Okay Kaygusuz 15 Temmuz 2021 Paylaş 15 Temmuz 2021 Alpay Sumer yazdı: Haklısın ama epeydir sööyle güzel bi tost yiyemedim.. Bende denizlide yemistim ocakti herhalde hala tadi damagimda adam karisik biseyler yapmıştı bide yayik ayran uff 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2021 Mustafa Arıkan yazdı: Sanayi pozu verdik yine. Bayram sonunda uzunca bir geziye çıkacağım. Kontrollerimizi yaptırdık. İyiyiz iyi. Maşallah 🧿 Foruma bir foto attım, başıma gelmeyen kalmadı. Daha foto filan yok 😂 Arabayı da yıkamayacağım, pislik içinde kalsın öyle gezeceğim. Ne nazarmış çıkmadı gitti 😂 Maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor 😂 https://www.instagram.com/reel/CRYPwp5jAAu/?utm_medium=copy_link 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Mustafa Arıkan yazdı: Foruma bir foto attım, başıma gelmeyen kalmadı. Daha foto filan yok 😂 Arabayı da yıkamayacağım, pislik içinde kalsın öyle gezeceğim. Ne nazarmış çıkmadı gitti 😂 Maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor 😂 https://www.instagram.com/reel/CRYPwp5jAAu/?utm_medium=copy_link Hayırdır inşallah, km resmi harici 😅 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Mustafa Arıkan yazdı: Foruma bir foto attım, başıma gelmeyen kalmadı. Daha foto filan yok 😂 Arabayı da yıkamayacağım, pislik içinde kalsın öyle gezeceğim. Ne nazarmış çıkmadı gitti 😂 Maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor 😂 https://www.instagram.com/reel/CRYPwp5jAAu/?utm_medium=copy_link Geçmiş olsun, şanzıman? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2021 Selçuk Bakış yazdı: Hayırdır inşallah, km resmi harici 😅 Selim Bilgin yazdı: Geçmiş olsun, şanzıman? Aynen. Benim şanzıman karteri 8-10 kere sökülmüştür. Her yağ değişiminde ve arızalarda söküldü. Karter vidalarını tork anahtarı ile sıkmadıkları için usta veya çırak her defasında kendi el ayarına göre sıkıyor. Tabi sıka sıka karter vida yuvaları bombe yapmış ve contayı kesmiş. Yağ kaçırdı şanzıman. Çok şükür ki erken fark ettim. Sabah çekiciye yükleyip Kayseriye götürdüm. Karter değişti, yağın eksiği tamamlandı. Çıkıp geldim. Usta da aynısını dedi. Hocam araban çok dikkat çekiyor. Nazar oluyordur dedi 😂 Kahretsin dedim bir daha uğraşmayacam arabayla. 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Foruma bir foto attım, başıma gelmeyen kalmadı. Daha foto filan yok [emoji23] Arabayı da yıkamayacağım, pislik içinde kalsın öyle gezeceğim. Ne nazarmış çıkmadı gitti [emoji23] Maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor [emoji23] https://www.instagram.com/reel/CRYPwp5jAAu/?utm_medium=copy_linkSorma [emoji1787] Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Sakınılan göze çöp batıyor kesinlikle. Biz de arkadaşla yolda bak ne güzel gidiyor akıyor yolda filan derken alternatörü ele aldık. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Maşallah diyelim de olayın bilimsel açıklaması da yapılmış 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Maşallah diyelim de olayın bilimsel açıklaması da yapılmış Bizim halt yememiz tork anahtarı ile sıkmıyoruz ondan oluyor demiyorlar da nazar hocam nazar diyorlar 😂 3 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Mustafa Arıkan yazdı: Bizim halt yememiz tork anahtarı ile sıkmıyoruz ondan oluyor demiyorlar da nazar hocam nazar diyorlar 😂 geçmiş olsun Allah beterinden korusun nazarlardan esirgesin 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Nazar boncuğu yerine tork anahtarı smaylisi 😂 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2021 Bahadır Taşpolat yazdı: geçmiş olsun Allah beterinden korusun nazarlardan esirgesin Teşekkürler. Alpay Sumer yazdı: Nazar boncuğu yerine tork anahtarı smaylisi 😂 Bizim ustalara ustalık belgesi aldığında tork anahtarı hediye etmeli devlet 😊 Tabi kullanmasını da öğretmek şartı ile 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Nazar boncuğunu tork anahtarı ile kafasında paralasak 😀 geçmiş olsun erken fark etmişsin Allah'tan. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Geçmiş olsun. Karterin contasi varmi normal silikon mu sıkıyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2021 Selçuk Bakış yazdı: Nazar boncuğunu tork anahtarı ile kafasında paralasak 😀 geçmiş olsun erken fark etmişsin Allah'tan. Teşekkürler Okay Kaygusuz yazdı: Geçmiş olsun. Karterin contasi varmi normal silikon mu sıkıyorsunuz Meyle marka conta kullandık. Conta karterde oynamasın diye çok az sıvı conta sürüyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Temmuz 2021 Paylaş 17 Temmuz 2021 Usta hatası mı bu Mustafa? Şanzıman taze bakım görmüştü? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2021 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Usta hatası mı bu Mustafa? Şanzıman taze bakım görmüştü? Tork anahtarı kullanmamazlık diyelim hocam 😂 Şanzımandan yana çok şükür bir problemim yok. 17 Temmuz 2021 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 24 Temmuz 2021 Paylaş 24 Temmuz 2021 Merhaba arkadaşlar Bir arkadaşım az önce aradı ve ilandaki araci almayı düşündüğünü söyledi Fiyat uygun olup km yuksek olunca ilk olarak enjektör, turbo, dpf varsa bunları kontrol ettirmesini söyledim Sizin yorumunuz nedir?Edit:Mustafa bey kusura bakma lütfen bu sayfa biraz araca özel ama direk aracın birebir aynısı olunca konu dagilmamasi için başlık olarak senin arac paylaşımının altına yazdımEdit 2: Arkadaşım araci canlı olarak görmüş içine sinmemis henuz yorumda gelmemisken linki sildim tesekurler 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2021 Yapılan yol: 742km Ortalama hız: 31km/h Yol bilgisayarı tüketim değeri: 7,5 l/100km Pompa ölçüm tüketim değeri: 7,58 l/100km Yaklaşık 200km’si şehirler arası, gerisi şehir içi. Yoğun klima kullanımı var. 7 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2021 Akü sabitleme ayağı benim araçta kaybolmuştu. Uydurma bir şekilde sabitlemiştik. Sıfır orijinal olarak temin ettim; Son susturucunun alt birleşim yerinde delik oluşmuş. Onu da kaynattırdım. 4 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Mustafa bey passat 5.5 kasa aslında Audi a6 sayılır. Araç dönemin Audi a6 şasesi üzerine yapıldı. Bilgi olarak paylaşayım dedim. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Mustafa bey passat 5.5 kasa aslında Audi a6 sayılır. Araç dönemin Audi a6 şasesi üzerine yapıldı. Bilgi olarak paylaşayım dedim. +10000 tl koydu üstüne, zaten müzelikti hepten klasik olacak 2 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: Mustafa bey passat 5.5 kasa aslında Audi a6 sayılır. Araç dönemin Audi a6 şasesi üzerine yapıldı. Bilgi olarak paylaşayım dedim. Evet A6 C5 kasa ile kardeş. Çoğu şeyi ortak. A4 ile de ortak noktaları mevcut. Köksal Yılmaz yazdı: +10000 tl koydu üstüne, zaten müzelikti hepten klasik olacak Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 a6 çok iyi arabaymış demek pasatla aynı şaseyi kullanıyor madem 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: Mustafa bey passat 5.5 kasa aslında Audi a6 sayılır. Araç dönemin Audi a6 şasesi üzerine yapıldı. Bilgi olarak paylaşayım dedim. Emin miyiz? PL45Edit Audi A4 (Typ 8D, Avant 8D5, 1994–2002) Audi S4 (Typ 8D, 1997–2002) Volkswagen Passat B5 (Typ 3B, 1996–2000) Audi RS4 Avant (Typ 8D, 2000–2001) Volkswagen Passat B5.5 (Typ 3BG, 2000–2005) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts