Koray Demir 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Revizyon. İyi bir elektrikçi onaracaktır. Mk3 lerde revizyon sorunu bazen kesin olarak çözemeyebiliyor kesin çözüm yetkili servislerden pazarlıkla parça değişimi. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Haziran 2017 Paylaş 5 Haziran 2017 Mk3 lerde revizyon sorunu bazen kesin olarak çözemeyebiliyor kesin çözüm yetkili servislerden pazarlıkla parça değişimi.Çözülemiyor diye bir şey olmaz usta beceremiyordur. Tüm malzemeler yedekleri ile değişiyor sonuçta. Diyot tablası, kömürler, bir tek gövde sargısı kalıyor değişmeyen. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2017 Paylaş 5 Haziran 2017 7 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Çözülemiyor diye bir şey olmaz usta beceremiyordur. Tüm malzemeler yedekleri ile değişiyor sonuçta. Diyot tablası, kömürler, bir tek gövde sargısı kalıyor değişmeyen. Ben dışı hariç her yerini değiştirtmiştim.. Yorum bağlantısı
Murat Birinci 5 Haziran 2017 Yazar Paylaş 5 Haziran 2017 Merhabalar,konuyu hortlatacağım ama dün bu sorunla bende tanıştım.Bu parçayı temin eden varsa yardımcı olabilirse sevinirim,herkese hayırlı ramazanlar. Ayrıca daha önce foruma üyeydim ve tanışma mesajım vardı diye hatırlıyordum ama yokmuş,kusura bakmayın. Sorun nedir tam olarak? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2017 Paylaş 5 Haziran 2017 22 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: dışı hariç dışını a boyarız 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 Suvasta anca kavak olur Ben seni kavağa tırmandıracam burda hele gel sen. Seni ve saz ekibini de .... Ben dışı hariç her yerini değiştirtmiştim.. Senin araba zaten komple bozuktu... 2 Yorum bağlantısı
Mert Özkan 7 Haziran 2017 Paylaş 7 Haziran 2017 On Monday, June 05, 2017 at 17:18, Murat Birinci yazdı: Sorun nedir tam olarak? İyi günler, klimayı açtıktan 5 dakika sonra akü şarj lambası yanıyor, klimayı kapatınca sönüyor Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Haziran 2017 Paylaş 7 Haziran 2017 İyi günler, klimayı açtıktan 5 dakika sonra akü şarj lambası yanıyor, klimayı kapatınca sönüyor İyi bir oto elektrikçisi halleder onu. 1 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 7 Haziran 2017 Yazar Paylaş 7 Haziran 2017 İyi günler, klimayı açtıktan 5 dakika sonra akü şarj lambası yanıyor, klimayı kapatınca sönüyor Konjektörün işi bitmiş. Elimde bir adet dinamo var. Verebilirim işinizi görürse satın alırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 7 Haziran 2017 Paylaş 7 Haziran 2017 Bende de bu ara sıkıntı başladı yine.Gösterge, park ve iç ışıklar titriyor. Mesela ön rezistans düğmesine basınca hiç titreme yok. Yorum bağlantısı
Mert Özkan 7 Haziran 2017 Paylaş 7 Haziran 2017 2 saat önce, Murat Birinci yazdı: Konjektörün işi bitmiş. Elimde bir adet dinamo var. Verebilirim işinizi görürse satın alırsınız. İyi günler iletişim numarası verebilirseniz görüşmek isterim Yorum bağlantısı
Murat Birinci 7 Haziran 2017 Yazar Paylaş 7 Haziran 2017 Arkadaşlar ürün tekrar satışa çıktı. Alacak olanlar bana ulaşabilir. Ama Türkiye'ye gelişi konusunda tarih veremem. Gelen birinden rica edeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 9 Haziran 2017 Paylaş 9 Haziran 2017 On 16 Şubat 2017 at 21:16, Murat Birinci yazdı: Hocam öncelikle başınız sağolsun. Validenin mekanı cennet olsun. Size de sabırlar diliyorum. Bu parçadan alma durumunuz var ise giden arkadaşlar var. Siparişinizi gidecek biri olursa özelden alabilirim. Bu parçadan getirtme imkanımız var mı? On 7 Haziran 2017 at 09:56, Ertan Çabuk yazdı: İyi bir oto elektrikçisi halleder onu. Akü lambası yanmıyor ama gösterge ve iç aydınlatmada titremeler var.Şarj dinamosundan mı acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2017 Paylaş 9 Haziran 2017 Akü lambası yanmıyor ama gösterge ve iç aydınlatmada titremeler var.Şarj dinamosundan mı acaba?Muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Arkadaşlar ürün tekrar satışa çıktı. Alacak olanlar bana ulaşabilir. Ama Türkiye'ye gelişi konusunda tarih veremem. Gelen birinden rica edeceğim. Murat bey benim isteğim biraz farklı olacak. Bana sağ arka koliper lazım.model 2007 ama 2006 trafiğe çıkışlı. Fiyatı uygunsa Temin edebilir miyiz Yorum bağlantısı
Serhat Işık 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Nasıl bir şey bu kaliperBuna benzer bir parça 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Buna ne olmuş ki Serhat ? Mehmet ABİ benim aracın sağ arka kaliper arızalı.birtane bulmam lazımBende örnek Foto olsun diye bunu koydum.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Murat Birinci 14 Haziran 2017 Yazar Paylaş 14 Haziran 2017 Mehmet ABİ benim aracın sağ arka kaliper arızalı.birtane bulmam lazımBende örnek Foto olsun diye bunu koydum.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTürkiye'de ne kadar bu parça? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Mehmet ABİ benim aracın sağ arka kaliper arızalı.birtane bulmam lazımBende örnek Foto olsun diye bunu koydum.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAnkaradaki Serkanın çıkmacısıyla görüşsene bi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts