Hasan Karabekiroglu 13 Nisan 2020 Paylaş 13 Nisan 2020 Metin Akbal yazdı: Hasan Karabekiroglu yazdı: Elimde şahane tampon tasarımları vardı oysa ki Alalim Eski diskleri bi karıştırayım, benim varkene yabancı sitelerden toplamıştım çizimleri... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Nisan 2020 Yazar Paylaş 13 Nisan 2020 Tamponlar boyandı. Ön panjur yenisi ile değişti. 11 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Nisan 2020 Paylaş 13 Nisan 2020 Metin Akbal yazdı: Jantlar Kışlıklar takılı halen, kışlık lastiklerin dibini sıyırıp atacak, sonra yazlıklara geçecek, daha sonra sıfır kışlık alacak. Öyle dedi, kendi dedi, bende onun yalançısıyım. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Nisan 2020 Paylaş 13 Nisan 2020 Maşallah bakımlı arabanın hali başka. Eskimeyen güzellik. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Nisan 2020 Yazar Paylaş 13 Nisan 2020 Metin Akbal yazdı: Jantlar El-cevap: Hasan Karabekiroglu yazdı: Kışlıklar takılı halen, kışlık lastiklerin dibini sıyırıp atacak, sonra yazlıklara geçecek, daha sonra sıfır kışlık alacak. Öyle dedi, kendi dedi, bende onun yalançısıyım. Aynen öyle. Metin Uzunoğlu yazdı: Maşallah bakımlı arabanın hali başka. Eskimeyen güzellik. Teşekkürler hocam. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Nisan 2020 Yazar Paylaş 14 Nisan 2020 800-1500-2000-2500-3000 Zımpara + Pasta + PlastX + H9 Seramik 7 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Nisan 2020 Paylaş 14 Nisan 2020 Mustafa Arıkan yazdı: 800-1500-2000-2500-3000 Zımpara + Pasta + PlastX + H9 Seramik Kaput ayarı yapmak lazım. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 Nisan 2020 Yazar Paylaş 17 Nisan 2020 v0.5.4 -Veriler yeniden düzenlendi. -Hata düzeltmeleri yapıldı. Artık daha kararlı. Bir sonraki versiyona 0-100km/h, 80-140km/h gibi süre ölçer eklemeyi düşünüyorum. Çin’de yaptırdığım pcb kartlarım gelmedi henüz. Onlar geldiğinde ufaktan üretime başlamış olacağım. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Nisan 2020 Paylaş 17 Nisan 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Tamponlar boyandı. Ön panjur yenisi ile değişti. Sen boyarsın diye bekliyordum ben.. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 Nisan 2020 Yazar Paylaş 17 Nisan 2020 Mert Gulkokan yazdı: İzledim ama keşke gerçek sahibi ile çekselermiş. Daha fazla detay verebilirdi. Bir yandan da bu kadar çok km yapmışını görünce bi sevinmedim değil. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Mustafa abi bakım parçalarını sanayiden mi alıyorsun yoksa parçacıdan mı ? İnternetten baktım 2.5 tdi nin yağ, hava, polen filtresi 99 tl, ama yakıt filtresi ile alırsam 210 küsür tl. Sanayiye daha gidip sormadım, bazen dış kabı bosch olup içindeki filtre yan sanayi olabiliyormuş güvenemiyorum o yüzden. Distribütör tanıdık da bi süredir göremedim parçaları kendim alacağım o yüzden. Sence ne yapayım n11 den sipariş edeyim mi ? 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 @Mustafa Arıkan hocam dökümanları paylaşır mısınız , kodlar vs , teşekkürler. (hex cihazı ile ilgili yapılabilecek olanlar ) 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 21 Nisan 2020 Yazar Paylaş 21 Nisan 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Mustafa abi bakım parçalarını sanayiden mi alıyorsun yoksa parçacıdan mı ? İnternetten baktım 2.5 tdi nin yağ, hava, polen filtresi 99 tl, ama yakıt filtresi ile alırsam 210 küsür tl. Sanayiye daha gidip sormadım, bazen dış kabı bosch olup içindeki filtre yan sanayi olabiliyormuş güvenemiyorum o yüzden. Distribütör tanıdık da bi süredir göremedim parçaları kendim alacağım o yüzden. Sence ne yapayım n11 den sipariş edeyim mi ? Sanayide güvenilir bir parçacım var. Yeri geliyor ondan alıyorum yeri geliyor N11'den alıyorum. N11'de de FZRulman, Mekato ve Sileceksepeti satıcıları dışında pek bakım parçası almadım. Liqui Moly yağ bir kere uygun denk geldiği için başka satıcıdan almıştım sadece. Dün Mekato'dan Ceratec aldım mesela. Sanayide parçacım Mahle satıyor filtreleri. İnternetten alırsam da Bosch veya Mahle tercih ediyorum. Bir sorun yaşamadım şu ana dek. Emre Demir yazdı: @Mustafa Arıkan hocam dökümanları paylaşır mısınız , kodlar vs , teşekkürler. (hex cihazı ile ilgili yapılabilecek olanlar ) Emre hocam özür dileyerek kodları paylaşamayacağımı belirtmek isterim. Çünkü yakın zamanda ürünü ticari bir ürün haline getirme niyetindeyim. Ancak kaynakları paylaştım. Biraz kod bilgisi ile rahatlıkla bir şeyler yapabilirsin. Elimden geldiğince de yardımcı olurum. Yabancı kaynaklarda paylaştım aynı projeyi. Bana ulaşanlar oldu. Onlara da elimden geldiğince çat pat ingilizcem ve google translate ile yardımcı oldum. Yardımımı esirgemem. 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Mert Gulkokan yazdı: Çok ciddi km. Motor revizyon görmemiş. Turbo sıkıntılı. Yine de çok çok iyi. En dayanıklı tdi olabilir belkide 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Liqui Moly Ceratec project farm diye bir youtube kanali var. bunun hic bir faydasi yokmus. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Dogan Arsiray yazdı: project farm diye bir youtube kanali var. bunun hic bir faydasi yokmus. O adam kraldır. Kac tane çim biçme makinesi motorunu helak etti 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Nisan 2020 Yazar Paylaş 27 Nisan 2020 Arka koltuk altı ses izolasyonu 9 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Kullandığın malzemenin linkini alabilirmiyim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Nisan 2020 Yazar Paylaş 27 Nisan 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Kullandığın malzemenin linkini alabilirmiyim https://urun.n11.com/diger/oto-ses-yalitim-arac-ses-yalitim-sungeri-9mm-kendinden-yapiskanli-P235196071 4 kapı ve koltuk altı için 300x120cm almıştım. Ona göre hesap et nereye kullanacaksan. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Mustafa Arıkan yazdı: https://urun.n11.com/diger/oto-ses-yalitim-arac-ses-yalitim-sungeri-9mm-kendinden-yapiskanli-P235196071 4 kapı ve koltuk altı için 300x120cm almıştım. Ona göre hesap et nereye kullanacaksan. Sadece ön iki kapıya düşünüyordum bende, hem yol sesi azalır hemde öndeki midlerin sesi daha güzel gelir. Bagaj kapağı içerdeki döşemesini sökebilirsem ona da yapmak istiyorum, subwoofer plakalığı laçkalaştırdı. Yorumlar pek iç açıcı değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts