Furkan Tanrıveren 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 Şimdi, Doğuş Bağ yazdı: yok camlara uygulamadım ben ama olabilir iyice silmen lazım ufak camda deneme yapıp ona uygulama yaparım abi Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 Bas bas bağırıyorum piyasada netten daha ucuza bulursunuz diye ama dinleyen yok. Cam iyi silinmezse tuvalet camı gibi oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 Bas bas bağırıyorum piyasada netten daha ucuza bulursunuz diye ama dinleyen yok. Cam iyi silinmezse tuvalet camı gibi oluyor. 39 lira la daha ne ucuzu olacak [emoji848] Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 39 lira la daha ne ucuzu olacak [emoji848]Geçen gruptan yazdiydim görmedin galiba. Bauhausta 33 liraydı, foto bile attım. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 Geçen gruptan yazdiydim görmedin galiba. Bauhausta 33 liraydı, foto bile attım.Aksam iş cıkısı bahuasun ordaki trafige girecemdee otoparka arabayı bırakacamdaa sonra kasada bekleyecemde sonra yine trafigeee girecemdeee [emoji48] Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 Şimdi, Erdal Aydın yazdı: Geçen gruptan yazdiydim görmedin galiba. Bauhausta 33 liraydı, foto bile attım. abi yaktığın yakıt+kaybettiğin zaman ne olacak acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 On 26.03.2017 at 00:37, Doğuş Bağ yazdı: Apollo mavi candır can, 1 ay savaş verdim bu rengi getirtmek için Çok ekonomik valla apollo değil bir kerem o renk sucuba mavisi halkanın rengi farklı dikkatli bakalım lütfen orada 4 tane halka var şimdi bana o eski reklamı aratıp buldurma apollo da neymiş öyle https://www.youtube.com/watch?v=h0zcjCdfnto Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 7 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: apollo değil bir kerem o renk sucuba mavisi halkanın rengi farklı dikkatli bakalım lütfen orada 4 tane halka var şimdi bana o eski reklamı aratıp buldurma apollo da neymiş öyle https://www.youtube.com/watch?v=h0zcjCdfnto reklamlarla ilgilenmiyorum benim odak noktam apollo mavi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 1 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı: reklamlarla ilgilenmiyorum benim odak noktam apollo mavi işte bende onu diyorum o S3 deki renk apoolo değil SCUBA mavisi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 8 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: işte bende onu diyorum o S3 deki renk apoolo değil SCUBA mavisi s3 ün rengine bakmam ben istersee pembiş olsun farketmez Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 @Mehmet Kazancıoğlu abiyle beraber arabaları biraz parlattık Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Bir iki resimde ben ekliyeyim bari 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Ya bırakın bu işleri. Vermişsiniz hdr yi sonra patlattık 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Ya bırakın bu işleri. Vermişsiniz hdr yi sonra patlattık Abi öne ki nasıl yapılıyor. Birde gölgede çektik güneşe bile çıkamadık Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 (düzenlendi) Mehmet abinin eklediği fotodan sonra birşey demiyorum dava düşmüştür @Servet Aydın gölgedeki halleri bu artık düşün 2 Nisan 2017 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 He cnm he. Bizde yedik oynamışlar fotolarla. Doğuş denen şahsın marifetlerini bilmeyen yok efendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: He cnm he. Bizde yedik oynamışlar fotolarla. Doğuş denen şahsın marifetlerini bilmeyen yok efendi Ben bilgisayar görünce daktilo zanneden adamım alakam olmaz, bu arada yedik derken bizden habersiz yine ocakbaşına mı gittin yoksa? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 (düzenlendi) On 27.03.2017 at 08:06, Doğuş Bağ yazdı: s3 ün rengine bakmam ben istersee pembiş olsun farketmez zaten bakacak zamanın bile olmaz, çoktaaaan ufukta kaybolmuş olur, anca rüzgarını hissedersin, senin bsd li apollonun üstündeki tozlar uçaar gider şaka bir yana, apollo fena, yarın öbürgün kodyak alırsam bu renk lazım olacak, nasıl kavga pardon, bu rengi getirmenin prosedürü nasıldır biraz anlatsana Doğuş, Doğuşu nasıl dize getireceğiz 2 Nisan 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Ben bilgisayar görünce daktilo zanneden adamım alakam olmaz, bu arada yedik derken bizden habersiz yine ocakbaşına mı gittin yoksa? Dedim ateşi harlayınca koku gider dedim dinletemedim Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Şimdi, Ali Cihangiroğlu yazdı: zaten bakacak zamanın bile olmaz, çoktaaaan ufukta kaybolmuş olur, anca rüzgarını hissedersin, senin bsd li apollonun üstündeki tozlar uçaar gider estafurullah 4 lüleri yakar sağa geçer ilk Berceste tesislerine girer bir sıcak çorba içerim 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Dedim ateşi harlayınca koku gider dedim dinletemedim foto yolla bari de onlara da HDR efekti yapayım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Bir saat önce, Doğuş Bağ yazdı: estafurullah 4 lüleri yakar sağa geçer ilk Berceste tesislerine girer bir sıcak çorba içerim konuyu mangala doğru getiriyoruz yine, hadi hayırlısı soruma cevap alamadım ama, mangalı anladık okey de... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 3 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: konuyu mangala doğru getiriyoruz yine, hadi hayırlısı soruma cevap alamadım ama, mangalı anladık okey de... çorba arkası bide ocakbaşı yapardım zaten diyecektim unuttum yazmayı pardon görmemişim abi o kısmı ben cevap verirken yoktu o yazdıkların cevap veriyorum hemen Doğuş otoya çemkirmeden olmaz suratlarına telefon kapatmadan olmaz, müşteri temsilcini ve bayi müdürünü fırçalamadan olmaz yani biraz zor bir süreç Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Şimdi, Ali Cihangiroğlu yazdı: ohooo tam benlik desene ha bide sağlam tansiyon lazım, dil altı hapı falanda Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 kalp sağlam merak etme, hapları yanımda getiririm tamam, zaten onlara lazım olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts