Metin Akbal 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 1.6 T yi bende merak ediyorum ama piyasa da araba yokNalet alet ama iciyor ve lpg uygulamasi biraz sorun. 180 hp kulaga hos geliyor. Ustelik Flexiride var [emoji7] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 İşte her satıcının ağzında zamanla laçkalaşmış bir söz vardı ya. “Muayyer araç” aslında budur muayyer olan. Her şeyiyle düzgün 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Vw müzeye koymak için alıp gitmese bari. 😊Maşallah. Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Hay maşaallah, rabbim nazardan saklasın. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Haziran 2020 Yazar Paylaş 3 Haziran 2020 Emre Şimşek yazdı: İşte her satıcının ağzında zamanla laçkalaşmış bir söz vardı ya. “Muayyer araç” aslında budur muayyer olan. Her şeyiyle düzgün Teşekkürler Evet hocam "muayyer" olmaya adayız Engin Deniz yazdı: Vw müzeye koymak için alıp gitmese bari. 😊Maşallah. Teşekkürler Zeki Yelboğa yazdı: Hay maşaallah, rabbim nazardan saklasın. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Haziran 2020 Yazar Paylaş 4 Haziran 2020 Fisgauges devam ediyor... PCB'ler geldi nihayet. Hemen ilk partiyi hazırlamaya başladım. Aynı zamanda geliştirmeye de devam ediyorum. Bu da ilk deneme tahtam Gayet güzel çalışıyor 10 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Bundan 20 yıl sonrasıdır. Arıkan Electronics, sektörde yerini almıştır. Şirketinin kurumsal kimlik sayfasında şu yazar. İlk denemelerimiz evdeki mutfak tezgahında başladı. 4 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Haziran 2020 Yazar Paylaş 5 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bundan 20 yıl sonrasıdır. Arıkan Electronics, sektörde yerini almıştır. Şirketinin kurumsal kimlik sayfasında şu yazar. İlk denemelerimiz evdeki mutfak tezgahında başladı. Sitenin arka planını da şu meşhur fayans deseni yaparız 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 arıkan robotiks Mustafa Arıkan yazdı: Fisgauges devam ediyor... PCB'ler geldi nihayet. Hemen ilk partiyi hazırlamaya başladım. Aynı zamanda geliştirmeye de devam ediyorum. Bu da ilk deneme tahtam Gayet güzel çalışıyor bir adet 3d printer şart. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Haziran 2020 Yazar Paylaş 5 Haziran 2020 Dogan Arsiray yazdı: arıkan robotiks bir adet 3d printer şart. Kutuya koyup koymamakta kararsızım. Hazır plastik kutular var aslında ama gereksiz yere boyut büyüyecek. Bir de sabitlemek için vida deliği yapmamıştım PCB'ye. Onun yerine biraz kolaya kaçıp ısı büzüşmeli makaron kullanmayı düşünüyorum. Isınma sorunu yok. 20mA çekiyor modül. PCB küçük zaten, fotolarda büyük görünmüş. (57x38mm) Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Maliyet, satış rakamı, pazar payı bilgilerini de alsak. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Mert Yeldan yazdı: Ne işe yarıyor bir de tam olarak. Kodlanabilir bir ortam sağlıyor, Araç da olmayan veya aklına gelen bir veriyi aracın dashboard ekranında görmeni sağlıyor Misal 0-100 ölçücen, direksiyon kumandasından, menüye girip aktifleştiriyor ve gaza yükleniyorsun verileri ölçüp gösteriyor Böyle... (Önceki sayfadan alıntıdır. ) 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Kodlanabilir bir ortam sağlıyor, Araç da olmayan veya aklına gelen bir veriyi aracın dashboard ekranında görmeni sağlıyor Misal 0-100 ölçücen, direksiyon kumandasından, menüye girip aktifleştiriyor ve gaza yükleniyorsun verileri ölçüp gösteriyor Böyle... (Önceki sayfadan alıntıdır. ) Konuya abone olayım. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Haziran 2020 Yazar Paylaş 5 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Maliyet, satış rakamı, pazar payı bilgilerini de alsak. Maliyet hesabı bile yapmadım doğru düzgün Sorunsuz çalışır vaziyete getireyim diye onları şimdilik geri plana attım. Mert Yeldan yazdı: Ne işe yarıyor bir de tam olarak. Araçta bulunan herhangi bir ecu'ya bağlanıp (motor beyni ve kadran şimdilik yeterli geliyor.) bazı verilerin yol bilgisayarı ekranında gösterilmesini sağlıyor. Yani ELM327 ve torque'nun yaptıklarını yol bilgisayarında görebiliyorsun. İlave olarak ben hızlanma ölçer ekledim mesela. 0-100, 60-130 ve 100-200 süre ölçebiliyorsun. Bazı motor verilerinin max değerlerini tutabiliyorsun. Gibi gibi ilerde daha ekleyeceğim özellikler de olacak. Hasan Karabekiroglu yazdı: Kodlanabilir bir ortam sağlıyor, Araç da olmayan veya aklına gelen bir veriyi aracın dashboard ekranında görmeni sağlıyor Misal 0-100 ölçücen, direksiyon kumandasından, menüye girip aktifleştiriyor ve gaza yükleniyorsun verileri ölçüp gösteriyor Böyle... (Önceki sayfadan alıntıdır. ) Teşekkür ediyoruz efendim Mert Yeldan yazdı: Konuya abone olayım. Takipte kalın 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Selçuk Bakış yazdı: Fayanslar ne güzelmiş Alpay Sumer yazdı: Aaa hakkaten ne kadan güzel fayanslar 😁 yagin 5 litresi kac para? malum bizim arabaya 4.5 lazim da🤔 Var kayıtlarını açıklıyorum 😁 Alpay Sumer yazdı: Fayansi ilk ben soyledim.🙄 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Selçuk Bakış yazdı: Var kayıtlarını açıklıyorum 😁 Bi dal vw gizli ozellik alirim 😎 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 10 Haziran 2020 Yazar Paylaş 10 Haziran 2020 Baba ocağına daimi garajımıza girdik. Kışlıklar çıktı, Highline jantlı yazlıklara döndük 13 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Haziran 2020 Yazar Paylaş 14 Haziran 2020 Dogan Arsiray yazdı: bu jantlar güzel bence. Bu kasa ile bütünleşmiş bir jant. Ben de çok severim. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 Haziran 2020 Yazar Paylaş 17 Haziran 2020 Hem egzos hemde normal muayeneyi yaptırdım. Egzos için korkuyordum, yazılımdan dolayı hafif duman vardı. 2 gün önceden Liqui Moly duman kesici katkı koydum depoya. Muayene öncesi de biraz gazladım. Sorunsuz geçti egzos muayenesinden Sonra normal muayeneye gittim. Orada da sorunsuz geçtim. Muayene öncesi D3S xenonları söküp H7 takmıştım merceklere. Hemen geri xenonları taktım. Bi-xenon candır. 8 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Haziran 2020 Paylaş 21 Haziran 2020 Direksiyonun sol tarafında 1 karış kadar hafif soyulma başlayınca direksiyon için boya seti sipariş ettim. Boya, temizleme ürünü, koruyucu ve zımpara var. Direksiyonda sadece sol üst kısımda soyulma var onun dışında kozmetik olarak bir sorunu yok. Zımpara sonrası temizleme ürününü uyguladıktan sonra 3-4 kat boya uygulamak dışında dikkat etmem gerek bir durum varmı uygulamada? Buralarda hakkıyla direksiyonu deri kaplayan bir usta bulamayınca mecburen boya yapıcam. herkes üsten hazır kılıf dikiyor işin kolayına kaçıp. Yorum bağlantısı
Recommended Posts