Sertaç Kip 10 Şubat 2017 Paylaş 10 Şubat 2017 Merhaba.1.6 TDCI Focus 2009 model aracımın kızdırma bujileri kaynamış dediler boch car serviste,kırılma riskini anlatıp malum hesabı çıkardılar.kısacası İzmir 3. sanayide çıkarabilecek usta tavsiyesi alabilirmiyim.Genelde kırılabilir deyip uğraşmak istemiyorlar.Yada işçilik fiyatı için bilerek kırılma olayı yapılabildiği söyleniyor.Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 10 Şubat 2017 Paylaş 10 Şubat 2017 Adaşım İzmir'de gidilecek tek adres Ustaeller servistir forumunda servisi olduğu için tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Şubat 2017 Paylaş 10 Şubat 2017 Bende değiştirmek istiyorum ama o korku yok mu... Bir sıkıntı yada hata mı var? Neden değiştirmek istiyorsunuz? Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 11 Şubat 2017 Paylaş 11 Şubat 2017 Sertac bey kesınlıkle degıstırın.neden daha önce degıstırmedım diyeceksınız. Benım dedıgım gıbı arac 100%100 degısıyor,adeta degısıme ugruyor. Ben kutahyada yaptırdım çok memnunum.izmirde ustaeller sabrı usta derım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Şubat 2017 Paylaş 11 Şubat 2017 Kırılırsa üst kapak sökülür pırıl pırıl yapılır, araba rahatça nefes alır. Bence daha güzel bile olur. Kırılma ihtimali her zaman var, kendinizi ustanın yerine koyun, kimse garanti vermek istemez. Aslında 30-40 bin km. de bir söküp temizlemek veya değiştirmek lazım. Kaynama veya topaklanma olmadan.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Şubat 2017 Paylaş 11 Şubat 2017 Bir kaç ay önce 4 ünü de değiştirdim.Her birini sökmek birer saatten fazla sürdü,sadece sökmek. Uygun tork anahtarıyla, sabırla, yarım milim ileri yarım milim geri hareket ettire ettire söküldü. Tabi bolca temizleme spreyi sıkıldı. Bu işe saatlerini harcamak istemeyen, saatlerini de harcayınca saatbaşı işçilik ücretini alamayan ustaların uzak durmalarını, onların açısından normal görüyorum. Kullanıcı olarak canımı sıksa da.. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 Şubat 2017 Paylaş 11 Şubat 2017 Sizin araçlarda çok zormuş ya ısıtma bujilerini sökmek. Ben 10 gün önce gittim ustaya söküp değiştirmesi 15dk sürmedi. Hem yeri çok kolayda hemde kırılma ihtimali yok bu araçlarda dedi. Ayrıca şimdiye kadar hiç değişmemiş. 14 yaşında araç. Yorum bağlantısı
Sertaç Kip 11 Şubat 2017 Yazar Paylaş 11 Şubat 2017 Yorumlar için teşekkür ederim.Aracın bujilerinin sökülmesini kabul ettim,kırıldı tabi.Hayırlısı dedim enazından motor açılır bakılır diye kendimi avuttum.Bakalım sonuç ne olacak?İki üç gün sonra alıcam inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Kip 19 Mart 2017 Yazar Paylaş 19 Mart 2017 Silindir kapak söküldü,bujiler değişti ,sübaplarıda değiştirdiler.Su ve yağ eksiltme yok gibi (erken daha ama )ancak yakıtta artış oldu(karma 6 litreden 7,3 litreye çıktı)birkaç defa sıfırladım ama aynı. Usta azalır zamanla dedi ancak 1000 km oldu azalmadı.Bosh car serviste yaptılar bir yıl garanti verdiler. Normalde gittiğim servisime göstereyim birde baklım ne diyecek usta? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Mart 2017 Paylaş 19 Mart 2017 Hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu bilemedim.Yetkili servis yapıyor mu bu değişimi, yapıyorsa kaça acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts