Berkcan Ergen 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 İyi akşamlar,Arabamı geçen hafta sattım ailem ev alma arifesinde oldukları için daha ufak bi arabaya geçme gibi bir ihtiyaç var nasıldır bu 1.3 cdti corsalar 35-40 bin bandında başka araçlarda önerebilirsiniz saygılar. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 İş arkadaşımda 2014 Clio 1.2 Joy Paket artı sis farı, krom paket gibi ilaveleri var. 48.000 de LandiRenzo LPG takılı. Tamponundaki lokal boya dışında hatasız, beyaz renk. İlgilenirseniz sanırım 38 gibi alınabilir.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 motoru fiat rafından multijet. opel markası farkı ile sunulmuş bir paket. ekonomik bir araba Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Eğer para kalsın amacı varsa tek kapıları çok uyguna bulunabiliyor, şekil olarak da genç işi, yok tek kapı olmaz dersen de sıkıntısız bir arabadır. C kasalardaki gibi yarı otomatik şanzımanı da sorunlu değil bildiğim kadarıyla ama yine de düz vites almakta fayda var. Bu arada iyi araştır. Çevremde çok duyuyorum 32-33 e bu corsa dan alanlar. 35-40 bu araca yüksek. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Parçası bol, silindir hacmi nedeniyle vergi avantajı var. Alınası bir motor. Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 14 dakika önce, Sedat Ünsal yazdı: az yakar, bir o kadar gürültü yapar. Neyle kıyaslandığına göre değişir, b segmenti dizellere göre gürültülü pek denemez özellikle fiesta ya göre çok daha sessiz bir araç corsa Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 1.3 motoru düşük devirde keyifsiz, yüksek devirde güzel gider. Şahsen TDCI gibi lineer bir motor karakteri çizmez ancak vergi avantajı nedeniyle alınası bir arabadır. Yol tutuşu fiestayla aynı hissi verir. Yeterlidir. İçindeki geçmeyen plastik kokusu benim için hep sıfır kokuyor hissi verir. Vitesleri takur tukur geçer. Fiestayla kullanım olarak benzer bir karakter verir. Bence güzel bir araba ama benim tercihim fiestadan yana. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 güzel araçtır 90lık veya 95 liğini alırsanız iyi olur Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 1,3 Corsalarda volant sorunlu mu? Bilen bir arkadaşımız bizi aydınlatsın lütfen. Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 2 Şubat 2017 Yazar Paylaş 2 Şubat 2017 1.3 motoru düşük devirde keyifsiz, yüksek devirde güzel gider. Şahsen TDCI gibi lineer bir motor karakteri çizmez ancak vergi avantajı nedeniyle alınası bir arabadır. Yol tutuşu fiestayla aynı hissi verir. Yeterlidir. İçindeki geçmeyen plastik kokusu benim için hep sıfır kokuyor hissi verir. Vitesleri takur tukur geçer. Fiestayla kullanım olarak benzer bir karakter verir. Bence güzel bir araba ama benim tercihim fiestadan yana. Fiestanın 1.25 mi 1.4 dizel mi daha mantıklı olur acaba bide clio var denk araçlarda. güzel araçtır 90lık veya 95 liğini alırsanız iyi olur Çok fazla 90 lık yok piyasada sanki nadir bulunuyor Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 Amortisörler çok konforlu. Fakat yol tutuşu zayıf geldi bana. Rüzgardan ciddi şekilde etkileniyor. Belki üst donanım paketlerindeki büyük boy alaşımlı jantlarla bu etki daha az olabilir. 75Bg dizel motor zayıf. Çok bağırıyor. Keyif alamadım. Azıcık hızlanma isteyince ataleti yenmeye çalışan küçük motor, ivmelenme anında motorini içiyor resmen. Pek bana göre değil. En az 90bg dizel almak lazım. 1.2 benzinlisine filan hiç bulaşılmaz. İç mekan malzeme kalitesi orta kalite. Sınıfına göre normal diyebilirim. Fiesta ve Clio'ya göre filan daha az trim ve rüzgar sesi var. Direksiyon hissi çok yapay. Aşırı yumuşak geldi bana. Yüksek hızarda sertleşiyor ama yeterli değil. Direksiyonun tasarımı tuhaf, ortası dışarıya doğru çıkıntılı gibi insan bilek içiyle direksiyonu çevirmek istediğinde ses sisteminin kumandalarına filan basıyor. Sinyal ve silecek kolları Opel'lerde bir tuhaf zaten. Bunda da aynı şekilde. Düzgün kullanabilmek için alışkanlık kazanmak gerekiyor. Vites geçişleri çok sert. Özellikle 3. vites sinir etti beni. Benim kullandığım araçla ilgilide olabilir. Emin olamadım. Ses sistemi beklediğimin çok üzerinde çıktı. Gayet iyi. 15 günlük kullanımım neticesindeki şahsi görüşlerimdir. Yatırım tavsiyesi değildir. Alternatif olarak Clio yada Fiesta'da düşünülebilir. 2 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 1,3 Corsalarda volant sorunlu mu? Bilen bir arkadaşımız bizi aydınlatsın lütfen.90 lıklarda sıkıntı var diye duydum abi.Ama 75 liğe göre çok daha eğlenceli 2 versiyonuda kullandım, az bulunur.Ecoflex 1.3 ler 95hp ile geldi makyajlı D kasada ,volant konusu bunlarda varmı bilmiyorum tabi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 4 saat önce, Berkcan Ergen yazdı: Fiestanın 1.25 mi 1.4 dizel mi daha mantıklı olur acaba bide clio var denk araçlarda. Çok fazla 90 lık yok piyasada sanki nadir bulunuyor 1.25 yurtdışında 2-3 kez kiraladım. Açıkçası 1.25 standart kullanım için gayet ideal. Ama ben gaza bastığımda performans isterim yokuşta çok bayılmasın derseniz sizi mutlu etmeyebilir. Bana motor gayet ideal geldi. Performansa gerek yoksa güzel bence.Gayet stabil çalışıyor. Fransada 250 km otoyol ağırlıklı kullandığımda 110-120 ile seyrettiğimde 5.4-5.6 litre yakmıştı. Almanyada ise kışın 4.8-5 litrelerde 1.5 ay kadar kullandım. Dizelde ise 3,8-4,2 yakıyorum ben ama standart kullanıcı 4.8 falan yakar. Tabi imkan varsa ve düzgün bulunacağına inanıyorsanız Dizel fiesta. 1.25 benzinli de olur bence. Clioyu çok kısa bir arkadaşımınkini sürdüm. DCI motor bence en güzel motorlardan biri ama çok fazla kullanmadığım bir araç için yorum yapmam doğru olmaz. Forumdaki arkadaşların yorumunu dikkate alın. Multijette 75bg ürettiklerini yetkili serviste programla 90lık yapıyorlardı ama corsa öyle mi bilmiyorum. Corsanın benzinlisini hiç kullanmadım. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 Dizel çok az yakar ama 1,25 de fena değil, daha sessiz yumuşak, kolay kolay da sorun çıkmaz, LPG yoksa. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Vural 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Bende bi yakınıma otomatik corsa C almayı düşünüyorum hatta buldum bir araç fakat yarı otomatik (eastironik deniyormuş sanırım yanlış olabilir) nasıldır bunlar sorun çıkarır mı geri kaçırma varmış o çok sorun olurmu bayanlar için? Yorum bağlantısı
Recommended Posts