Hasan Karabekiroglu 20 Eylül 2017 Paylaş 20 Eylül 2017 Bu tür ürünlerin sorun çıkardığını bi kaç kere görmüştüm, sorun çıkaranlar genellikle ucuz çakma tabir edilen temizleyiciler...kaliteli ürün ve belli periyotta kullanılırsa sıkıntı yaşanmaz... Hangi istasyondan ne kalitede alırsanız alın...dizel pis bir yakıt türü, yandıktan sonra geriye bıraktıkları çok fazla... bu bırakıntıların bir şekilde dışarı atılması gerekli ve dışarı atılabilen kısım haricinde motor içinde de kalıyor.. bu kalıntıları belli zaman aralıklarında böyle temizleyiciler ile temizlemek mantıklı ama 200 bin km ye gelmiş ve şimdiye kadar hiç böyle bir temizleyici kimyasal konulmamış motora da bunu koymak mantıklı değil... kısaca bünyesi kabul etmiyor.... 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 20 Eylül 2017 Paylaş 20 Eylül 2017 En iyi temizlik 3. Viteste 4000 5000 devir ile 4 5 dakika gitmek.Onu da sık sık yaparım [emoji6] Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Eylül 2017 Yazar Paylaş 29 Eylül 2017 213000km'de şanzıman yağını ve filtresini değiştirmiştim. Yağın hepsinin boşalmamasından dolayı kısa süre sonra tekrar yağ değiştirmeyi planlıyordum. 4lt ZF'nin orjinal yağı olan Lifeguard Fluid aldım. Alttan tapayı açıp karterdeki yağ boşaltıldı. 3.7lt kadar yağ çıktı. ZF yağı doldurduk. Biraz yol yaptıktan sonra tecrübelerimi aktarırım. 2 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 29 Eylül 2017 Paylaş 29 Eylül 2017 Güle güle kullan Mustafa dsg gibi oldu ha 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Eylül 2017 Paylaş 29 Eylül 2017 Bu yağlar bayat mı ne.. renkleri solmuş gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Eylül 2017 Yazar Paylaş 29 Eylül 2017 Teşekkürler Eklemeyi unutmuşum. Yağın litresini 60TL'ye aldım Ankara Şaşmaz'da bir firmadan. Değişim için usta saolsun para almadı. Daha önceki şanzıman yağı değişimini orada yapmıştım. Çıkan yağ yine çamurlu su kıvamındaydı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 Ekim 2017 Yazar Paylaş 1 Ekim 2017 Şanzıman yağı değişiminden sonra 150km yaptım. https://youtu.be/Jf3pHR-EesI Şanzıman çok fazla yükte değilken videodaki gibi dalgalanma oluyordu 1400-1600 devir arasında. İlk yağ değişiminden sonra baya azalmıştı ama az da olsa vardı. 150km'dir bu problem tekrar edecek mi diye deniyorum ama çok şükür bu problemden kurtuldum sanırım. Vites geçişleri daha da yumuşadı. Şu an herşey eskisine göre çok iyi oldu. Daha önce belirttiğim performans artışını yine hissediyorum. Psikolojik mi bilmiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2017 Paylaş 1 Ekim 2017 Konvertör daha hızlı tepki veriyordur.. Performans psikolojik değil bence.. 3 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 1 Ekim 2017 Paylaş 1 Ekim 2017 Konvertör daha hızlı tepki veriyordur.. Performans psikolojik değil bence.. En az 10 beygir artmıştır 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ekim 2017 Paylaş 6 Ekim 2017 En az 10 beygir artmıştır [emoji4] Bide muhendis olacak bi 10 hp de ordan [emoji16] 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2017 Paylaş 6 Ekim 2017 20 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Bide muhendis olacak bi 10 hp de ordan Yakışır benim hemşerime. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 7 Ekim 2017 Yazar Paylaş 7 Ekim 2017 Gırgır malzemesi buralara kadar gelmiş Özlem hanım bari görmesin burayı 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 7 Ekim 2017 Yazar Paylaş 7 Ekim 2017 (düzenlendi) Çabuk yaşlanıyor. 220.000km oldu. Sol kapı cam düğmesi plastiğinin ahşap dekorlu olanını aracı aldığımda boyamıştım. Ama tırnakları kırıktı ve boyayı iyi yapamamıştım. Zamanla kötü oldu ve çin malı bir şey almıştım. Geçen gün sahibinden'de düğmesi ile birlikte denk gelince aldım. Orjinal çıkma. Butonlar sorunsuzdu. Sadece plastik boya istiyordu. Mat siyaha boyadım. Ahşap kısmı PlastX ile parlattım. Sıfır gibi oldu. Bugün tüketim rekoru kırdım yine İş dönüşü 70km sabit hızda (1400d/d) 30km yol gittim. Ortalama tüketim: 4.0lt/100km 7 Ekim 2017 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ekim 2017 Paylaş 7 Ekim 2017 Gırgır malzemesi buralara kadar gelmiş [emoji4] Özlem hanım bari görmesin burayı [emoji4] Gırgır neymis maytap varken. Hemen paylasalim o zaman hatiri kalir [emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 7 Ekim 2017 Paylaş 7 Ekim 2017 Gırgır malzemesi buralara kadar gelmiş [emoji4] Özlem hanım bari görmesin burayı [emoji4] Bi’ dk neler oluyor[emoji23][emoji23][emoji23] Biri Mohendis mi dedi, kim oluyormus, yoksa ders mi calismiyormus[emoji85] Velisi olarak bu ise el atiyorum[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Sent from my iPhone using TapatalkGırgır neymis maytap varken. Hemen paylasalim o zaman hatiri kalir [emoji23]Kalirdi vallahi Hocam[emoji23][emoji23][emoji23] Hemen kostum geldim yeter ki ugrasilacak malzeme olsun[emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 8 Ekim 2017 Yazar Paylaş 8 Ekim 2017 (düzenlendi) 15 saat önce, Servet Aydın yazdı: 220.k. Daha emekliyor yahu Abi bence de öyle ama ülkemizde km takıntısı belli. Bu araç bir çok kesim için "bir ayağı çukurda." 13 saat önce, Metin Akbal yazdı: Gırgır neymis maytap varken. Hemen paylasalim o zaman hatiri kalir Hocam paylaştım ama ciddiye almamış. Öğrenciyim diye heralde önemsemedi 12 saat önce, Ozlem Kaya yazdı: Bi’ dk neler oluyor Biri Mohendis mi dedi, kim oluyormus, yoksa ders mi calismiyormus Velisi olarak bu ise el atiyorum Sent from my iPhone using Tapatalk Kalirdi vallahi Hocam Hemen kostum geldim yeter ki ugrasilacak malzeme olsun Sent from my iPhone using Tapatalk Bugünki dersime çalıştım. Cam düğmesini restore ettim. İleriki derslerde koltuk ısıtma yapacam 8 Ekim 2017 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 Bugünki dersime çalıştım. Cam düğmesini restore ettim. [emoji4]O zaman sinav yapalim hemen [emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 8 Ekim 2017 Yazar Paylaş 8 Ekim 2017 Şimdi, Ozlem Kaya yazdı: O zaman sinav yapalim hemen Sent from my iPhone using Tapatalk Sor ne soracan? Parça kodu mu? Uyumlu olduğu modeller mi? Sök-tak sırası mı? Çalışma mantığı mı? İstediğini sor Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 Sor ne soracan? Parça kodu mu? Uyumlu olduğu modeller mi? Sök-tak sırası mı? Çalışma mantığı mı? İstediğini sor [emoji4][emoji4] Gorursun sen, midtermler gelsin o zaman Hocalarinla anlasma yapacagim sinifta kal diye [emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 8 Ekim 2017 Yazar Paylaş 8 Ekim 2017 1 dakika önce, Ozlem Kaya yazdı: Gorursun sen, midtermler gelsin o zaman Hocalarinla anlasma yapacagim sinifta kal diye Sent from my iPhone using Tapatalk Dersten kalırsam bahanem hazır oldu böylece 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 Dersten kalırsam bahanem hazır oldu böylece [emoji4] 2 yildi degil mi hakkin [emoji85]Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Recommended Posts