Servet Aydın 14 Eylül 2019 Paylaş 14 Eylül 2019 Çamur videoları bol ve kar. Yürüyor karnı üzeri oturmadığı sürece. Zaten tüm 4x4 araçlar yürür karnı yere değmez ise 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Eylül 2019 Paylaş 14 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Çamur videoları bol ve kar. Yürüyor karnı üzeri oturmadığı sürece. Zaten tüm 4x4 araçlar yürür karnı yere değmez ise Allah'tan göbek sadece bize mahsus yoksa göbek sıkıntı 😛 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Eylül 2019 Paylaş 14 Eylül 2019 Senin araç oturduğu yeri kırıp gidiyor. Raat ol pampa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Qashqai sürücüsü ayağını gazdan erken çekiyor biraz daha bekleyecek ve vurruş yaparak alacak, ikincisi rubicon. Arka sol dönmüyor. İhtimal, haldex türevi var aşırı ısındı ve arkayı boşa aldı veya tork düşürdü. İkincisi lsd havlu attı, üçüncüsü lsd yok tcs var yine aşırı zorlama ile devre dışı kaldı. Satlık kaşkay var. Bu video sonrası 75bin oldu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 (düzenlendi) bak acıdım şimdi kaşkaycıya, yazık oldu vallahi ne ders aldık, rubicon zora gelmiyor havlu atıyor, kaşkay neredeyse ishal olacaktı zor kurtardı 18 Eylül 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Şöyle karı görsek de dalsak Sabırlı ol. Öyle yerlere gideceğiz ki asfalt üzerinde geçirdiğin her güne acıyacaksın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Bizi asfalta kusturen radarlar utansın. Jandarmanın ulaşamayacağı parkurlar istiyorum. Albay kasa liberty mız var şükür 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Qashqai sürücüsü ayağını gazdan erken çekiyor biraz daha bekleyecek ve vurruş yaparak alacak, ikincisi rubicon. Arka sol dönmüyor. İhtimal, haldex türevi var aşırı ısındı ve arkayı boşa aldı veya tork düşürdü. İkincisi lsd havlu attı, üçüncüsü lsd yok tcs var yine aşırı zorlama ile devre dışı kaldı. Satlık kaşkay var. Bu video sonrası 75bin oldu senle birun da düştüğümüz durum. tersi bir durumda kaşkay skorsky ile çıkardı ancak... Mustafa Tüfekçi yazdı: Şöyle karı görsek de dalsak gel sen gelll Servet Aydın yazdı: Sabırlı ol. Öyle yerlere gideceğiz ki asfalt üzerinde geçirdiğin her güne acıyacaksın ben? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: senle birun da düştüğümüz durum. tersi bir durumda kaşkay skorsky ile çıkardı ancak... Senin araçta tcs yok. Rubiconda varmış. Tekeri ne yapıp edip dönmek zorunda idi bu videoda. Ertan Çabuk yazdı: ben? Hendek dağları bizi bekler ama fotokopici gelmezse gelmem Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Senin araçta tcs yok. Rubiconda varmış. Tekeri ne yapıp edip dönmek zorunda idi bu videoda. Hendek dağları bizi bekler ama fotokopici gelmezse gelmem tcs yi kapatmamış muhtemelen bence. Artı komple oturmuş baksana arka. sürüklenerek çıktı resmen. Araba yok 😜 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: tcs yi kapatmamış muhtemelen bence. Artı komple oturmuş baksana arka. sürüklenerek çıktı resmen. Araba yok 😜 Oturdu ise teker daha rahat dönerdi. Gelip alayım seni Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Oturdu ise teker daha rahat dönerdi. Gelip alayım seni arabasız nedem oralarda, yetim öksüz... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: arabasız nedem oralarda, yetim öksüz... Benim de tadım tuzum kalmadı. 10 saatin 10 yıldan nasıl aldığını gördüm yine. Bir yılda 20 yılım gitti Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Benim de tadım tuzum kalmadı. 10 saatin 10 yıldan nasıl aldığını gördüm yine. Bir yılda 20 yılım gitti Hayır olsun inşallah Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Şükür hayra döndü. Çok şükür. Sen hemen yelkenleri indiriyon ama. senin soğuk kamp zamanın gelmiş... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts