Ahmet Said Avşar 10 Şubat 2017 Paylaş 10 Şubat 2017 arkadaşlar baktım ki genel bi başlık yok teleflex ile.bakımlar hangi şehirde hangi ustaya yaptırılır,teleflex lpg kullanıcılarının sorunları nelerdir? fikir danışma ve sorunlarımızın daha hızlı çözülmesi için teleflex kullanan arkadaşlarımızdan el atmalarını beklerim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Şubat 2017 Paylaş 10 Şubat 2017 Telefex Türkiye pazarından çekildi diye hatırlıyorum. Devam ediyorlar mı hala 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 10 Şubat 2017 Paylaş 10 Şubat 2017 Ankarada kaçtılar kapandı Mavi Denizler İç Anadolu distribütörü bakıyor şu an bildiğim Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 10 Şubat 2017 Yazar Paylaş 10 Şubat 2017 ankara da bakım yapacak bildiğiniz bir usta var mı ? (tunalı motor hariç) Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 10 Şubat 2017 Paylaş 10 Şubat 2017 Ahmet Said Avşar yazdı: ankara da bakım yapacak bildiğiniz bir usta var mı ? (tunalı motor hariç) Genişlet Yazdığım gibi Mavi Denizler Brc bakıyor, Tuncay bey. Tunalı bakmıyor artık yanlışım yoksa Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 10 Şubat 2017 Yazar Paylaş 10 Şubat 2017 Ömer Türkşanlı yazdı: Yazdığım gibi Mavi Denizler Brc bakıyor, Tuncay bey. Tunalı bakmıyor artık yanlışım yoksa Genişlet vala netten araştırdım tunalı dışında hiç bişi çıkmadı,ostime gittim,lpg cileri gezerken şaşmaz da oktay ustaya yönlendirdiler.filtre yi değiştirdiler,lpg ayarını bilgisayara bağlayıp rolantide yaptı,hareket halinde yolda ayar yapacak usta lazım bulamadım Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 10 Şubat 2017 Paylaş 10 Şubat 2017 Dediğim yere gidin geçen sene cihazlarını aldılar Teleflexin Tuncay beyi bulun çok ilgilidir 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 11 Şubat 2017 Paylaş 11 Şubat 2017 Ahmet Said Avşar yazdı: vala netten araştırdım tunalı dışında hiç bişi çıkmadı,ostime gittim,lpg cileri gezerken şaşmaz da oktay ustaya yönlendirdiler.filtre yi değiştirdiler,lpg ayarını bilgisayara bağlayıp rolantide yaptı,hareket halinde yolda ayar yapacak usta lazım bulamadım Genişlet Bu Oktay usta'nın adresini alabilir miyim? Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 11 Şubat 2017 Yazar Paylaş 11 Şubat 2017 Serkan Aktay yazdı: Bu Oktay usta'nın adresini alabilir miyim? Genişlet 0507-292-01-55 bu numaradan ulaşabilir siniz 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 24 Şubat 2017 Yazar Paylaş 24 Şubat 2017 arkadaşlar kimler teleflex kullanıyor bir görelim,çok az kişiyiz Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2017 Paylaş 24 Şubat 2017 Teleflex ecu'ya gore hareket eder. Gaz gecis sicaklik ayari disinda bir ayar yapilmamasi sistemin temel mantigidir. Eger manuel mudahale edilirse italyan sistemlerden farki kalmaz.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Onur Taşcı 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Merhaba İstanbul anadolu yakasında bakım yapan yer var mı bildiğiniz? Başak otogaz vardı daha önceden şu anda internetten vs ulaşamadım bilgilerine. Telefon da çalışmıyor. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 Onur Taşcı yazdı: Merhaba İstanbul anadolu yakasında bakım yapan yer var mı bildiğiniz? Başak otogaz vardı daha önceden şu anda internetten vs ulaşamadım bilgilerine. Telefon da çalışmıyor. Genişlet Başak otogaz'ın olduğu yer yıkılmış 2 hafta önce gördüm. Şuan kim bakıyordur bilmiyorum. Çok güzel marka ama distirübütör ve bayiler sayesinde kullanan sayısı çok az. Yorum bağlantısı
Recommended Posts