Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2017 Paylaş 8 Ağustos 2017 Bir saat önce, Murat Gedik yazdı: Sigara yakında dondurma uzakta da ondan Aynen.. Sigara kasada.. alıp hemen dönüyor ve marşa basıyor. enjektör işediği için araç boğuluyor.. Dondurma en uzakta.. onu alıp gelene kadar işediği benzin uçmuş oluyor ve araç düzgün çalışıyor.. 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bir otomobil sahibi otomobiliyle markete gitmektedir, aracını park edip, marketten sigara alıp çıkmaktadır, sigara alıp çıktığı zaman motor geç çalışmaktadır. Aynı sürücü aynı markete aracıyla gidip dondurma alıp çıktığında aracı normal çalışmaktadır. Hadi beyin fırtınası yapalım. Otomobil neden böyle yapıyor ? Araç sahibi bu şikayet ile servise gidiyor. Servis bir anlam veremiyor ve fabrikaya yazıyor.. Sonuçta bir teknisyen yollanıyor ve sorun yaşanan yerde keşif yapılıp olay tekrarlanıyor.. Dondurma dolabının marketin en uzak yerinde olduğu anlaşılıyor.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Ağustos 2017 Paylaş 8 Ağustos 2017 Sonuç olarak sigara her türlü zararlıymış 3 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 8 Ağustos 2017 Paylaş 8 Ağustos 2017 Sigaranın bir kez daha zararlı olduğunu öğrendikten sonra bence benim sorunum ısı müşürü ve ya mafdandır. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 8 Ağustos 2017 Paylaş 8 Ağustos 2017 Aynen.Mehmet abi senin tarafından onaylanmak beni onure ediyor. Teşekkür ederim [emoji1] . 1 Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 10 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2017 On 07.08.2017 at 15:41, Mehmet Ozyurek yazdı: İlk aklıma gelen... Belki daha önce de yazdım.. Motor sıcakken araç çalışmıyorsa, enjektör işiyordur.. (motor boğulur bu durumda, onun için geç çalışır) Hava sıcakken araba çalışmıyorsa ısı müşürü yada maf bozuktur.. Mehmet bey müşür değişti ama aynı problem devam ediyor Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 13 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2017 Maç nedir acaba bu olay motor soğukken yani öğlen sıcağında beklemiş arabamda ilk çalıştırmada yapıyor bu olayı lpg de arkadaşın dediği parça değişti ama gene yaptı hararet müşrü değişti yine yaptı kışın ve serin havalarda bu sorun yok kafama çok takılıyor bu problem iş inada bindi Şimdi, Volkan Arslan yazdı: Maç nedir acaba bu olay motor soğukken yani öğlen sıcağında beklemiş arabamda ilk çalıştırmada yapıyor bu olayı lpg de arkadaşın dediği parça değişti ama gene yaptı hararet müşrü değişti yine yaptı kışın ve serin havalarda bu sorun yok kafama çok takılıyor bu problem iş inada bindi Maç yazmışım mak Yorum bağlantısı
Fatih Emre 15 Ağustos 2017 Paylaş 15 Ağustos 2017 On 13.08.2017 at 07:30, Volkan Arslan yazdı: Maç nedir acaba bu olay motor soğukken yani öğlen sıcağında beklemiş arabamda ilk çalıştırmada yapıyor bu olayı lpg de arkadaşın dediği parça değişti ama gene yaptı hararet müşrü değişti yine yaptı kışın ve serin havalarda bu sorun yok kafama çok takılıyor bu problem iş inada bindi Maç yazmışım mak Volkan Bey, Öğle sıcağında beklemiş aracınızın benzin depo kapağını 1-2 tur çevirip gevşetin. Tıss diye bir ses gelecek. Depo vakum mu yapıyor yanı hava mı emiyor, yoksa artı basınçtan dolayı kapaktan dışarı benzin buharı mı veriyor? Bir kontrol eder misiniz? Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 16 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2017 tamam Fatih bey deneyim 18 saat önce, Fatih Emre yazdı: Volkan Bey, Öğle sıcağında beklemiş aracınızın benzin depo kapağını 1-2 tur çevirip gevşetin. Tıss diye bir ses gelecek. Depo vakum mu yapıyor yanı hava mı emiyor, yoksa artı basınçtan dolayı kapaktan dışarı benzin buharı mı veriyor? Bir kontrol eder misiniz? Bu şekilde yaptıktan sonra normal çalıştırmayı mı deneyim. Bu denemede neyi anlamaya çalışcaz acaba ? Sıkıntılı durum hangisi deponun vakum yapmasımı yoksa artı basınçtan kapaktan dışarı benzin buharımı vermesi mi ? iyi günler Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 16 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2017 On 15.08.2017 at 14:27, Fatih Emre yazdı: Volkan Bey, Öğle sıcağında beklemiş aracınızın benzin depo kapağını 1-2 tur çevirip gevşetin. Tıss diye bir ses gelecek. Depo vakum mu yapıyor yanı hava mı emiyor, yoksa artı basınçtan dolayı kapaktan dışarı benzin buharı mı veriyor? Bir kontrol eder misiniz? Fatih bey benim aracım focus 2 yani depo kapağı yok pompa metal kısma deydiği zaman açılıyor Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 24 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2017 On 16.08.2017 at 18:41, Volkan Arslan yazdı: Fatih bey benim aracım focus 2 yani depo kapağı yok pompa metal kısma deydiği zaman açılıyor Fatih bey cevabınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 21 Mart 2018 Yazar Paylaş 21 Mart 2018 Arkadaşlar yaz geliyor havalar ısınıyor bu problemi çözmek istiyorum artık kış boyunca sıkıntı olmadan bindim aracıma havalar ısınınca sorun tekrar edecek yardım lütfen. Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 23 Mart 2018 Yazar Paylaş 23 Mart 2018 5 yıllık bu problem 2 seneden itibaren var. Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 11 Nisan 2018 Yazar Paylaş 11 Nisan 2018 Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar bu yaz bu sıkıntıyı halletmem lazım kafaya koydum. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 11 Nisan 2018 Paylaş 11 Nisan 2018 LPG program bakın.belli bir ısıda direkt gazda çalışma aktif edildi ise bunu yapar.araç ısındığı için yeterli sıcaklık ortaya çıkınca sistem ilk çalışmayı gaz ile yapar ve gaz ayarı kötü ise geç çalışır Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Nisan 2018 Paylaş 12 Nisan 2018 N80 valfi diye bir valf var vw ailesinde. aynısı fordda da olmalı. depoyu fullerken çok fazla pompa attıktan sonra doldurmak bu valfi bozuyor. sonuç bu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Nisan 2018 Paylaş 14 Nisan 2018 İlk bakılacak yer ısı sensörleri. Sonrasında tüm sensörler. Ancak arıza kofu ararsa bakan usta. Bulamaz. Sensörleri tek tek irdeleyip doğru çalışıp çalışmadığını gözleyecek. Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 18 Nisan 2018 Yazar Paylaş 18 Nisan 2018 Mehmet bey ısı sensörlerine bakıldı Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 18 Nisan 2018 Yazar Paylaş 18 Nisan 2018 Usta olarak Öner otomativ Tuncay usta baktı ısı sensörlerinden olduğunu sanmıyorum ama dedi istersen değiştirelim dedi değiştirdik ama problem devam etti. Yazın sonlarına denk geldiği için arıza bu yaza kaldı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2018 Paylaş 18 Nisan 2018 Tam gaz vererek marşa basınca ne yapıyor ? Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 19 Nisan 2018 Yazar Paylaş 19 Nisan 2018 Denemedim bu şekilde yaparak neyi anlıycaz Mehmet Bey? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Nisan 2018 Paylaş 19 Nisan 2018 9 dakika önce, Volkan Arslan yazdı: Denemedim bu şekilde yaparak neyi anlıycaz Mehmet Bey? Araç boğuluyor mu... onu göreceğiz.. boğuluyorsa, tam gaz verince daha kolay çalışır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts