İçeriğe Yönlendir

Boyasız Göçük Düzeltme Kiti Hakkında!!!

Abdurahman Uğur

Recommended Posts

Abdurahman Uğur
(düzenlendi)

Öncelikle iyi günler. Arkadaşlar / Abiler, arabama site içinde park halindeyken bagaj kapağından vurmuşlar. büyük birşey değil ufak bir gamze oluşmuş. Fakat göze güzel görünmüyor ve düzeltmek istiyorum. Sorun şu ki kaporta ustaları 100 liradan aşağı ağzını açmıyor. Tabi haklı olarak istiyorlar ustalık kolay ve ucuz değil. http://www.firsatcaddesi.com/kaporta-ezik-ve-gocuk-duzeltici--pops-a-dent-p16.html?gclid=CIDrubDe8NECFe4Q0wodNsAMFw İnternette bu ürünü gördüm. Daha önce kullanan sonuç alan yada ürün hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Sonuçta herkezin başına böyle ufak kazalar gelebiliyor. Bunları da evde biz düzeltebilirsek neala. Maaşla çalışan insan için buna 100-200 lira vermek koyar. ki bunun birçok kez olma ihtimali göz önüne alınınca baya sıkıntı. Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi
Mesaj gönderim kuralları madde 4 'e göre içerik düzenlenmiştir.
Yorum bağlantısı
Erol Güven

Göçük düzeltme sıkıntılı ve oldukça bilmeyenler için zordur. Yerinizde olsam kendim bulaşmazdım işi uzmana bırakmak her zaman iyidir.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Bu tip hasarlara profosyonel olmayan birisi müdahele ederse hasarı daha da bozabilir.

Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Her işin bir ustası vardır ve ona yaptırmak mantıklı olanıdır. Paylaşımdaki video yu da izledim hiç mi hiç mantıklı değil bence

Yorum bağlantısı
Abdurahman Uğur
3 saat önce, Erol Güven yazdı:

Göçük düzeltme sıkıntılı ve oldukça bilmeyenler için zordur. Yerinizde olsam kendim bulaşmazdım işi uzmana bırakmak her zaman iyidir.

3 saat önce, Hayrettin Bahadir yazdı:

Bu tip hasarlara profosyonel olmayan birisi müdahele ederse hasarı daha da bozabilir.

3 saat önce, Emre Öğüt yazdı:

İşi uzmanına bırakın bence

Bir saat önce, Arif Aykın yazdı:

Her işin bir ustası vardır ve ona yaptırmak mantıklı olanıdır. Paylaşımdaki video yu da izledim hiç mi hiç mantıklı değil bence

İşi uzmanına bırakmak tabikide en doğru olanı fakat çok apatmanılı bir sitede oturuyorum ve gerçekten herkes araç kullanmayı (park etmeyi - park yerinden çıkarmayı) bilmiyor. Vuran adamın da hiçbirşey olmamış gibi devam etmesi de cabası. Bunun yanısıra sayısız çocuk, saysız bisiklet ve sayısız top darbesi de demek. Büyük sorunlarda ustaya gitmek mantıklı tercihdir. Fakat ufak göçükleri bizim çözebileceğimiz bir alternatif çok iyi olmaz mı ? Bu ürün, o ürün mü? 

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir
(düzenlendi)

Bu ürün o ürün mü onu bilmem. Ama bu ürünle o hasarı bozarsan düzeltmek daha zor.

Yani bu ürünle düzeltmektense bırak gamzeli kalsın..

tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Naim Durmaz

Hani keşke elim içeri girse de çekiç ile bi tıklatsam düzelir dediğiniz,  kaportanın direk gibi sert zeminleri değil de  nispeten daha yumuşak sayılabilecek kapı orta kısmı veya ön çamurluk gibi yüzeylerdeki darbeye göre az biraz şansınız var.

Bunların dışında gerçek ile video arasında epey fark mevcut ...

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Bu aleti bizzat kullandım.Basit kapı göçüklerini çekiyor.Fakat birkaç çekişten sonra öpücük aparatının kafası kopuyor.Sürekli kullanırım derseniz işe yaramaz.Daha profesyonel aparatlar var.Fiyatları çok uygun değil ama çok işe yarıyor.Ben göçük çektirme çekici, gamze çektirme pensesi ayrıca baya bir öpücük seti aldım.Bir arkadaşın astra aracının marşpiyel göçüğünü nerdeyse belli olmayacak şekilde çektim.

Başlangıç için alıp deneyebilirsiniz ama kapı gamzelerinde pek başarılı değil geniş çaplı göçükleri ancak düzeltir ona gore alın.

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Ben kullandım bu aletten.

Geniş kaporta parçalarının ortalarında kalan göçükleri çekiyor.

Ama kaporta aksamının kenar kısımlarında kalan yerleri çekmekte zorlanıyor hatta çekemiyor.

Bir kaç göçüğü çektikten sonra ömrünü tamamlıyor.

Göçük düzgün ve büyük kapı gibi bir aksamda ise kendiniz halledebilirsiniz.

Ama göçükte keskin köşe varsa zorlanır hatta boyayı bile bozabilirsiniz.

Macunlanmış, sonradan boyanmış aksamlarda kullanılmaz.

Göçüğün resmi varsa net bir şey söyleyeyim.

Yorum bağlantısı
Abdurahman Uğur
19 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Ben kullandım bu aletten.

Geniş kaporta parçalarının ortalarında kalan göçükleri çekiyor.

Ama kaporta aksamının kenar kısımlarında kalan yerleri çekmekte zorlanıyor hatta çekemiyor.

Bir kaç göçüğü çektikten sonra ömrünü tamamlıyor.

Göçük düzgün ve büyük kapı gibi bir aksamda ise kendiniz halledebilirsiniz.

Ama göçükte keskin köşe varsa zorlanır hatta boyayı bile bozabilirsiniz.

Macunlanmış, sonradan boyanmış aksamlarda kullanılmaz.

Göçüğün resmi varsa net bir şey söyleyeyim.

19 saat önce, Ahmet Türedi yazdı:

Bu aleti bizzat kullandım.Basit kapı göçüklerini çekiyor.Fakat birkaç çekişten sonra öpücük aparatının kafası kopuyor.Sürekli kullanırım derseniz işe yaramaz.Daha profesyonel aparatlar var.Fiyatları çok uygun değil ama çok işe yarıyor.Ben göçük çektirme çekici, gamze çektirme pensesi ayrıca baya bir öpücük seti aldım.Bir arkadaşın astra aracının marşpiyel göçüğünü nerdeyse belli olmayacak şekilde çektim.

Başlangıç için alıp deneyebilirsiniz ama kapı gamzelerinde pek başarılı değil geniş çaplı göçükleri ancak düzeltir ona gore alın.

On 02.02.2017 at 13:09, Naim Durmaz yazdı:

Hani keşke elim içeri girse de çekiç ile bi tıklatsam düzelir dediğiniz,  kaportanın direk gibi sert zeminleri değil de  nispeten daha yumuşak sayılabilecek kapı orta kısmı veya ön çamurluk gibi yüzeylerdeki darbeye göre az biraz şansınız var.

Bunların dışında gerçek ile video arasında epey fark mevcut ...

qjVZQd.jpg

Bagaj kapağında bu şekilde bir gamze.

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Bunu çektirmek mümkün değil.Ancak arkadan kaşıma yöntemi ile yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Bu tarz aletlerle fotodaki göçüğü çekmek imkansız.. İç taraftan müdahale şart...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Arkadaşların dediği gibi bu göçük çekme ile olmaz. Arkadan müdahale şart ve uzmanlık isteyen bir durum.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Linkte ki ürün ile bagajda görülen hasar düzeltilemez. Düzeltirim veya düzelttim diyen yalan söylemiş olur.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bu göçüğe prof yardım şart. Çektirme ile olmaz bu Mustafa Arıkan ın dediği gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...