Macit Aliyev 2 Temmuz 2018 Paylaş 2 Temmuz 2018 Bugun biraz araştırdım, bir tarafı ince 3M yapıştırıcı, bir tarafıda keçe gibi birşey oluyormuş kutusunun içinde. Onu ana makineyle gps modülünün arasına yapıştdıktan sonra bu problem çözülüyormuş. 1 saate kadar deneceğim. İşe yarayıp yaramadığını paylaşırım. 15 dakika önce, Cem Işık yazdı: Muhtemelen şarj soketinde soğuk lehim var. Açıp lehimleri tazelemek gerekecektir Benim kamerada şarj kablosu direkt gps modülüne bağlanıyor. Ana makine de gpse. Yorum bağlantısı
Erdem Yılmaz 2 Temmuz 2018 Paylaş 2 Temmuz 2018 ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum,hiç güncelleme yapmadım. sizce yapmalımıyım ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2018 2 saat önce, Mais Jannataliyev yazdı: Abi herhangi bir yerine Yanı parmağımı koyduğumda GPS modülüne sıkıştırıyorum o zaman sorunsuz çalışıyor. Sorun kronik.. Gps anteni ve kamera arasındaki bağlantıda sorun var.. Elektriği direk kameraya verirsen sorunsuz çalışır.. Çözümü hakkında forumda bir bilgi vardı.. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 2 Temmuz 2018 Paylaş 2 Temmuz 2018 Bu arada o yapıştırılan zımbırtıyı yapıştırdım pek sağlam olmadı ama şuan için çalışıyor gibi. 1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Sorun kronik.. Gps anteni ve kamera arasındaki bağlantıda sorun var.. Elektriği direk kameraya verirsen sorunsuz çalışır.. Çözümü hakkında forumda bir bilgi vardı.. Elektriği direkt kameraya verip bir de öyle deneyeceğim. Mehmet abi, dediğin konuyu forumda aramaya çalıştım, bulamadım. Eğer biliyorsan link verebilir misin? Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 2 Temmuz 2018 Paylaş 2 Temmuz 2018 Mehmet abi, buldum o dediğin konuyu. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2018 Mehmet abi, buldum o dediğin konuyu. Teşekkürler.Hadi bakalım. Çözüm konusu bekliyorum Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 3 Temmuz 2018 Paylaş 3 Temmuz 2018 Bugun sabah şarj kablosunu GPS'den çıkarıp direkt kameraya bağladım. GPS de hala temassızlık vardı. Gpsi görmüyordu kamera. Neyse dedim yine bakarım en azından gps'siz çalışsın şimdilik. İşe geldim SD kartı kontrol ettim.Kart boş. Sadece montajı çekmiş.)) Bugun gpsle kamera arasına aliminium folyo sıkıştırıp tekrar deneyeceğim. Bir videoda görmüştüm. Umarım işe yarar. Başka ne yapabilirim? Varmıdır tavsiyeleriniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2018 2 saat önce, Mais Jannataliyev yazdı: Başka ne yapabilirim? Varmıdır tavsiyeleriniz? Elektriği direk kameraya verince çalışması gerekirdi.. Kablon sorunlu olabilir.. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 4 Temmuz 2018 Paylaş 4 Temmuz 2018 Temassızlık problemini bir nevi çözdüm. Gps modulunu tak çıkarmaktan pimleri yamulmuş. Kamerayla gps arasına kutunun içinden çıkan zımbırtıdan ekledim (bir tarafı yapışkan diğer tarafı keçeli). Son kontrolde henüz gpsi görmüyordu ve kameraya dokununca oynuyordu. Çok fazla kalın yapamadım çünkü bir birine geçmiyodu artık. Bundan sonra resimdede görüldüğü üzere bir tarafına plastik kelepçeden uygun boyutta kesip sıkıştırdım. Şuan hiç bir problem yok.Oynama yok.GPSi de görüyor. Hatta güç kablosunu eskisi gibi GPS modülünden veriyorum. Arabada da denedim sarsıntıda bir sıkıntı olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2018 Neden söküyorsun ki.. Her akşam alıyor musun.. ? Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 4 Temmuz 2018 Paylaş 4 Temmuz 2018 56 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Neden söküyorsun ki.. Her akşam alıyor musun.. ? Yok abi. Normalde hiç sökmem. Sadece kartı çıkarır takardım. Bu temassızlık olduktan sonra sök tak sök tak birazda ondan bozuldu pimler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Bu kamera için 64 gb bir hafıza kartı alacağım. Kartlara baktım da bir çok marka ve özellik çıkmış.. Ne almalıyım ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Bu kamera için 64 gb bir hafıza kartı alacağım. Kartlara baktım da bir çok marka ve özellik çıkmış.. Ne almalıyım ? Arabadakine bakıp yazarım abi. Kırmızı Samsung öneriliyordu genelde. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Metin Akbal yazdı: Kırmızı Adam kırmızıyla kafayı yedi 😂 Evo abi evo.. 😀 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Alpay Sumer yazdı: Adam kırmızıyla kafayı yedi 😂 Evo abi evo.. 😀 Sayenizde kırmızı hicbirsey almayacaz bu gidişle 😊 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Bu kamera için 64 gb bir hafıza kartı alacağım. Kartlara baktım da bir çok marka ve özellik çıkmış.. Ne almalıyım ? V30 al abi, 4K kameraya geçince çalışmıyor aşağısı. https://www.akakce.com/hafiza-karti/en-ucuz-sandisk-sdsqxcu-064g-gn6ma-extreme-pro-64gb-micro-sd-fiyati,1983951704.html 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Araç kameraları için yüksek dayanıklı modeller de öneriliyor. SanDisk High Endurance microSDXC Hafıza Kartı 64 GB + Adaptör (Dash Camları ve Özel Güvenlik Kameraları için, 100 MB/s Okuma, Full HD ve 4K Videolar için V30) https://amzn.eu/d/5tZUKl3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Tamam V30 alayım.. Benim kamera arada bi cik cik edip kaydı durduruyor. sonra hemen kayıt yapmaya devam ediyor.. Ama sık cik cikliyor.. Bu sebeple hafıza kartını değiştirmek istemiştim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Tamam V30 alayım.. Benim kamera arada bi cik cik edip kaydı durduruyor. sonra hemen kayıt yapmaya devam ediyor.. Ama sık cik cikliyor.. Bu sebeple hafıza kartını değiştirmek istemiştim. Kapasitör gidici olmasın? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Sani Gerşon yazdı: Kapasitör gidici olmasın? Elektriğe bağlıyken yapıyor onu. kapasitör olduğunu sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts