Mustafa Arıkan 11 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2023 Emre Şimşek yazdı: New old stock derler. Candır En sevdiğim inceden kolleksiyon havası verir, zevk verir. Candır 👍 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2023 (düzenlendi) Her sabah döndüğüm sokak köşesini dönerken bu kez içeriden almışım biraz ve sağ arka teker kaldırımın köşesine gelip yarıldı. Baya karpuz gibi yarıldı Stepneyi taktım ve sanayi yollarına düştüm. Alelacele bir kaç lastik testine baktım ve sanayide fiyat aldım. 1950TL’ye Continental PremiumContact7 için anlaştık. 9 taksitle hallettik. Lastikler 2023 20.hafta üretimi. 24 Temmuz 2023 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Güzel lastik.. geçmiş olsun ve güle güle kullan.. Hepimiz yapıyoruz bu tür hataları 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 (düzenlendi) Önce geçmiş olsun, sonra hayırlı olsun. Ben de geçen ay iki kez yaptım aynı hatayı. Birinde sağdan gelen motordan sakınayım derken lastiğin yanağı sürttü. Birinde de ben erken döndüm. Çok şükür hasarsız atlattık. 24 Temmuz 2023 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hepimiz yapıyoruz bu tür hataları yok öyle birşey. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Değişmesine bahane olmuş galiba. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Doğan Arşiray yazdı: yok öyle birşey. Ben senenin birinde 3 defa kapana girmiştim.. Çağlar ve bölgenin çekicisi iyi bilir detayları Yol yardımını aradığımda, kendimi tanıtınca "yine mi" diyorlardı artık.. Hep aynı çekici geliyordu, sırıtarak geliyordu artık Gülme, gece yarısı dağın başına çağırrım bak diyordum 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2023 Evren Erakçora yazdı: Değişmesine bahane olmuş galiba. Evet seneye yeni yazlıklara geçerim diye plan yapıyordum. Yarılınca değişime bahane oldu. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Mustafa Arıkan yazdı: Evet seneye yeni yazlıklara geçerim diye plan yapıyordum. Yarılınca değişime bahane oldu. Hayırlı olsun daha ucuza alınmış diyelim bahane olsun Mehmet Ozyurek yazdı: Ben senenin birinde 3 defa kapana girmiştim.. Çağlar ve bölgenin çekicisi iyi bilir detayları Yol yardımını aradığımda, kendimi tanıtınca "yine mi" diyorlardı artık.. Hep aynı çekici geliyordu, sırıtarak geliyordu artık Gülme, gece yarısı dağın başına çağırrım bak diyordum 500L'de de bana aynısı oluyordu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Geçmiş olsun. Diğer 3 lastik eski miydi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçmiş olsun. Diğer 3 lastik eski miydi 2018’de aldığım Lassa Driveways lastiklerdi. Diş derinliği iyi ama taş gibi olmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Mert Gülkokan yazdı: Hocam lassa ne kadar sürede sertleşti lassa düşünüyorum da kullananlara sormak iyi oluyor birde greenways var Sakin kullanıyorsan harika lastik, uzun ömürlü dayanıklı, az yakar, sessiz. Ama viraj alma spor kullanımda vs zayıf. Greenways. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2023 Mert Gülkokan yazdı: Hocam lassa ne kadar sürede sertleşti lassa düşünüyorum da kullananlara sormak iyi oluyor birde greenways var Taksici lastiği dersem sanırım olay anlaşılır. Ben alırken etiket değerine göre fiyatı en iyi lastik idi. Tercih sebebim buydu. Diş aşınma anlamında çok iyi lastik bitmiyor ama şimdi yenilerle kıyaslayınca çok sertleştiği aşikar. Ben şahsen tekrar tercih etmedim. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 6 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2023 Kapı çıtalarının uçlarında boya kalkması olmuştu. Bazı yerlerine de rütuş yapmıştım. Kötü görüntüden kurtulmak için boyadım yeniden. 7 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Mustafa Arıkan yazdı: Kapı çıtalarının uçlarında boya kalkması olmuştu. Bazı yerlerine de rütuş yapmıştım. Kötü görüntüden kurtulmak için boyadım yeniden. Ton farkı oldu mu? Gazetesiz fotosu var mı 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 7 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2023 Ton farkı ben çıplak gözle fark edemiyorum. Fotoda da baktım ama fark göremedim. Bence güzel tuttu rengi. 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 Eylül 2023 Yazar Paylaş 17 Eylül 2023 305.000km’den selamlar; Az kaldı bu araç beni otomatik şanzıman ustası yapacak Yine bir sorun. Neyseki daha önceden tecrübe ettiğimiz o-ring kaynaklı bir sorun. Sorunun oluşma sebebi arazide dar bir yerden dönerken aracı geri geri toprak bir yükseltiye çıkarmak zorunda kaldım ve zorladığım anda bir vuruntu oldu. Daha önce de bu sorunu yaşamıştım. Hidrolik beyin üzerinde geri vites pistonunun (sanayi ağzıyla sürgü diyorlar) yağ basıncını sağlayan tapanın o-ringi patlıyor. (DSG’lerde basınç tüpü o-ringinin patlaması gibi bir şey) Neyse ki çözümü kolay alttan karteri açıp beyin üzerindeki o-ring değişti. Yağ ve filtremiz yeni olduğu için işlem yapılmadı eskileri tekrar kullanıldı. Görseli de buraya bırakıyorum. Bir daha olursa ustaya gitmeden kendim yapacağım artık. 6 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Eylül 2023 Paylaş 17 Eylül 2023 Geçmiş olsun, bunun şanzımanı seni usta yaptı diyebiliriz artık. 😁 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 17 Eylül 2023 Paylaş 17 Eylül 2023 Manuele çevrilse daha randımanlı olmaz mı? Bu ustaya ben bir türlü ulaşamadım şanzıman yağını değiştirmek için 🤨. Yorum bağlantısı
Recommended Posts