Misafir 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 abi güzel parlamış 1 şişe ile kaç defa araca uygulanabilirBaya uzun gider gibi Furkan oldukça ekonomik bana en az 6 ay gider gibi geliyo Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 Difuzoru kaşı da nazar değmesin [emoji3]Haşır haşır kaşıdım [emoji23] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 (düzenlendi) bu renge bayılıyorum valla, özellikle komşuda bunu görünce ve hp sini öğrenince daha bir sevdim, 250 ile giden motorsiklete acı şekilde tokadı basıp geçebiliyrsun valla 25 Mart 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 bu renge bayılıyorum valla, özellikle komşuda bunu görünce ve hp sini öğrenince daha bir sevdim, 250 ile giden motorsiklete acı şekilde tokadı basıp geçebiliyrsun valla [emoji4]Apollo mavi candır can, 1 ay savaş verdim bu rengi getirtmek için Ben en az 5 kere kullandım 3/2 şu an.Çok ekonomik valla Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 (düzenlendi) apollo değilde, Mystrey olanda değil, Apollo yok gözküyor, dingiliz de var ama, birde Alor mavisi de var, bunlar zaten siparişle gelmiyormu, nesine zorluk çıkarıyor bu antika doğuş, sipariş ver gelsin, adamlara bak yahu http://www.seat.co.uk/new-cars/leon-5d/design.html 26 Mart 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 Bir saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: apollo değilde, Mystrey olanda değil, Apollo yok gözküyor, dingiliz de var ama, birde Alor mavisi de var, bunlar zaten siparişle gelmiyormu, nesine zorluk çıkarıyor bu antika doğuş, sipariş ver gelsin, adamlara bak yahu http://www.seat.co.uk/new-cars/leon-5d/design.html işte söz konusu doğuş oto olunca tüm saçmalıklar olabiliyor, sipariş verdikten tam 40 gün sonra arayıp apollo mavi rengi getiremiyoruz mümkün değil 1 saat içinde yeni renk seçip bize bildirin demişlerdi bana...sonrasını anlatmayayım hiç sonuçtan bellidir sanırım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 (düzenlendi) 48 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı: bunu isterim, hele bir getirmesinlerde görelim getirten getirmiş baksana, bana uğraşacak birşey kalmamış hehhehe... Not: yahu madem getirmişsiniz, listenize bu rengide eklesenize gıcık doğuş, emsal var artık, yapacağınız hiçbirşeyde yok, avrupada üretildiği sürece bu rengi getireceksiniz, Nokta. 26 Mart 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 Doğuş bey aracınız çok güzel. Maşallah. Nasıl memnunmusunuz. Bende Leon alacağım galiba. Gerçi çevremdeki insanlar beni yeterince ikna etmiş durumda ama yinede sorayım dedim. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 10 dakika önce, Cihan Göllü yazdı: Doğuş bey aracınız çok güzel. Maşallah. Nasıl memnunmusunuz. Bende Leon alacağım galiba. Gerçi çevremdeki insanlar beni yeterince ikna etmiş durumda ama yinede sorayım dedim. Teşekkür ederim, araçtan çok memnunum ancak doğuş oto için aynı şeyi söyleyemeceğim. 1 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: bunu isterim, hele bir getirmesinlerde görelim getirten getirmiş baksana, bana uğraşacak birşey kalmamış hehhehe... Not: yahu madem getirmişsiniz, listenize bu rengide eklesenize gıcık doğuş, emsal var artık, yapacağınız hiçbirşeyde yok, avrupada üretildiği sürece bu rengi getireceksiniz, Nokta. banada aynı lafı ettiler yok işte fabrikadan haber gelmiş yok efendim apollo mavi üretmeyeceklermiş falan filan, 15 gün kavga ettim olay ispanya ve almanya merkeze kadar gitti en son telefonda bağırırken yüzlerine kapatınca 10 dk sonra aradılar tamam sizin aracınızı biz bulduk apollo maviyi getirtiyoruz dediler. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 %50 fazla sanki gümüş renk olanın Gece yağmurda cok başarılı olmuş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 Bizim portifler de böyle oluyor. Üzerinde 1 cm yağ tabakası olunca [emoji88] 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bizim portifler de böyle oluyor. Üzerinde 1 cm yağ tabakası olunca havadır o hava biri hava dedi Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 abi sonax bsd ile normal cila arasında fark var mı yoksa ikiside aynı mı? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 (düzenlendi) Şimdi, Furkan TANRIVEREN yazdı: abi sonax bsd ile normal cila arasında fark var mı yoksa ikiside aynı mı? bsd çok pratik Furkan, fıs fıs sıkıyorsun sonra kuru bezle siliyorsun bu kadar 26 Mart 2017 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 Şimdi, Doğuş Bağ yazdı: bsd çok pratik Furkan, fıs fıs sıkıyorsun sonra kuru bezle siliyorsun bu kadar abi n11den en ucuz son ürünü aldım 39tlye kargo dahil Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 (düzenlendi) Şimdi, Furkan TANRIVEREN yazdı: abi n11den en ucuz son ürünü aldım 39tlye kargo dahil bende N11 den aldım son 4 üründü ben alırken , Bimden de 9 liraya 5'li mikrofiber bez al mis gibi 26 Mart 2017 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 Şimdi, Doğuş Bağ yazdı: bende N11 den aldım son 4 üründü ben alırken şimdi benim sayeme bitti abi hafta sonu temizledikten sonra uygulama yapıcam. Bide abi camlarada uygulanabilir diyo acaba uyguladın mı bi fikir alsam Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 Şimdi, Furkan TANRIVEREN yazdı: şimdi benim sayeme bitti abi hafta sonu temizledikten sonra uygulama yapıcam. Bide abi camlarada uygulanabilir diyo acaba uyguladın mı bi fikir alsam yok camlara uygulamadım ben ama olabilir iyice silmen lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts