İçeriğe Yönlendir

Seat Leon FR 1.4 TSI 150 HP DSG (Yavru Kurt)

Misafir

Recommended Posts

Sertaç Karginer

Tekrardan hayırlı olsun Doğuşum Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Anlatım çok güzel olmuş vag kalitesi çok başka gerçekten güle güle bin bu hınzıra [emoji4]

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Doğuş kazasız belasız cezasız, güle güle kullan, fiyat performans ve keyif arabası Leon Fr..

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Doğuş kardeşim hayırlı olsun. Allah tekerini düz bastırsın.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ağbi hani aramızda kalacaktı

[emoji15] aramızda canım yabancı mı var ki Doğuş'un kulağına gitmesin yeter [emoji6] manifolttaki çatlak söz aramızda [emoji106]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Hayırlı olsun, hevesle bekledin şimdi de güzel günlerde bin inşallah.  Maşallah. 

Çikületa mı isterim adres bilgilerimi yollayayım mı? :D

Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

Hayirli ugurlu olsun abi bende seni bekliyordum acaba ne zaman acacak konuyu da gozumuz gonlumuz senlenecek diye Rabbim tekerine taş degdirmesin:nazar:

Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah renk çok tatlı

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Sevgili Doğuş öncelikle aracın hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kaza bela vermesin. :nazar:  aracın sipariş aşamasından taki geldiği güne kadar yaşadığın sıkıntıların çektiğin eziyetlerin hepsini yakinen bilen biri olarak bu aracı ne kadar çok istediğini biliyorum. araca gelecek olursak bu renge seni ikna edene kadar göbeğim çatladı.:fiuw: sonra aracı bu renk almak içinde senin göbeğin çatladı. bence bu araca en çok yakışan renk bu. alor maviden seni vaz geçirdiğim için çok mutluyum:biggrin:.  bu aracın senin elinde daha da güzelleşeceğine eminim. ancak ufak bir tavsiye Servet abinin mekandan mümkün olduğunca aracı uzak tut. bak ilk gittiğinde önce test yapıldı sonra farlar akvaryuma döndü sonrası ise arşivde bazı videolar bunları şimdi buradan yayınlamak istemiyorum. ben bile izlerken içim gidiyor. mümkün olduğunca Gebze'den uzak dur. 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Bir saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Sevgili Doğuş öncelikle aracın hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kaza bela vermesin. :nazar:  aracın sipariş aşamasından taki geldiği güne kadar yaşadığın sıkıntıların çektiğin eziyetlerin hepsini yakinen bilen biri olarak bu aracı ne kadar çok istediğini biliyorum. araca gelecek olursak bu renge seni ikna edene kadar göbeğim çatladı.:fiuw: sonra aracı bu renk almak içinde senin göbeğin çatladı. bence bu araca en çok yakışan renk bu. alor maviden seni vaz geçirdiğim için çok mutluyum:biggrin:.  bu aracın senin elinde daha da güzelleşeceğine eminim. ancak ufak bir tavsiye Servet abinin mekandan mümkün olduğunca aracı uzak tut. bak ilk gittiğinde önce test yapıldı sonra farlar akvaryuma döndü sonrası ise arşivde bazı videolar bunları şimdi buradan yayınlamak istemiyorum. ben bile izlerken içim gidiyor. mümkün olduğunca Gebze'den uzak dur. 

Sağol abi valla aylarca FR da FR diye diye az kafanızı şişirmedim kusuruma bakmayın. aracı da ilk gören sensin zaten, şimdi sana da bir tane apollo mavi aldık mı tamam bu iş, yok uzun dönem planlarımda gebze tarafına gitmek pek yok açıkcası oralar tehlikeli yerler 

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Maşallah.

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.Maşallah.

Yorum bağlantısı
20 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Doğuş Güle güle kullan...

Teşekkür ederim abi, Servet abi FR ı test ettikten sonra bide Emmi test etsin virajda o benden daha iyidir demişti doğrumu acaba? :) 

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Bende bu aracı niye profil resmi yapmış diyorum, araç senden yakışıklıymış hocam :D

Hayırlısı olsun, maşallahı var, canavar gibi görünüyor. Tam modlama havasında :fiuw::nazar:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Bende bu aracı niye profil resmi yapmış diyorum, araç senden yakışıklıymış hocam [emoji3]

Hayırlısı olsun, maşallahı var, canavar gibi görünüyor. Tam modlama havasında :fiuw::nazar:

Böyle arabam olacak salona koyarım içinde uyurum :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
2 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Böyle arabam olacak salona koyarım içinde uyurum :D

Böyle yani :D

hangi_unlu_isim_arabasini_evinin_salonun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...