Mustafa Arıkan 19 Şubat 2022 Yazar Paylaş 19 Şubat 2022 Selim Bilgin yazdı: Güzel olmuş. Kaça yapıyorlar güncel? Benim de aklımdan geçiyor bazen. 2500’e yapıyorlar sıfırdan. Mehmet Ozyurek yazdı: Ben neden fark göremiyorum. Abi eskisinin rengi tutmamış diye ilk sen demiştin Sırf senin için yeniden yaptırdım bak rengi de tutturdular 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Şubat 2022 Paylaş 19 Şubat 2022 Bence daha güzel olmuş. Önceki kırmızı gibi duruyormuş biraz daha. Bu arada direksiyon simidi hala duruyor, lazımsa 😃 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Şubat 2022 Paylaş 19 Şubat 2022 çok daha iyi olmuş. sıra koltuklara geldi bence. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Şubat 2022 Yazar Paylaş 19 Şubat 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Bence daha güzel olmuş. Önceki kırmızı gibi duruyormuş biraz daha. Bu arada direksiyon simidi hala duruyor, lazımsa 😃 Aklımda olsun lazım olursa haber ederim. Doğan Arşiray yazdı: çok daha iyi olmuş. sıra koltuklara geldi bence. Opsiyon olarak gelen Recaro’lardan bulursam olur. Yada güzel bir Highline koltuk takımı da olur yoksa 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Şubat 2022 Paylaş 19 Şubat 2022 Higland koltuğu yakışır. 😄 Bunun kadifeler de güzel ama. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Şubat 2022 Yazar Paylaş 19 Şubat 2022 Selim Bilgin yazdı: Higland koltuğu yakışır. 😄 Bunun kadifeler de güzel ama. Kumaş olarak kadifesi çok güzel, ne eskiyor ne yıpranıyor. Kolay kolay yırtılmışını göremezsiniz. Ama tip olarak highline koltukları daha güzel yanal destekleri filan. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Valla bende fark göremedim kuaföre gidip aynısı gibi çıkan bayanlar gibi geldi [emoji28] 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Bir arkadaşımın hediyesi Bose amfi Seti tamamlayıp (4 adet Bose kapı hoparlörü ve Audi A8 Bose Subwoofer) montajı yapmayı planlıyorum. Orijinal malzemeleri seviyorum bu sefer fayansları degil parcayı beğendim 🥰 Keşşşke benim ooolsaaa... ☠️ Mustafa Arıkan yazdı: 2500’e yapıyorlar sıfırdan. Abi eskisinin rengi tutmamış diye ilk sen demiştin Sırf senin için yeniden yaptırdım bak rengi de tutturdular Aha emminin unutkanlık yine baslamis..😂 Metin Akbal yazdı: Valla bende fark göremedim kuaföre gidip aynısı gibi çıkan bayanlar gibi geldi sen belanı arıyosun boyle söylenirmi yahu 😂biri gelip görse naparuk 😱 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 eskisinin rengi, yenisinin de damar büyüklükleri fark etmiş ama yenisi daha iyi bence 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Hakan ahşap efsane yapıyor. E ye yaptırdım 1500 e direksiyon arti yıldızlı airbag almıştım. Pandemi başında. Eskisini de daha sonra onlara satmıştım Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 20 Şubat 2022 Yazar Paylaş 20 Şubat 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Hakan ahşap efsane yapıyor. E ye yaptırdım 1500 e direksiyon arti yıldızlı airbag almıştım. Pandemi başında. Eskisini de daha sonra onlara satmıştım Benden sonra bir arkadaşımı daha oraya yaptırmaması için uyardım ama beni dinlemedi. Sonuç olarak ikimizde yeniden işlem yaptırmak zorunda kaldık. Bendekinde alt ahşap çatladı. Garantiden yaparız dediler ama arkadaşın direksiyonundaki hataları görünce vazgeçtim. Nanovipdizayna gönderdim. Sıfır hata ile yaptılar. Hakan ahşaptan çok daha profesyoneller. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Ayıp etmiş benimki sıkıntısız idi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Bugün aracın altında ufak bir ıslaklık fark ettim. Antifriz kaçırmış. Usta ile kontrol ettik, arka su flanşından geldiğini gördük. Flanş ve kütüğü söktük. Contası berbat halde idi. Diğer contaları da yenileyip halletti saolsun. 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Aluminyum flanşın yüzeyindeki contayı dikine kesen kanalların ne işe yaradığını çözemedim. Eski conta tam oradan yıpranmış. Amaç ne acaba? Uygun antifriz ile düzenli olarak değiştiği için söktüğümüz yerin içi tertemiz çıkıyor, rahatlıyorum bu şekilde gördükçe Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Aluminyum flanşın yüzeyindeki contayı dikine kesen kanalların ne işe yaradığını çözemedim metal genleşme payı olabilir? tam da civata delikleri altında. aluminyum gevrektir kalın malzeme çatlar ısı farkı ile 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 (düzenlendi) İlk kez görüyorum. Conta da oradan patlayınca tuhaf geldi. Genleşme için keşke başka bir çözüm bulsalarmış Çünkü yeri gıcık olduğu için işçiliği zor. Bu da onarım maliyetine yansıyor 24 Mart 2022 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 çentik var , conta illa oradan zaman içinde hasar alacak ama gövdenin sağlamlığını esas almıştır, contanın görevi zaten çatlayıp patlaıp sıvı kaçırmak, değişir basit parça 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Mustafa Arıkan yazdı: başka bir çözüm Kaynakçıya götür doldursun orayı Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Kaynakçıya götür doldursun orayı Sun-fix ile doldurmak bile geldi aklıma Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 hımm Aluminyum flanş en sevdigim 2019da bu su flansinı dısarda firmalar 40-60 liraya satıyorlardı takıyorsun bir yıl sonra yamulur bır sıcak bır soguk. o zaman dogustan 210tl oem getirtmiştim. hala sızma tıklama kacırma yok. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 10 Nisan 2022 Yazar Paylaş 10 Nisan 2022 Arka amortisör takozlarını değiştirdim. Tanesi 65₺. Kendim hallettim işçilik cepte kaldı. Bunlarda eskilerin durumu; 9 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Körük mü takoz mu hocam? Bi de yay falan tehlikeli işler. Nasıl yaptınız? Yanlış mı hatırlıyorum, amortisörü sökmek için yaylar da sökülüyordu 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: amortisörü sökmek için yaylar da sökülüyordu Arkalar için genellikle helezonları sökmeye gerek yok aracı kaldırıp karşılıklı civatalar alınınca komple çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Körük mü takoz mu hocam? Bi de yay falan tehlikeli işler. Nasıl yaptınız? Yanlış mı hatırlıyorum, amortisörü sökmek için yaylar da sökülüyorduBu aracın amortisorlerini de Mustafa değiştirmişti kendisi [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts