Sarp D. Uygur 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Ben çok beğendim.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Hadi gözün aydın. Istediğin renge kavuştun Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin iyice test et ilerde hanıma kirmizisini alacam [emoji2] Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 O kadar dedik Alor mavi al diye bu renk bakımı çok zor bir renk ama ben de olsam aynısını mı alırdım diye kendi kendime sormadan edemiyorum . Biz bunun tatlısını yemiştik mi [emoji31]? Bir de sana söylememişler ben buradan Servet ve olaya karışanlar adına özür dileyerek itiraf edeyim [emoji41] o gece forklift le aracı kaldırırken çatal egzozu delmiş macunla kapatmışlar [emoji37] haberin olsun.Bu arada unutmadan hayırlı olsun Maşallah kazasız cezasız kullan. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Abi tekrar hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde bin inşallah. Alor mavi olaydı daha çok severdim ama seramik sayesinde rengi bi ton alor a yaklaştı Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 abi tekrardan hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 kazasız belasız kullan abi t001 bende de var klasik bridgestone sert bi lastik virajlarda kafadan kayma eğilimi gösteriyo ama şerit değişiminde beğeniyorum 140 la çift şerit testi yapmıştım gayet güzeldi galiba sert diye biraz sert kullanım istiyo Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 11 saat önce, Servet Aydın yazdı: Bi dakka ya. Akşam denediğim vakit eco moddamıydı zalım. Az gelsene sen bizim buralara doğru Kamera montajı sonrası yanan kabloyu ben görmedim makina sıcak soğusun biraz o taraflara gelirim, bende diyorum içerde hafif bir tütsü kokusu var nerden geliyo diye 10 saat önce, Adnan Çakır yazdı: O kadar dedik Alor mavi al diye bu renk bakımı çok zor bir renk ama ben de olsam aynısını mı alırdım diye kendi kendime sormadan edemiyorum . Biz bunun tatlısını yemiştik mi [emoji31]? Bir de sana söylememişler ben buradan Servet ve olaya karışanlar adına özür dileyerek itiraf edeyim [emoji41] o gece forklift le aracı kaldırırken çatal egzozu delmiş macunla kapatmışlar [emoji37] haberin olsun. Bu arada unutmadan hayırlı olsun Maşallah kazasız cezasız kullan. bana hiç bişey söylenmiyo ki abi zaten o gece arabaya neler oldu muallak, cumartesi difüzörü takarken o macunu da düzelttiririm artık napalım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 O kadar dedik Alor mavi al diye bu renk bakımı çok zor bir renk ama ben de olsam aynısını mı alırdım diye kendi kendime sormadan edemiyorum . Biz bunun tatlısını yemiştik mi [emoji31]? Bir de sana söylememişler ben buradan Servet ve olaya karışanlar adına özür dileyerek itiraf edeyim [emoji41] o gece forklift le aracı kaldırırken çatal egzozu delmiş macunla kapatmışlar [emoji37] haberin olsun.Bu arada unutmadan hayırlı olsun Maşallah kazasız cezasız kullan.Ağbi hani aramızda kalacaktı 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Hayırlı olsun... Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. Hararet ve yakıt göstergesi de çok hoşmuş... Yorum bağlantısı
Aydın Sert 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Hayırlı olsun. Rabbim kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Doğuş hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belazsız kullanmayı nasip etsin. Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 doğuş abi hayaline kavuşman adına çok sevindim. insan ömründe 1 kerede olsa fırsatını yakalayınca ona sahip olmalı iyiki aldın . kadran selamlama benim arabada da var çok hoşuma gidiyor güzel günlerde kullanmanı dilerim maşallahhh ve nazar boncuğunuda ekleyelim . otoparkta eskitme yavru kurtu Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Hayırlı olsun Her detayı ile muhteşem Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Kardeşim ALLAH kaza bela vermesin. Hep güzel günlerde kullan .çok güzel bir araçmış renk ve kaplama ile daha bir harika olmuş 41 kere maşallah . Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Doğuş iyice zehiri saldın Fr a az kaldı bende de Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Bu hikayenin mutlu sonla bitmesine sevindim Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Maşallah, Allah kaza bela vermesin. Rengi çok hoş. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Hayırlı olsun.Böyle bir arabaya o jantlar hiç olmamış bence.İlk dikkatimi çeken onlar oldu. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 Hayırlı olsun...Yol sesi konusunda araç nasıl ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts