Mustafa Karaaslan 28 Şubat 2017 Paylaş 28 Şubat 2017 Doğuş Bağ yazdı: Difüzörü tutan bantları söktüm Plakalık bölümündeki siyah plastik de piano black olursa daha güzel olur [emoji1474] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2017 Paylaş 28 Şubat 2017 Mustafa Karaaslan yazdı: Plakalık bölümündeki siyah plastik de piano black olursa daha güzel olur Genişlet Yok Mustafa orayıda piano black yapınca fazla abartı oluyor hoşuma gitmiyor Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2017 Paylaş 28 Şubat 2017 plakalıklardan ne zaman kurtuluyon abi difüzör nefis olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2017 Paylaş 28 Şubat 2017 Ozan Altundal yazdı: plakalıklardan ne zaman kurtuluyon abi difüzör nefis olmuş Genişlet pleksimi alsam yoksa sadece plakamı kalsa diye karar veremiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2017 Paylaş 28 Şubat 2017 Temiz çok abartı olmayan Beşiktaş baskı app yap geç bence abi MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Şubat 2017 Paylaş 28 Şubat 2017 Plakalara özel mühür yolda App sıkıntılı olur.Hani toplu olarak pleksi plakalı yatıracaktık orijinal plaka için olandan Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2017 Paylaş 28 Şubat 2017 Adnan Çakır yazdı: Plakalara özel mühür yolda App sıkıntılı olur.Hani toplu olarak pleksi plakalı yatıracaktık [emoji6] orijinal plaka için olandan App yaptırmam zaten pleksi içinde bi tane KHK da sen çıkart yaptıralım abi Ozan Altundal yazdı: Temiz çok abartı olmayan Beşiktaş baskı app yap geç bence abi MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAppye karşıyım Ozanım Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 4 Mart 2017 Paylaş 4 Mart 2017 Araba süper renk güzel güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Mart 2017 Paylaş 4 Mart 2017 Hey maşallah kardeşim . 3 ay oldu be yaa ALLAH kaza bela vermesin kem gözlerden sakınsın inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2017 Paylaş 4 Mart 2017 Okan Tansel yazdı: Hey maşallah kardeşim . 3 ay oldu be yaa ALLAH kaza bela vermesin kem gözlerden sakınsın inşallah. Genişlet sağol abi yavru kurt 3 aylık oldu valla Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Mart 2017 Paylaş 4 Mart 2017 Hem geç hem de güç oldu ama gönlüne göre oldu abi, Allah kaza bela vermesin.Alma işlemi 3 aydan fazla sürdü yanlış hatırlamıyorsam, daha sıfır sayılır senin için [emoji13] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2017 Paylaş 4 Mart 2017 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Hem geç hem de güç oldu ama gönlüne göre oldu abi, Allah kaza bela vermesin. Alma işlemi 3 aydan fazla sürdü yanlış hatırlamıyorsam, daha sıfır sayılır senin için Genişlet sağol Ahmet valla öyle zor bi süreç oldu gercekten Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 4 Mart 2017 Paylaş 4 Mart 2017 Maşallah diyelim Benim de alalı 2,5 ay olmuş kazasız belasız inşallah [emoji4] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2017 Paylaş 4 Mart 2017 Spoiler olsa daha tok ve heybetli duracak sanki Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2017 Paylaş 4 Mart 2017 Samet Daz yazdı: Spoiler olsa daha tok ve heybetli duracak sanki Genişlet orjinal spoiler çok pahalı, dışarıda takılan yan sanayilerinde hiçbiri içime sinmiyor Samet Sertaç Karginer yazdı: Maşallah diyelim Benim de alalı 2,5 ay olmuş kazasız belasız inşallah Genişlet sen benden sonra aldın abi aynen Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2017 Paylaş 8 Mart 2017 Maşallah maşallah. Zehir git gide yayılıyor bünyeye. Etraftakilere zerk oluyor resmen. Clio mun günahı neydi? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2017 Paylaş 8 Mart 2017 Kerem Minaz yazdı: Maşallah maşallah. Zehir git gide yayılıyor bünyeye. Etraftakilere zerk oluyor resmen. Clio mun günahı neydi? Genişlet Clio yakında yetim kalacak Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2017 Paylaş 8 Mart 2017 Kerem Minaz yazdı: Maşallah maşallah. Zehir git gide yayılıyor bünyeye. Etraftakilere zerk oluyor resmen. Clio mun günahı neydi? Genişlet seninde kanına karıştı bi kere üzgünüm artık yapacak bişi yok alacaz sana da bi tane leon en jantisinden Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2017 Paylaş 8 Mart 2017 Ali Eren yazdı: Hayırlı olsun, ben yeni gördüm kardeşim. Genişlet sağolasın kardeşim Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 11 Mart 2017 Paylaş 11 Mart 2017 Hayırlı olsun aracınız. Bende yeni gördüm. Hayalinizi gerçekleştirmenize sevindim. Baştan aşağı okudum yazdıklarınızı. Renkte çok yakışmış. Güle güle kullanmanız dileğiyle, takipteyiz. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2017 Paylaş 11 Mart 2017 (düzenlendi) tozu kiri çıksın biraz diye su tutturdum seramik kaplamanmı var derdin var 11 Mart 2017 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts