Serhan Gürbüzol 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Arkadaşlar, iş yerimden bir arkadaşımın 2015 model Civic arabasının sağ farı kırılmış aslında sadece cam yeterli ama bulunamayacağını bildiğimiz için komple far arıyoruz, bilen duyan olursa haberleşelim lütfen. İlgilerinize şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Geçmiş olsun abi, Ankara Ostim 'de gırla gidiyordur. Benim aracın da en dış plastiği kırılmıştı, içine darbe bile almamış, ayakları da sağlamdı ama yine de komple far değişimi verdiler. 2500 tl gibi bir fiyatı vardı sene 2015 Şubat ayı. 1 Yorum bağlantısı
Erol Güven 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 2 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Geçmiş olsun abi, Ankara Ostim 'de gırla gidiyordur. Benim aracın da en dış plastiği kırılmıştı, içine darbe bile almamış, ayakları da sağlamdı ama yine de komple far değişimi verdiler. 2500 tl gibi bir fiyatı vardı sene 2015 Şubat ayı. Boşuna dememişler honda hayat onda Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Şubat 2017 Yazar Paylaş 22 Şubat 2017 Aranan kan bulunmuştur arkadaşlar, teşekkür ediyorum. Yönetimden ricam konu kapatılabilir... 2 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Geçmiş olsun abi, Ankara Ostim 'de gırla gidiyordur. Benim aracın da en dış plastiği kırılmıştı, içine darbe bile almamış, ayakları da sağlamdı ama yine de komple far değişimi verdiler. 2500 tl gibi bir fiyatı vardı sene 2015 Şubat ayı. Aynen Gökhan arkadaşta servise sormuş 2000 TL fiyat verilmiş, Allah esirgesin diyelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts