Ömer Çayırtepe 12 Şubat 2017 Yazar Paylaş 12 Şubat 2017 16 saat önce, Metin Akbal yazdı: @Ömer Çayırtepe Ellerinize saglik harika is. Sanirim ki artik teyplere gerek kalmayacak. Arac ile telefon baglantisini nasil yaptiniz o kisimda bir eksiklik var. Arduino karta ne sekilde bagli arac? Daha detaylandiracak yeni bir konu mu acacaksiniz bu konudan mi ilerleyeceksiniz? Ona gore konuyu sabitleyebiliriz. Teşekkürler, arduino kartına takılı olan can bus shield'ı aracın obd2 portundaki gerekli pinlere bağlayarak çalıştırıyorum. Çok fazla uğraşacak vaktim olmadığından dolayı araca tablet monte etmek yerine arduino'ya bluetooth modülü bağlayarak kablosuz çalışacak şekilde araca monte etmeyi düşünüyorum. Bu şekilde kontağı açınca otomatik olarak telefonuma bağlanacak ve ses + direksiyon kumandalarını kablosuz olarak iletecek. Teknik bilgiler de içeren daha detaylı bir konu açmayı düşünüyorum bir problem olmazsa. 1 Yorum bağlantısı
Şükrü Koyuncu 28 Ekim 2017 Paylaş 28 Ekim 2017 Ömer Bey, Öncelikle elinize sağlık çok güzel çalışma olmuş. Benim elimde aşağıdaki kartlardan bulunmakta.Bende bu sistemden istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler. * 1Set MCP2515 Can Bus Shield Board SPI Interface 9 Pins Standard Sub-D Connector Expansion Module DC 5-12V For Arduino Seeeduino * Leonardo R3 development board Board + USB Cable compatible (with logo) Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Aralık 2017 Paylaş 7 Aralık 2017 Konunun akibeti nedir @Ömer Çayırtepe Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 8 Aralık 2017 Yazar Paylaş 8 Aralık 2017 On 12/7/2017 at 15:50, Metin Akbal yazdı: Konunun akibeti nedir @Ömer Çayırtepe Arabayı satınca daha fazla bir şey yapamadım maalesef Youtube'dan ulaşanlara yardımcı olmaya çalışıyorum, onlar arasında bir arkadaş android tv box ve 7" dokunmatik ekranı aracına monte etmişti, bu kartı da bağlayınca baya güzel bir şey çıktı ortaya. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 (düzenlendi) Tesekkur ederim Peki ornek alabilir miyiz o calismalari? 8 Aralık 2017 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 8 Aralık 2017 Yazar Paylaş 8 Aralık 2017 Bahsettiğim arkadaş hdmi girişli 7" bir dokunmatik ekranı uygun bir çerçeveyle araca monte etmiş, android tvbox'ı da bu ekrana bağlamıştı. Arduino bağlantısını da yapınca direksiyon tuşları vb. çalıştığı için orijinale yakın güzel bir ekran olmuştu. Fakat bu arkadaşla daha sonra iletişim kurmadık. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ali Yanatma 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Selam arkadaşlar bahsedilen arkadaş benim Selam ömer hocam Dediğin gibi aracıma 7 inç Android işletim sistemli ekran taktım senin arduino çalışmandaki kodlarla direksiyon tuşlarından müzik ve video değiştirme işlevini yapıyor Ama şu senin radyo olayını yapamadım o işe bi yardımcı olsan https://youtu.be/hUjkxypLQHQ Video da ekranın görüntüsü var ayrıca direksiyon tuşlarından değiştirme 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 14 saat önce, Ahmet Ali Yanatma yazdı: Selam arkadaşlar bahsedilen arkadaş benim Selam ömer hocam Dediğin gibi aracıma 7 inç Android işletim sistemli ekran taktım senin arduino çalışmandaki kodlarla direksiyon tuşlarından müzik ve video değiştirme işlevini yapıyor Ama şu senin radyo olayını yapamadım o işe bi yardımcı olsan https://youtu.be/hUjkxypLQHQ Video da ekranın görüntüsü var ayrıca direksiyon tuşlarından değiştirme Peki o kodlamalarla herhangi bir müzikçalar veya video oynatıcı üzerinde değişiklik yapılabiliyor mu diğer şarkıya geçme vs gibi? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 Zaten o işe yarıyor Sundan dedim bu kodlamaya ozel ios veya android uygulamasi yazmak gerekir mi diye. Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 7 Şubat 2018 Yazar Paylaş 7 Şubat 2018 1 saat önce, Metin Akbal yazdı: 1 saat önce, Ahmet Ali Yanatma yazdı: Zaten o işe yarıyor Sundan dedim bu kodlamaya ozel ios veya android uygulamasi yazmak gerekir mi diye. Cihaza mediaplayer komutlarını gönderiyor. Müzikçalar veya video oynatıcı farketmeksizin hepsinde çalışır. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 Cihaza mediaplayer komutlarını gönderiyor. Müzikçalar veya video oynatıcı farketmeksizin hepsinde çalışır.O zaman ustad radyoya cevap bekliyoruz [emoji16] Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 7 Şubat 2018 Yazar Paylaş 7 Şubat 2018 1 dakika önce, Metin Akbal yazdı: O zaman ustad radyoya cevap bekliyoruz Arabayı satmasam uğraşırdım biraz daha ama şuanda çok zor 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ali Yanatma 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 8 dakika önce, Ömer Çayırtepe yazdı: Arabayı satmasam uğraşırdım biraz daha ama şuanda çok zor Son yaptığın halinle bile aslında on numara iş ama nedense yapamadım ben üstad Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 7 Şubat 2018 Yazar Paylaş 7 Şubat 2018 1 dakika önce, Ahmet Ali Yanatma yazdı: Son yaptığın halinle bile aslında on numara iş ama nedense yapamadım ben üstad O android uygulamasını çok stabil hale getirebilsem onu da paylaşırdım da onda da yapılacak çok iş vardı. Kısa vadede özel bir durum olmazsa pek birşey yapamam gibi görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts