Sertaç Karginer 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Tekrardan hayırlı olsun Doğuşum Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Anlatım çok güzel olmuş vag kalitesi çok başka gerçekten güle güle bin bu hınzıra [emoji4] Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Doğuş kazasız belasız cezasız, güle güle kullan, fiyat performans ve keyif arabası Leon Fr.. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Doğuş kardeşim hayırlı olsun. Allah tekerini düz bastırsın. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Ağbi hani aramızda kalacaktı [emoji15] aramızda canım yabancı mı var ki Doğuş'un kulağına gitmesin yeter [emoji6] manifolttaki çatlak söz aramızda [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Hayırlı olsun, hevesle bekledin şimdi de güzel günlerde bin inşallah. Maşallah. Çikületa mı isterim adres bilgilerimi yollayayım mı? Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Hayirli ugurlu olsun abi bende seni bekliyordum acaba ne zaman acacak konuyu da gozumuz gonlumuz senlenecek diye Rabbim tekerine taş degdirmesin Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah renk çok tatlı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Şubat 2017 Paylaş 16 Şubat 2017 Sevgili Doğuş öncelikle aracın hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kaza bela vermesin. aracın sipariş aşamasından taki geldiği güne kadar yaşadığın sıkıntıların çektiğin eziyetlerin hepsini yakinen bilen biri olarak bu aracı ne kadar çok istediğini biliyorum. araca gelecek olursak bu renge seni ikna edene kadar göbeğim çatladı. sonra aracı bu renk almak içinde senin göbeğin çatladı. bence bu araca en çok yakışan renk bu. alor maviden seni vaz geçirdiğim için çok mutluyum. bu aracın senin elinde daha da güzelleşeceğine eminim. ancak ufak bir tavsiye Servet abinin mekandan mümkün olduğunca aracı uzak tut. bak ilk gittiğinde önce test yapıldı sonra farlar akvaryuma döndü sonrası ise arşivde bazı videolar bunları şimdi buradan yayınlamak istemiyorum. ben bile izlerken içim gidiyor. mümkün olduğunca Gebze'den uzak dur. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2017 Paylaş 16 Şubat 2017 (düzenlendi) Bir saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sevgili Doğuş öncelikle aracın hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kaza bela vermesin. aracın sipariş aşamasından taki geldiği güne kadar yaşadığın sıkıntıların çektiğin eziyetlerin hepsini yakinen bilen biri olarak bu aracı ne kadar çok istediğini biliyorum. araca gelecek olursak bu renge seni ikna edene kadar göbeğim çatladı. sonra aracı bu renk almak içinde senin göbeğin çatladı. bence bu araca en çok yakışan renk bu. alor maviden seni vaz geçirdiğim için çok mutluyum. bu aracın senin elinde daha da güzelleşeceğine eminim. ancak ufak bir tavsiye Servet abinin mekandan mümkün olduğunca aracı uzak tut. bak ilk gittiğinde önce test yapıldı sonra farlar akvaryuma döndü sonrası ise arşivde bazı videolar bunları şimdi buradan yayınlamak istemiyorum. ben bile izlerken içim gidiyor. mümkün olduğunca Gebze'den uzak dur. Sağol abi valla aylarca FR da FR diye diye az kafanızı şişirmedim kusuruma bakmayın. aracı da ilk gören sensin zaten, şimdi sana da bir tane apollo mavi aldık mı tamam bu iş, yok uzun dönem planlarımda gebze tarafına gitmek pek yok açıkcası oralar tehlikeli yerler 16 Şubat 2017 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Engin Deniz 16 Şubat 2017 Paylaş 16 Şubat 2017 Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Maşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2017 Paylaş 16 Şubat 2017 tekrardan hayırlı olsun doğuş,canl canlı gördük harika Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 16 Şubat 2017 Paylaş 16 Şubat 2017 Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.Maşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 20 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Doğuş Güle güle kullan... Teşekkür ederim abi, Servet abi FR ı test ettikten sonra bide Emmi test etsin virajda o benden daha iyidir demişti doğrumu acaba? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Bende bu aracı niye profil resmi yapmış diyorum, araç senden yakışıklıymış hocam Hayırlısı olsun, maşallahı var, canavar gibi görünüyor. Tam modlama havasında Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Bende bu aracı niye profil resmi yapmış diyorum, araç senden yakışıklıymış hocam [emoji3] Hayırlısı olsun, maşallahı var, canavar gibi görünüyor. Tam modlama havasında Böyle arabam olacak salona koyarım içinde uyurum 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Böyle arabam olacak salona koyarım içinde uyurum Böyle yani 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts