Volkan Arslan 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Arkadaşlar merhaba Aracım 2010 model focus 2 aracımda teleflex marka tüp var. Aracım sıcak havalarda (güneşe uzun süre maruz kaldığında mesala ) yazın öğlen ilk çalıştırmamda geç marş alma problemi oluşuyor. acaba arıza sıkıntı nedir? sıcaklık sensörümü yoksa benzin pompasımı ? kışın bu problem yok . ben ankarada oturuyorum usta tavsiye ederseniz de gösteririm. yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 2 Şubat 2017 Yazar Paylaş 2 Şubat 2017 yok mu yardım edecek kimse arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 10 Şubat 2017 Yazar Paylaş 10 Şubat 2017 Arkadaşlar gerçekten sıkıntı yaşıyorum bu olaydan dolayı arabayı bile değiştirmeyi düşündüm. yardım bekliyorum . Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Benim 2009 model ford focus da brc lpg var ekim ayı olup havalar soguduğu zaman sorun olmuyor ama havalar ısınmaya başladığında özellikle motor soğukken birinci marşta rölanti dalgalanıp stop ediyor. İkinci marşta sorunsuz çalışıyor. arabayı aldığımdan birkaç ay sonra olmaya başladı alalı 3,5 sene oldu sıcak havalarda özellikle bu durum meydana geliyor. Ustalar direk benzim pompası diyorlar ama bazı ustalarda benzin pompası olsa 3 senede tamamen biterdi diyorlar. Sizce sorun ne olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 17 Şubat 2017 Yazar Paylaş 17 Şubat 2017 Banada aynı şekilde benzin pompası denildi. Ama ustalar benzin pompası olsa yaz kış yapar denildi. ısı sensörü daha mantıklı geliyor. arkadaşların yardımıyla çözeriz inşallah bu problelemi Yorum bağlantısı
Bayram Bozkurt 20 Şubat 2017 Paylaş 20 Şubat 2017 Lpg tuşuna basılı tutarak marşa basın bakalım eğer sorunsuz çalışırsa. Benzin otomatiğine baktırın. Araç ilk çalışmada 35 derece motor sıcaklığına kadar benzinde çalışır. Venus_V3_5570 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 21 Şubat 2017 Yazar Paylaş 21 Şubat 2017 Sorunlu çalışırsa nedir peki? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 Eski aracim Bora da sabah sikinti yok gun icindeki diger calismalarda gec mars aliyordu. Hararet musiri oldugundan emindim degistirdik duzeldi. Musir bozuk olunca mars esnasinda ne kadar yakit gonderecegini ayarlayamiyor arac. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 1 Mart 2017 Yazar Paylaş 1 Mart 2017 Metin bey aracım sıcak havalarda ilk çalışma anında yani öğlen 1 yada 2 gibi aracın bayağ ısındığı anlarda ilk çalıştırmam da zor çalışıyor. daha sonraki çalıştırmalarımda sıkıntı olmuyor. kışın sonbaharda hiç bir sorun yok. kış boyunca aracım rahat çalıştı yani. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 Yazın sıcaklarda benim eski aracımda da buna benzer bir sorun vardı. LPG düğmesine basılı çalıştırdığımızda çalışıyordu. Sorunun benzin pompasında olduğu söylenmişti. Bence sizinde sorununuz pompada. Kışın yapmıyor çünkü iyi soğuyor yazın sıcaklarda ısınınca sapıtıyor. Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 3 Mart 2017 Yazar Paylaş 3 Mart 2017 lpg düğmesine basılı tutup çalıştırmayı deniycem. usta da bana ilk arabaya bindidğinde kontağı aç (arabayı çalıştırmadan ) 2 dak bekle kontağı kapat tekrar aç yine 2 dakika bekle en son arabayı çalıştır sıkıntısız çalışıyorsa benzin pompası yoksa tüp demişti ama yine sıkıntılı çalıştı . Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 7 Mart 2017 Yazar Paylaş 7 Mart 2017 bu konuyla ilgili ankarada tavsiye edebileceğiniz usta varmıdır? Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 22 Mart 2017 Yazar Paylaş 22 Mart 2017 bu konuyla ilgili ankarada tavsiye edebileceğiniz usta varmıdır? Yardım arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 5 Nisan 2017 Yazar Paylaş 5 Nisan 2017 focus 2 nin benzin pompasını ne kadara değiştiririm acaba? birde sıcaklık sensörü ? ikisinden biri yüzünden bu sıkıntıyı yapıyor. değiştirip kurtulmayı umuyorum. havalr ısındı yine başladı problem. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 Şu konuda usta tavsiyeleri var Volkan Bey.. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 6 Nisan 2017 Yazar Paylaş 6 Nisan 2017 focus 2 nin benzin pompasını ne kadara değiştiririm acaba? birde sıcaklık sensörü ? ikisinden biri yüzünden bu sıkıntıyı yapıyor. değiştirip kurtulmayı umuyorum. havalr ısındı yine başladı problem. Teşekürler 18 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Şu konuda usta tavsiyeleri var Volkan Bey.. Geçmiş olsun. teşekkürler Yorum bağlantısı
Oğuzhan Gül 11 Nisan 2017 Paylaş 11 Nisan 2017 Aynı sorun bendede mevcut. Sık olmasada havalar isininca marş uzuyor Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 12 Nisan 2017 Yazar Paylaş 12 Nisan 2017 Nisanda biraz güneş oldu gene yaptı. 2 parça dan şühleniyorum. sıcaklık ısı sensörü ve benzin pompası. Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 8 Haziran 2017 Yazar Paylaş 8 Haziran 2017 bu hafta sonu ustaya göstercem inşallah çözüm buluruz Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 9 Haziran 2017 Yazar Paylaş 9 Haziran 2017 On 20.02.2017 at 14:09, Bayram Bozkurt yazdı: Lpg tuşuna basılı tutarak marşa basın bakalım eğer sorunsuz çalışırsa. Benzin otomatiğine baktırın. Araç ilk çalışmada 35 derece motor sıcaklığına kadar benzinde çalışır. Venus_V3_5570 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi malasef basılı tutup çalıştırdım ama yine geç çalıştı araba. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Gül 9 Haziran 2017 Paylaş 9 Haziran 2017 Basılı tutarak çalıştırma her lpg markasında olmuyor. Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 9 Haziran 2017 Yazar Paylaş 9 Haziran 2017 5 saat önce, Oğuzhan Gül yazdı: Basılı tutarak çalıştırma her lpg markasında olmuyor. ne yapmam lazım peki tüp markası teleflex Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 9 Haziran 2017 Paylaş 9 Haziran 2017 Acaba sorunu olanlar nasıl hallettiler? yazarsanız bilgileniriz. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Gül 9 Haziran 2017 Paylaş 9 Haziran 2017 Aynı sorun bendede var. Benim lpg cangaz marka basılı turak direkt lpg ile çalışmıyor. Çok ilgilenmedim sorunla çünkü çok sık yapmıyor. En son 15 gün olmuştur yapalı. Gün içerisnde 1 kaç kez yaptı ama birdaha olmadi. Sorunun sebebini bende merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Volkan Arslan 12 Haziran 2017 Yazar Paylaş 12 Haziran 2017 evet bu sorun başına gelen arkadaşlar çözüm konusunda yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts