi-seti-P53555486 Tabi Çin'de daha ucuz, linkten almayın 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 7 Ekim 2017 Yazar Paylaş 7 Ekim 2017 Güncellemelere devam. Aylar süren halı paspas arayışım sonunda sonuç verdi. Aracın içindeki mavileştirme çalışmaları devam edecektir 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2017 Paylaş 7 Ekim 2017 Saim, çok güzel ilerledin. Tebrikler. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Ekim 2017 Paylaş 7 Ekim 2017 En zevklisi böyle yavaş yavaş sine sine tebrikler 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 20 Kasım 2017 Yazar Paylaş 20 Kasım 2017 Jant değiştirmeyeceğim demiştim. Karşıma çıkan jant beklentimin üzerinde olunca dayanamadım. Araca takılmayı bekliyor. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 Güzel jantmış. Nasıl duracak bakalım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Kasım 2017 Paylaş 21 Kasım 2017 Ultraleggera [emoji7] Az olsun OZ olsun derler nasil bir yokluksa [emoji16]. Bu arada fikrim jantin rengini acmaniz. Koyu renk jantlar genelde araci bogar. 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 21 Kasım 2017 Yazar Paylaş 21 Kasım 2017 4 saat önce, Metin Akbal yazdı: Bu arada fikrim jantin rengini acmaniz. Koyu renk jantlar genelde araci bogar. Katılıyorum göz hep açık renk janta alışmış koyu renk boğuyor gibi görünüyor o nedenle. Neden bilmiyorum benim beğendiğim bütün jantlar koyu renkte oluyor Bu jantın güzel bir tonu var. Fotoğraflarda pek görünmüyor. Jant göbeklerini sipariş ettim gelince araca takacağım jantları. O zaman tekrar değerlendiririz 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Kasım 2017 Paylaş 21 Kasım 2017 (düzenlendi) Hayırlı olsun, bende aynı desen janttan kullanıyorum kol sayısı daha az, alüminyum görünümünde çok güzel görünüyor. Desen Porsche deseni diye biliyorum. Bu arada kafa bulandırmak gibi olmasın ama jantlarda işlem mi var? üstte görünen jantta oynama var gibi duruyor. 21 Kasım 2017 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi ekleme 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 21 Kasım 2017 Yazar Paylaş 21 Kasım 2017 4 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Bu arada kafa bulandırmak gibi olmasın ama jantlarda işlem mi var? üstte görünen jantta oynama var gibi duruyor. Evet işlem mevcut. Bilerek aldım. Üzerinden söktüğüm orjinal ford jantlarından daha stabil şu anda. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Kasım 2017 Paylaş 21 Kasım 2017 Bendekinde de mevcutta oradan anladım, aynı şekilde sıkıntı olmuyor, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 22 Kasım 2017 Yazar Paylaş 22 Kasım 2017 19 saat önce, Musa Değerli yazdı: Tütütütü Maşallah şık jant Feride'ye de bakalım. 19 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Bendekinde de mevcutta oradan anladım, aynı şekilde sıkıntı olmuyor, güle güle kullanın. Teşekkür ederim. Denemek amaçlı 150 km düzlükte boşa attım, gram titreme yok. Yapanın eline sağlık 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Kasım 2017 Paylaş 22 Kasım 2017 Feride estetik operasyonda ameliyatla sportka oluyor :)Simdilik jant beklemede.Boya önceligimiz var 2 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 23 Kasım 2017 Yazar Paylaş 23 Kasım 2017 Günümüz standartlarına göre zayıf kalan ampüllere Led takviyesi gerekti. 2 stop, 2 sinyal, 2 geri vites, 2 park ampulü, 2 yan sinyal siparişimin bir parçası elime ulaştı. 3 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 23 Kasım 2017 Yazar Paylaş 23 Kasım 2017 7 dakika önce, Mehmet Yeter yazdı: Bunlari nereden aldiniz Özelden yazdım hocam 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 6 Aralık 2017 Yazar Paylaş 6 Aralık 2017 Dizimde yaşadığım sağlık problemi nedeniyle proje beklemeye alındı. Yapacağım yenilikler için araştırmaya ve malzeme temin etmeye devam ediyorum. Jant takacağım göbeği yok böyle olmaz, mecbur temin etmek lazım Girişimler sonuç verdi. Aracın içinde mavi olunca desteklemek gerektiğini düşündüm, Boyun yastığı Pedallara da el atmak iyi olurdu, Spoiler konusunda çekiniyor da olsam siparişi geçtim. İstanbul UKİM'de takıldı kurtarmaya çalışıyorum. 4 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Aralık 2017 Paylaş 6 Aralık 2017 (düzenlendi) Ukim i hala anlayamadım İspat et bunun fiyatını.....whatsapp mesajı gösteriyorum tamam diyor Mesaj kimden gelmiş doğrumu bakmıyor bile. 6 Aralık 2017 tarihinde Musa Değerli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2017 Paylaş 6 Aralık 2017 On 20.11.2017 at 20:13, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Jant değiştirmeyeceğim demiştim. Karşıma çıkan jant beklentimin üzerinde olunca dayanamadım. Araca takılmayı bekliyor. oyhhss nerden düştü bu kuzu Yorum bağlantısı
Recommended Posts