Mustafa Arıkan 18 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2021 Selim Bilgin yazdı: Temiz su kabı ve taze antifirizin kırmızısını çok seviyorum. Metin Akbal yazdı: Calpol şurubu gibi Dökerken insanın içesi geliyor 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2021 Değişim planları yaparken dayanamadı garibim kırıldı 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Mayıs 2021 Paylaş 28 Mayıs 2021 Geçmiş olsun bari büyütelim intercooler falan 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Mayıs 2021 Paylaş 28 Mayıs 2021 Koltuktaki zaten yenisi galiba. Almış mıydın Mustafa Hocam zaten? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Mayıs 2021 Paylaş 28 Mayıs 2021 Geçmiş olsun Mustafa, iyi yol yapıyorsun normaldir. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2021 Serkan Maden yazdı: Gecmiş olsun. Turbo mu o? Teşekkürler evet turbo kırıldı malesef. Metin Akbal yazdı: Geçmiş olsun bari büyütelim intercooler falan Teşekkürler. Orijinal hali ile devam Emre Şimşek yazdı: Koltuktaki zaten yenisi galiba. Almış mıydın Mustafa Hocam zaten? Evet yenisi. Ustamda mevcuttu zaten turbo. Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Mustafa, iyi yol yapıyorsun normaldir. Teşekkürler. Ömrü bitiyordu biliyordum ama kırılmadan değişsek iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Mayıs 2021 Paylaş 29 Mayıs 2021 Mustafa Arıkan yazdı: Tırnak çiziklerini pasta ile alıp kolların kaporta ile birleştiği yerlerdeki yerleşmiş kirleri temizleyip kolları monte ettim. Kısıtlama sonrası bir güzelde yıkatırsam tamamdır. senin kadar hamarat olmayinca jelatin kullaniyorum ben. Yilda 1 2 yilda degisiyorum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Mayıs 2021 Paylaş 29 Mayıs 2021 Metin Akbal yazdı: Geçmiş olsun bari büyütelim intercooler falan bence de. şimdi değilse ne zaman... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Mayıs 2021 Paylaş 29 Mayıs 2021 geçen benim konuda çağırdın galiba mevzuyu :S neyse hayırlısı yenilenecek canavar Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Mayıs 2021 Paylaş 29 Mayıs 2021 Selim Bilgin yazdı: Geçmiş olsun. Km.kaçtı? Önceki mesajlara göre 272 bin km civarı. Geçmiş olsun, bakım onarımdan ucuzdur Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Geçmiş olsun... Teşekkürler Dogan Arsiray yazdı: bence de. şimdi değilse ne zaman... Hiç bir zaman Ali Gök yazdı: geçen benim konuda çağırdın galiba mevzuyu :S neyse hayırlısı yenilenecek canavar Öyle oldu. 1-2 hafta içinde halledeyim diyordum kendimce. Selim Bilgin yazdı: Geçmiş olsun. Km.kaçtı? 272.900 olması lazım. Son 77.000km’dir de yazılımlı. Ahmet İhsan Akşen yazdı: Önceki mesajlara göre 272 bin km civarı. Geçmiş olsun, bakım onarımdan ucuzdur Teşekkürler. Revizyon işi kafama yatmıyordu. İşçilik önemli burada, çok şikayetçi olan var malesef revizyon sonrası. En basit westgate ayarını bile tutturamayan çok usta var. Elimizin altında da hazır sıfırı olunca hiç aklımın ucundan bile geçmedi revizyon. Adını bile anmadık ustayla 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2021 Selim Bilgin yazdı: Sorması ayıp ne kadarmış turbo? 5K 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 29 Mayıs 2021 Paylaş 29 Mayıs 2021 Forumda çekici üstünde hayal edeceğimiz en son araçlardan. Geçmiş olsun Hocam. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Mayıs 2021 Paylaş 29 Mayıs 2021 Mustafa Arıkan yazdı: aklımın ucundan bile geçmedi revizyon Benim de kastettiğim yolda kalmadan önce yapılsaydı değişiklik daha az masraf olurdu Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2021 Engin Deniz yazdı: Forumda çekici üstünde hayal edeceğimiz en son araçlardan. Geçmiş olsun Hocam. Teşekkürler. İkinci kez bindi kurtarıcıya Ahmet İhsan Akşen yazdı: Benim de kastettiğim yolda kalmadan önce yapılsaydı değişiklik daha az masraf olurdu Islak sesi ile 30-40.000km civarı bindim. Hep aklımın bir köşesindeydi, bu ay ciddi niyetlenmiştim Köksal Yılmaz yazdı: Güle güle kullan yenisini Teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Mayıs 2021 Paylaş 29 Mayıs 2021 İçinde kırık parça varmı nasıl oldu mevzu Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: İçinde kırık parça varmı nasıl oldu mevzu Henüz sökülmediği için belli değil ancak emme manifoldu, borular ve intercooler sökülüp temizleyecek. Normalde emmeyi sökmeye gerek olmuyordu. Ben hepsi sökülsün temizlensin istedim. Emmeyi söküp kurum temizliği yaptırmak aklımdaydı daha önce. Bu vesile ile aradan çıkacak. Rahat nefes alır artık bundan sonra Bahadır Taşpolat yazdı: çok geçmiş olsun Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 Haziran 2021 Yazar Paylaş 2 Haziran 2021 Bugün aracı çıkardım sanayiden. - Sıfır turbo takıldı. Garrett GT1749VA - Turbo emiş borusu değişti. - Emme manifoldu, EGR, hava emiş boruları, intercooler, katalizör ve egzos komple sökülüp yıkandı. - Sökülen tüm contalar ve saplamalar değişti. - Yağ, filtre değişti. İlk izlenimim; zıpkın gibi olmuş. Fazla zorlayamadım ama ilk gaz tepkisi ve ara hızlanmalardaki hafif ölü noktalar gitmiş. 12 Yorum bağlantısı
Recommended Posts