Mustafa Arıkan 27 Nisan 2020 Yazar Paylaş 27 Nisan 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Sadece ön iki kapıya düşünüyordum bende, hem yol sesi azalır hemde öndeki midlerin sesi daha güzel gelir. Bagaj kapağı içerdeki döşemesini sökebilirsem ona da yapmak istiyorum, subwoofer plakalığı laçkalaştırdı. Yanmaz, sudan etkinlenmez malzeme. Bak canının istediği yere yapıştır geç 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Nisan 2020 Yazar Paylaş 28 Nisan 2020 (düzenlendi) Dogan Arsiray yazdı: project farm diye bir youtube kanali var. bunun hic bir faydasi yokmus. Birinin ak dediğine öteki kara diyor. Ceratec ile ilgili videoların neredeyse hepsini izledim. Çok da sallamadım açıkçası ------------------------------------------------ Boyası da azcık parlasın şöyle 28 Nisan 2020 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Nisan 2020 Paylaş 28 Nisan 2020 Iyi parlamis. Her gumus gri boyle olsa. Mesela bi tanidik var Nevsehirli Jettasi var, fotoda boyle durdugunu hic gormedim. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Nisan 2020 Yazar Paylaş 28 Nisan 2020 Metin Akbal yazdı: Iyi parlamis. Her gumus gri boyle olsa. Mesela bi tanidik var Nevsehirli Jettasi var, fotoda boyle durdugunu hic gormedim. Nası parlamıyormuş? Yıkama deterjanları karışmıştır ondandır. Basmıştır kostiği 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Nisan 2020 Yazar Paylaş 29 Nisan 2020 Yeni kaput keçesi ve temizlik 5 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 29 Nisan 2020 Paylaş 29 Nisan 2020 Yeni kaput keçesi ve temizlik Süper neyle temizlednz. Benim kaput altı kireç lekesi dolu Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Nisan 2020 Yazar Paylaş 29 Nisan 2020 Tahir Ak yazdı: Mustafa Arıkan yazdı: Yeni kaput keçesi ve temizlik Süper neyle temizlednz. Benim kaput altı kireç lekesi dolu A101’de Viking marka genel temizleyici var. Onu 1:2 oranında sulandırıp diş fırçası ve normal boya fırçası ile temizledim. Bahsettiğim ürün çok güzel. Pembe renkli. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 (düzenlendi) Aracın silecekleri ve camın önündeki yağmur oluğu gibi olan parçada beyazlıklar ve kötü bir görüntü vardı. Aracı eski ve yorgun gösteriyordu. Silecekler ve plastik parçayı söktüm. Öncesinde güzel bir temizlik sonrası boyaya hazırlık olarak toz şeklinde bir kat astar geçtikten sonra Würth mat siyah boya ile güzelce boyadım. Boya sonrası; 2 Mayıs 2020 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Aracın silecekleri ve camın önündeki yağmur oluğu gibi olan parçada beyazlıklar ve kötü bir görüntü vardı. Aracı eski ve yorgun gösteriyordu. Silecekler ve plastik parçayı söktüm. Öncesinde güzel bir temizlik sonrası boyaya hazırlık olarak toz şeklinde bir kat astar geçtikten sonra Würth mat siyah boya ile güzelce boyadım. Bu işlem sadece temizlik + astar + sprey boya ile oldu ise mükemmel. Peki böyle siyah trimleri astar +kırmızıya boyaya bilir miyiz. Sadece bu 2 işlem ile Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 (düzenlendi) Tahir Ak yazdı: Mustafa Arıkan yazdı: Aracın silecekleri ve camın önündeki yağmur oluğu gibi olan parçada beyazlıklar ve kötü bir görüntü vardı. Aracı eski ve yorgun gösteriyordu. Silecekler ve plastik parçayı söktüm. Öncesinde güzel bir temizlik sonrası boyaya hazırlık olarak toz şeklinde bir kat astar geçtikten sonra Würth mat siyah boya ile güzelce boyadım. Bu işlem sadece temizlik + astar + sprey boya ile oldu ise mükemmel. Peki böyle siyah trimleri astar +kırmızıya boyaya bilir miyiz. Sadece bu 2 işlem ile Boyayabilirsin hiç bir sorun olmaz hocam. Astarsız da boyanır. Astar şart değil. Ama astar olursa en azından daha sağlam tutunur boya. 2 veya 3 kat boya. Parlak yüzey istiyorsan vernik atabilirsin. Ama vernik kısmı biraz daha tecrübe istiyor. Bir de yüzey çok parlak ise ince zımpara yada keçe ile hafif okşamak iyidir. 2 Mayıs 2020 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Şu Corona zamanı kozmetik işlere 2000 liradan fazla harcamışım. Kendi işçiliğimle yaptığım işler hariç. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Fabrikadan çıktığında bu kadar güzel miydi bu araba acaba? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 Emre Şimşek yazdı: Fabrikadan çıktığında bu kadar güzel miydi bu araba acaba? Teşekkürler. Zamanında sıfırına sahip olmak isterdim. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Teşekkürler. Zamanında sıfırına sahip olmak isterdim. Muhtemelen bende olsa o zamanlar kıymetini bilemezdim Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2020 Arka çamurluk vernik atığı onarımı Öncesi; 1000-1500-2000-2500-3000 zımpara İnce bir kat boya, sonrasında iki kat vernikle lokal şekilde boyadım. 1 hafta kadar kuruma süresinden sonra 2000-2500-3000 zımpara ile yüzeyi düzelttim. Üzerine pasta ve cilasını yaptım. Sonuç: Mükemmel olmadı ama önceki haline göre çok çok iyi oldu. Not: Yazın bir aksilik olmazsa 3 parça boyatacağım. Onlardan biri de bu çamurluk. Yani zaten boyanacaktı. Ben neler yapabileceğimi görmek istedim. Zaten dikkat ederseniz tampon ile birleşen yerde de ezik var. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 devrik bu... çamurluktan anladım 10 bin tl vereyim :D 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2020 Dogan Arsiray yazdı: devrik bu... çamurluktan anladım 10 bin tl vereyim Boya takıntısı olan aramasın Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Gri arabayi ustayim diyen boyaci da bu kadar boyar zaten 😂 baskasina boyatma begenmez tekrar kendin boyarsin bence guzel olmus eline saglik 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Boya takıntısı olan aramasın ııınghhh boyamı oooo diye iki büklüm olmuş, yampiri yampiri dolaşan tipler geliyor gözümün önüne. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2020 Hız sabitleyicili sinyal kolu geldi. Yarım kalan işi tamamladım. Şu an sinyal kolundaki ileri geri tuşları ile ekran kontrol edilebiliyor. Tabi bunu yapabilmek için yeniden bir tesisat eklemem gerekti. Modülü de torpidoya koydum. Güncelleme filan yapacağım zaman başka yerleri sökmeme filan gerek kalmıyor. Bir de OBD'den başka bir cihaz bağlanmak isterse malesef bağlanamıyordu. O sebeple OBD bağlantısında sorun yaşanmasın diye OBD modu ekledim. Geri tuşuna 5sn basınca OBD Connect moduna geçiyor. Arıza cihazları filan sorun yaşamıyor. Aldığım yeni kol. Çin malı ama kalitesini sevdim. Kolun içinde de tuşların ortak uçları hepsi birlikte olduğu için biraz değişiklik yapmam gerekti. 9 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Şu okullar bi açılaydı [emoji4] [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Okullar acik olsa bi dert olmasa bi dert. Yorum bağlantısı
Recommended Posts