Misafir 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Böyle arabam olacak salona koyarım içinde uyurum valide hanım izin verse bişi denicem ama işte vize vermedi Bir saat önce, Cihat Küçükay yazdı: Bende bu aracı niye profil resmi yapmış diyorum, araç senden yakışıklıymış hocam Hayırlısı olsun, maşallahı var, canavar gibi görünüyor. Tam modlama havasında FR benden yakışıklı şimdi yalan yok Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Doğuş, ellerine sağlık, harika ve sürükleyici bir anlatım olmuş, tam kararında ve sıkmadan bütün herşeye değinmişsin. Öncelikle tekrar hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin Yavru Kurdumuza Nazik teşekkür için ben de sana teşekkür ederim, doğru yöntemle ilerleyince dediğimizi yaptırma ihtimalimiz her zaman artıyor nam-ı diğer firma ile:) Modları karşılaştırdığımda benimki maşallah sürekli Eco Modda Ekonomi yapacağım diye beni delirtiyor bazen ama senin bu süreçte çok yüklenmemen iyi olmuş, yoksa S moda olunca herkes camlara falan çıkabilir neme lazım:) Ambiyans aydınlatması fotoğrafını atmıştın zaten, bilhassa S mod için doğru match edilmiş renk ben bayılmıştım. Lastiklerine üzüldüm, en kısa zamanda güzel bir lastik gelmeli o halde, yol tutuşta da arabayı kilosu vs ile güzel tanıyıp algılamışsın, hep söylerim kullanıcı arabasının tepkimeleri çk iyi anlamalı ve buna göre davranmalı. ESP çok devreye giriyor mu? Kalkışlarda devreye giriyor mu? Seramik kaplamanı çok kıskanıyorum, Bora'yı Ankara'ya transfer edelim:) Çok iyi yaptın ben yaptırmamakla hata ettim bir de Black Swan yani. Gizli özellikleri de açtırırken dikkat etmek lazım, olur ya stoplar falan yanmaz Onları da çok iyi yaptın orada en sevdiğim Kadran Selamlama ama asıl daha fonksiyonel olan yağmurda sunroof kapaması ve tek tuşla cam kapaması harika olmuş, güle güle kullan. Geri parkta görüntü getirmesi simule değil mi? Tekrar eline sağlık, doğru yolu bulduğun için çok şanslısın 3 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 (düzenlendi) 1 saat önce, Ozlem Kaya yazdı: Doğuş, ellerine sağlık, harika ve sürükleyici bir anlatım olmuş, tam kararında ve sıkmadan bütün herşeye değinmişsin. Öncelikle tekrar hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin Yavru Kurdumuza Nazik teşekkür için ben de sana teşekkür ederim, doğru yöntemle ilerleyince dediğimizi yaptırma ihtimalimiz her zaman artıyor nam-ı diğer firma ile:) Modları karşılaştırdığımda benimki maşallah sürekli Eco Modda Ekonomi yapacağım diye beni delirtiyor bazen ama senin bu süreçte çok yüklenmemen iyi olmuş, yoksa S moda olunca herkes camlara falan çıkabilir neme lazım:) Ambiyans aydınlatması fotoğrafını atmıştın zaten, bilhassa S mod için doğru match edilmiş renk ben bayılmıştım. Lastiklerine üzüldüm, en kısa zamanda güzel bir lastik gelmeli o halde, yol tutuşta da arabayı kilosu vs ile güzel tanıyıp algılamışsın, hep söylerim kullanıcı arabasının tepkimeleri çk iyi anlamalı ve buna göre davranmalı. ESP çok devreye giriyor mu? Kalkışlarda devreye giriyor mu? Seramik kaplamanı çok kıskanıyorum, Bora'yı Ankara'ya transfer edelim:) Çok iyi yaptın ben yaptırmamakla hata ettim bir de Black Swan yani. Gizli özellikleri de açtırırken dikkat etmek lazım, olur ya stoplar falan yanmaz Onları da çok iyi yaptın orada en sevdiğim Kadran Selamlama ama asıl daha fonksiyonel olan yağmurda sunroof kapaması ve tek tuşla cam kapaması harika olmuş, güle güle kullan. Geri parkta görüntü getirmesi simule değil mi? Tekrar eline sağlık, doğru yolu bulduğun için çok şanslısın Tamam sen Black Swan'ı "Yurtiçi kargo" ile yolla ben burada Boraya teslim ederim Bu arada Doğuş otoyla yeni bir kavgaya hazırlan ptesi haber vericem çok pis dalıcaz bu sefer Mail sayfan açık kalsın Esp çok devreye giriyormu sorusuna Servet abi cevap versin @Servet Aydın 17 Şubat 2017 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 buğulu farlar ne oldu abi ? gelişmeler yazıldı mı konuda onu takip edemedim? Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Bir saat önce, Ozan Altundal yazdı: buğulu farlar ne oldu abi ? gelişmeler yazıldı mı konuda onu takip edemedim? o akşamdan sonra bir daha buğu yapmadı Ozan gözlemiyorum tekrar yaparsa servise gidecem Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 6 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı: o akşamdan sonra bir daha buğu yapmadı Ozan gözlemiyorum tekrar yaparsa servise gidecem arkadaş sıfır Astra aldı normal halojen mercekli, onda da buğu problemi var ama garanti kabul etmedi onu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 5 saat önce, Doğuş Bağ yazdı: Teşekkür ederim abi, Servet abi FR ı test ettikten sonra bide Emmi test etsin virajda o benden daha iyidir demişti doğrumu acaba? Yok ben anlamam.. Servet piirimizdir... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Yok ben anlamam.. Servet piirimizdir... [emoji4]Seninde ahlaksız hallerini biliyor trabzon Sivas yolları. Koltuğu kırdın be Tamam sen Black Swan'ı "Yurtiçi kargo" ile yolla ben burada Boraya teslim ederim Bu arada Doğuş otoyla yeni bir kavgaya hazırlan ptesi haber vericem çok pis dalıcaz bu sefer Mail sayfan açık kalsın [emoji3] Esp çok devreye giriyormu sorusuna Servet abi cevap versin [mention=13526]Servet Aydın[/mention] Esp denmiş kimin aracı deniyom 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yok ben anlamam.. Servet piirimizdir... FR ı da zaten sport modda kullandım sanıyo Servet abi buzdağının sadece gözüken kısmını gördü haberi yok 56 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Esp denmiş kimin aracı deniyom Ankara'da aracı sürekli eco moda mahkum olan bir arkadaşın arabası varmışta abi onu bi denersen sana zahmet @Ozlem Kaya 2 saat önce, Ozan Altundal yazdı: arkadaş sıfır Astra aldı normal halojen mercekli, onda da buğu problemi var ama garanti kabul etmedi onu valla Ozan garanti kabul etmez falan anlamam ben o farlar sürekli buğu yapsın o zaman noluyo 17 Şubat 2017 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 1 saat önce, Doğuş Bağ yazdı: FR ı da zaten sport modda kullandım sanıyo Servet abi buzdağının sadece gözüken kısmını gördü haberi yok Ankara'da aracı sürekli eco moda mahkum olan bir arkadaşın arabası varmışta abi onu bi denersen sana zahmet @Ozlem Kaya valla Ozan garanti kabul etmez falan anlamam ben o farlar sürekli buğu yapsın o zaman noluyo ney audi a3 stronik hemide dizel eco modda yok artık abi bende olsa sürekli sport mod önlere coil arkalara spor yay amerikan park park sis dolaşırım bide ecufast yazılım tadından yenmez valla 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Bu ne lem böyle Thats the key of the FRTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Thats the key of the FRTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTamam anladık aypon kullanıyon illaki belli edecen dimi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Tamam anladık aypon kullanıyon illaki belli edecen dimi Tamam imzamda sadece FR gözüküyo düzelttim [emoji41] Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: https://youtu.be/hGPT26GwP3Y Servet abi bu FR 4 çekeri varmı? Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Maaşallah , nefis ötesi bir makine, keşke benim olsa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Servet abi bu FR 4 çekeri varmı?Yapsalar varya üfff 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2017 Paylaş 18 Şubat 2017 Yapsalar varya üfff 2017 leon cupralar 300 hp ve 4 çeker Yorum bağlantısı
Okan Tansel 18 Şubat 2017 Paylaş 18 Şubat 2017 Doğuşum o anahtarıda seramik kaplataydınya 3 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2017 Paylaş 18 Şubat 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, Okan Tansel yazdı: Doğuşum o anahtarıda seramik kaplataydınya seramik var diye başka yerde yıkatamıyorum zaten arabayı abi habire benzinci de su tutup duruyorum anahtar ile ilgili başka planlarım var abi 18 Şubat 2017 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat 2017 Paylaş 18 Şubat 2017 2017 leon cupralar 300 hp ve 4 çeker Pismisin sen amacın ne Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2017 Paylaş 18 Şubat 2017 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Pismisin sen amacın ne Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 18 Şubat 2017 Paylaş 18 Şubat 2017 Çok güzeşi maşallah. İyi günlerde kullan kardeşim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts